Η Dua Lipa έκανε το πιο θηλυκό χτένισμα

Ταιριάζει τέλεια με εξώπλατο φόρεμα

Allyou Team

Οι γιορτές πλησιάζουν και τα φορέματα, αρχίζουν να έχουν και πάλι πρωταγωνιστικό ρόλο στις βραδινές εμφανίσεις μας, ιδιαίτερα εκείνα που έχουν έναν glam, sexy χαρακτήρα, όπως ακριβώς συμβαίνει με τα εξώπλατα. Πώς όμως πρέπει να έχεις τα μαλλιά σου αν πρόκειται να φορέσεις ένα τέτοιο χτένισμα στην βραδινή σου έξοδο τα Χριστούγεννα, την Πρωτοχρονιά ή και γενικότερα;

Η Dua Lipa έρχεται να δώσει την απάντηση σε αυτό το ερώτημα που θέσαμε. Άλλωστε, οι διασημότητες αποτελούν πάντοτε πηγή έμπνευσης για τις εμφανίσεις μας και κυρίως για αυτές που είναι πιο επίσημες, όπως αυτές των γιορτών. Τις περισσότερες φορές ανακαλύπτουμε τις προτάσεις τους μέσα από το Instagram τους, εκεί όπου δημοσιεύουν φωτογραφίες και βίντεο με στιλιστικές αλλά και beauty επιλογές που εντυπωσιάζουν.

Η ποπ σταρ Dua Lipa λοιπόν, η οποία μας έχει κάνει να την αγαπήσουμε όχι μόνο για τη φωνή και τα τραγούδια της, αλλά και για το στιλ που έχει, έκανε πρόσφατα μια hot και πολύ θηλυκή εμφάνιση και δημοσίευσε μια σειρά από φωτογραφίες στο Instagram. Σε αυτές τη βλέπουμε να φοράει ένα μαύρο εξώπλατο φόρεμα και να συνδυάζει το look της με ένα υπέροχο updo, με τα μαλλιά πιασμένα ψηλά και να έχουν όγκο, ενώ προτίμησε μια χωρίστρα στο πλάι.

Όπως θα παρατηρήσεις στις φωτογραφίες τα μαλλιά της είναι σπαστά (πρώτα τα έκανε ελαφρώς κυματιστά και στη συνέχεια τα έπιασε ψηλά), ενώ είναι πιασμένα χαλαρά, ώστε κάποιες τούφες να πέφτουν απαλά προς τα κάτω.

Αυτό το χτένισμα της Dua Lipa μας άρεσε πάρα πολύ και φαίνεται πως όλο το look της αγαπήθηκε πολύ από τους followers της!About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares