Skip to main content

BEAUTY TIPS

Η Dua Lipa με το πιο γιορτινό μανικιούρ

Μας αρέσει πολύ!



Οι διασημότητες από τον κόσμο του Hollywood και όχι μόνο, αποτελούν πάντοτε πηγή έμπνευσης για τις εμφανίσεις μας και κυρίως για αυτές που είναι πιο επίσημες, όπως αυτές των γιορτών. Τις περισσότερες φορές ανακαλύπτουμε τις προτάσεις τους μέσα από το Instagram τους, εκεί όπου δημοσιεύουν φωτογραφίες και βίντεο με στιλιστικές αλλά και beauty επιλογές που εντυπωσιάζουν.

Μια από τις ξένες τραγουδίστριες που πάντοτε μας ενθουσιάζει με τις προτάσεις της είναι η Dua Lipa. Η σταρ της ποπ μας έχει κάνει να την αγαπήσουμε όχι μόνο για τη φωνή και τα τραγούδια της, αλλά και για την εικόνα που έχει, η οποία χαρακτηρίζεται από ένα sexy, chic αλλά και ιδιαίτερα νεανικό ύφος, που ταιριάζει άψογα στην ηλικία της.

Τι θα φόραγε όμως η Dua Lipa για τις γιορτές; Η ίδια κάποτε επέλεξε ένα λαμπερό μανικιούρ σε χρυσό χρώμα που αναβαθμίζεται ακόμη περισσότερο χάρη στο 3D εφέ του. Αυτό το μανικιούρ, από τότε που το είδαμε να το αναδεικνύει με υπερηφάνεια μέχρι και σήμερα, παραμένει μια hot πρόταση για τα Χριστούγεννα ή την Πρωτοχρονιά.

Στα νύχια της υπάρχουν σχήματα που θυμίζουν μικροσκοπικές μπάλες όπως αυτές που στολίζουμε στο χριστουγεννιάτικο δέντρο μας, ένα στοιχείο που κάνει το αποτέλεσμα στα νύχια της ακόμα πιο ενδιαφέρον.

duagoldennailsnew

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

photo credits Instagram @dualipa

Διαβάστε επίσης

BEAUTY TIPS

5 quick fix λύσεις για να μειώσεις το πρήξιμο κάτω από τα μάτια

Αν και δεν υπάρχει μαγικός τρόπος να το εξαφανίσεις, σίγουρα μπορείς να κάνεις κάτι για να καμουφλαριστεί

BEAUTY TIPS

Η Zendaya καλωσόρισε την άνοιξη με μια υπέροχη ξανθιά απόχρωση

 Και είναι εξίσου πανέμορφη και απροσδόκητη με το νέο penny blonde look της

BEAUTY TIPS

Μέσα στην τσάντα ομορφιάς της Keira Knightley

Η Keira Knightley έχει γενέθλια και εμείς γιορτάζουμε τα μυστικά ομορφιάς της  

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 29 Μαρτίου

Μην αποφύγετε να βρείτε τη λύση σε κάτι που σας βασανίζει, όσο και αν φοβάστε μήπως πληγωθείτε

BLOGS

Η Beyoncé αποκαλύπτει την tracklist του νέου της δίσκου, Cowboy Carter

Ο οποίος θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων ένα cover του “Jolene” της Dolly Parton, αλλά και συμμετοχή του θρύλου της country, Willie Nelson

VIRAL

Το teaser trailer της νέας ταινίας του Γιώργου Λάνθιμου Kinds Of Kindness είναι εδώ

Στο Ιστορίες Καλοσύνης πρωταγωνιστεί η άρτι βραβευθείσα με Όσκαρ Emma Stone, ενώ το σενάριο της ταινίας συνυπογράφει το δίδυμο Γιώργος Λάνθιμος-Ευθύμης Φιλίππου.