Skip to main content

BEAUTY TIPS

Το απόλυτο skin prep για το σώμα στις γιορτές

Κράτα σημειώσεις



Η περίοδος των εορτών ξεδιπλώνει τον καλύτερο μας εαυτό – θέλουμε να λάμπουμε, να έχουμε την πιο αψεγάδιαστη επιδερμίδα και την αυτοπεποίθηση στα ύψη! Δεν αρκεί όμως ένα glamorous outfit ή μία εντυπωσιακή παλέτα σκιών και highlighter για να επιτύχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, εκείνο που θα μαγνητίσει τα βλέμματα, καθώς η σωστή προετοιμασία ξεκινάει από πολύ πιο πριν.

Λίγο πριν τις εμφανίσεις μας σε πάρτι και δείπνα εορταστικά, πρέπει να επικεντρωθούμε στην περιποίηση της επιδερμίδας μας, ειδικότερα αν πρόκειται να φορέσουμε κάποιο φόρεμα, τότε το body care θα πρέπει να αποτελεί προτεραιότητά μας.

Λίγες ώρες πριν τη μεγάλη βραδιά, ετοιμάσου για το πιο υπέροχο ντουζ ή μπάνιο της χρονιάς! Μετά το καθιερωμένο λούσιμο και τη χρήση μάσκας μαλλιών, αφιέρωσε περίπου 10 λεπτά στο σώμα, που συχνά παραβλέπουμε. Με το αγαπημένο σου αφρόλουτρο ήδη απλωμένο στο σώμα, ενεργοποίησε το πρωτοποριακό νέο λανσάρισμα της FOREO που έχει ήδη κάνει θραύση (δικαίως) : το LUNA BODY.

lunabodyforeo

 

Το πού θα προτιμήσεις να δώσεις έμφαση είναι καθαρά προσωπικό σου θέμα, αναλόγως των στόχων σου για τη μεγάλη βραδιά – και του outfit σου. Σκοπεύεις να φορέσεις mini φόρεμα; Τότε δώσε έμφαση στα πόδια και χρησιμοποίησε την πρωτοποριακή συσκευή για να προάγει την άμεση διέγερση της μικροκυκλοφορίας και να απολεπίσει βοηθώντας στην λεμφική αποστράγγιση και στη βελτίωση της όψης των ποδιών.

Εάν από την άλλη σκοπεύεις να φορέσεις βαθύ ντεκολτέ, χρησιμοποίησε τη συσκευή στην περιοχή του στέρνου ώστε να το απολεπίσεις καλά και να βοηθήσεις την απορρόφηση της ενυδατικής lotion που θα εφαρμόσεις αργότερα.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

cover photo credits pexels.com

Διαβάστε επίσης

BEAUTY TIPS

Πώς να απαλλαγείτε από τους πόρους;

Οι ειδικοί μοιράζονται τα top μυστικά για να τους ξεφορτωθείτε

BEAUTY TIPS

Πώς ο εμμηνορροϊκός σας κύκλος επηρεάζει το δέρμα σας

Και πώς να συγχρονίσετε την περιποίηση της επιδερμίδας σας.

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 26 Απριλίου

Αφεθείτε στην ευτυχία που σας προσφέρει η καθημερινότητα

PETS

Γιατί η γάτα μου με κοιτάζει επίμονα;

6 λόγοι για τους οποίους οι γάτες κοιτούν επίμονα και πώς να ανταποκριθείτε

ΒΙΒΛΙΟ

12 βιβλία για το Πάσχα του 2024

Η Ναταλία Πετρίτη επιλέγει τα βιβλία που θα μας κρατήσουν συντροφιά στις διακοπές και που θα χαρίσουμε στους αγαπημένους μας.