Η Billie Eilish υιοθέτησε το πιο σέξι μακιγιάζ ματιών

Ιδανικό για γαλανομάτες

Ειρήνη Διαμαντακίδου

Είναι, δίχως αμφιβολία, η πιο cool παρουσία στον κόσμο της μουσικής βιομηχανίας. Εκτός όμως από παγκόσμιο μουσικό φαινόμενο, η Billie Eilish ξεχωρίζει και για το στιλ της, το οποίο είναι εκκεντρικό και χαρακτηρίζεται από αρκετά τολμηρές επιλογές, τόσο ως προς το ντύσιμό της, όσο και ως προς το κομμάτι της ομορφιάς.

Σε αυτό το τελευταίο θα σταθώ σήμερα και συγκεκριμένα στο μακιγιάζ των ματιών της. Η νεαρή σταρ εμφανίστηκε πρόσφατα στο LAMCA Film+ Art Gala στο Los Angeles και έκλεψε τις εντυπώσεις με το σύνολό της αλλά και με το beauty look της. Ως προς το πρώτο, φόρεσε μια κουβέρτα και μια μάσκα ύπνου του οίκου Gucci, ενώ το μακιγιάζ των ματιών της ήταν πάρα μα πάρα πολύ σέξι και έκανε το βλέμμα της σαγηνευτικό.

Η Billie Eilish που έγινε viral με την εμφάνισή της, αφέθηκε στα χέρια της makeup artist Emily Cheng, η οποία τόνισε το βλέμμα της τραγουδίστριας με μαύρο μολύβι στο εσωτερικό του κάτω βλεφάρου, το οποίο ήταν αρκετά σβησμένο.

Αυτό το beauty trick ανέδειξε το χρώμα των ματιών της και έδωσε στο σχήμα τους ένα διακριτικό flick, κάνοντας τα πιο γατίσια και προσφέροντας τους μια δόση μυστηρίου.

Το αποτέλεσμα ήταν υπέροχο και φυσικά εμείς λέμε «ναι»!

 

 

 

 

 

 

 

cover photo @billieeilishAbout us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares