Η απόλυτη βούρτσα για καθαρισμό, απολέπιση και μασάζ του σώματος

Ανεβάζει το self-pampering στο επόμενο επίπεδο

Ειρήνη Διαμαντακίδου

Γυρίζεις από τη δουλειά «κομμάτια» και το πρώτο πράγμα που σκέφτεσαι να κάνεις μόλις μπεις στο σπίτι, είναι ένα ντους που θα πάρει από πάνω σου το βάρος αυτής της ημέρας, θα σε χαλαρώσει και θα αναζωογονήσει τις αισθήσεις σου, αφήνοντας την επιδερμίδα σου καθαρή και απαλή. Και μόνο στην περιγραφή, αυτή η εικόνα είναι τόσο δελεαστική και σε κάνει να την περιμένεις πώς και πώς. Τι θα έλεγες όμως αν αυτήν την ιεροτελεστία συμπλήρωνε ένα gadget που θα πάει το self-pampering σε άλλο επίπεδο;

Μέσα από τις τάσεις στην περιποίηση του σώματος αλλά και τις αγαπημένες συνήθειες των celebrities εντοπίσαμε τη βούρτσα υπερ-υψηλής τεχνολογίας που είναι αφιερωμένη στον καθαρισμό, την απολέπιση και το μασάζ του σώματος. Πρόκειται για μια λύση ευεξίας και ομορφιάς που ακούει στο όνομα LUNA 4 Body και έχει την υπογραφή της FOREO.

Τι κάνει αυτή τη βούρτσα τόσο περιζήτητη και ξεχωριστή; Διαθέτει πολλές καινοτομίες: από την ακόμα πιο ισχυρή και διαισθητική τεχνολογία παλμών T-Sonic, την ακόμα πιο απαλή σιλικόνη που δρα σαν βελούδο στο δέρμα, μέχρι την παλέτα των νέων μοντέρνων χρωμάτων.

foreobodygreen

Αυτό το μασάζ απολέπισης υψηλής τεχνολογίας είναι ιδανικό όχι μόνο για το δέρμα του σώματος, αλλά και για τους μυς και τη μικροκυκλοφορία προσφέροντας απαλή αλλά βαθιά απολέπιση και ένα διεγερτικό, αναζωογονητικό μασάζ. 

Η βούρτσα απολεπίζει και απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα και τους ρύπους, μειώνει την εμφάνιση των τριχών και ενισχύει την απορρόφηση των κρεμών και των λοσιόν. Βοηθά στην τόνωση της μικροκυκλοφορίας, χαλαρώνει τα σημεία μυϊκής έντασης και απομακρύνει τις τοξίνες από τους ιστούς. Μπορείς επίσης, να καθαρίσεις αγκώνες, γόνατα και άλλα δυσπρόσιτα σημεία του σώματος.

Εσύ σε ποιο χρώμα θα την έπαιρνες; Peach Perfect, Evergreen ή Lavender;;

 About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares