Skip to main content

BEAUTY TIPS

2 συνήθειες ομορφιάς που διώχνουν μακριά το στρες

Μπορείς να τις εφαρμόζεις δύο φορές την εβδομάδα και θα δεις τη διαφορά άμεσα 



Η καθημερινότητα μας είναι απαιτητική. Τόσο απαιτητική που ορισμένες φορές θα νιώθεις ότι όλα γύρω σου σε πνίγουν. Μια ανάσα, ένα διάλειμμα ελευθερίας και χαλάρωσης είναι αυτό που πραγματικά χρειάζεσαι για να έχεις μια ποιοτική ζωή, απαλλαγμένη από το άγχος και το στρες. 

Σίγουρα οι δραστηριότητες που μπορούν να σε βοηθήσουν προς μια καλύτερη καθημερινότητα είναι πολλές. Γυμναστική και διάφορα άλλα χόμπι, όπως και η μουσική παίζουν σημαντικό ρόλο. Ωστόσο, σήμερα θα σου προτείνουμε δύο συνήθειες ομορφιάς οι οποίες με τη σειρά τους υπόσχονται και αυτές να βγάλουν την τοξικότητα και την κακή ενέργεια από πάνω σου και να σε κάνουν να δεις τη ζωή με άλλο μάτι.

Χαλαρωτικό μασάζ

Γνωστό για τις ευεργετικές του ιδιότητες, το χαλαρωτικό μασάζ ηρεμεί όχι μόνο το σώμα αλλά και το πνεύμα. Μπορείς να κλείσεις το ραντεβού σου σε κάποιο σπα στο τέλος της εβδομάδας, ένα Σάββατο για παράδειγμα, για να προσφέρεις το καλύτερο δώρο στον εαυτό σου. Επίλεξε μια θεραπεία με εξειδικευμένες μαλάξεις, αιθέρια έλαια και ζεστές πέτρες ή πουγκιά που τοποθετούνται στα chakras για να γεμίσει το σώμα με θετική ενέργεια και να έρθει σε πλήρη αρμονία και ισορροπία με το πνεύμα. 

Σάουνα

Είναι μια από τις πιο δημοφιλείς υπηρεσίες σε χώρους ευεξίας και ομορφιάς. Η σάουνα, χάρη στην ξηρή θερμότητα, βοηθάει στην αποτοξίνωση αλλά και στην απόλυτη χαλάρωση, ενώ συμβάλλει στην καύση θερμίδων, με αποτέλεσμα να αποτελεί μια εξαιρετική φροντίδα για το σώμα. Επίσης, η ζεστασιά του χώρου της σάουνας βοηθάει στο να διώξεις το συσσωρευμένο στρες μέσα σε ελάχιστα λεπτά. 

Διαβάστε επίσης

BEAUTY TIPS

5 quick fix λύσεις για να μειώσεις το πρήξιμο κάτω από τα μάτια

Αν και δεν υπάρχει μαγικός τρόπος να το εξαφανίσεις, σίγουρα μπορείς να κάνεις κάτι για να καμουφλαριστεί

BEAUTY TIPS

Η Zendaya καλωσόρισε την άνοιξη με μια υπέροχη ξανθιά απόχρωση

 Και είναι εξίσου πανέμορφη και απροσδόκητη με το νέο penny blonde look της

BEAUTY TIPS

Μέσα στην τσάντα ομορφιάς της Keira Knightley

Η Keira Knightley έχει γενέθλια και εμείς γιορτάζουμε τα μυστικά ομορφιάς της  

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 29 Μαρτίου

Μην αποφύγετε να βρείτε τη λύση σε κάτι που σας βασανίζει, όσο και αν φοβάστε μήπως πληγωθείτε

BLOGS

Η Beyoncé αποκαλύπτει την tracklist του νέου της δίσκου, Cowboy Carter

Ο οποίος θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων ένα cover του “Jolene” της Dolly Parton, αλλά και συμμετοχή του θρύλου της country, Willie Nelson

VIRAL

Το teaser trailer της νέας ταινίας του Γιώργου Λάνθιμου Kinds Of Kindness είναι εδώ

Στο Ιστορίες Καλοσύνης πρωταγωνιστεί η άρτι βραβευθείσα με Όσκαρ Emma Stone, ενώ το σενάριο της ταινίας συνυπογράφει το δίδυμο Γιώργος Λάνθιμος-Ευθύμης Φιλίππου.