Skip to main content

BEAUTY TIPS

Πώς θα χαρίσεις λάμψη στο βλέμμα σου πριν το μακιγιάζ

Το tip που πρέπει να ακολουθήσεις για να είσαι εκθαμβωτική στις εξόδους σου τις γιορτές



Η περίοδος των εορτών ξεδιπλώνει τον καλύτερο μας εαυτό! Φυσικά και θέλουμε να λάμπουμε, να έχουμε την πιο αψεγάδιαστη επιδερμίδα και να βλέπουμε την αυτοπεποίθηση μας να φτάνει στα ύψη. Δεν αρκεί όμως ένα glamorous outfit ή μία εντυπωσιακή παλέτα σκιών και highlighter για να επιτύχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Όλα ξεκινούν από το σωστό skincare, την περιποίηση δηλαδή της επιδερμίδας, που θα την προετοιμάσει για το μακιγιάζ, δημιουργώντας μια φυσική, όμορφη βάση.

Ένα tip που πρέπει να ακολουθήσεις την περίοδο αυτή (και όχι μόνο θα προσθέσω εγώ γιατί σε βγάζει ασπροπρόσωπη σε κάθε σου εμφάνιση) αφορά στο πώς θα προσφέρεις στο βλέμμα σου την πολυπόθητη νεανική όψη και λάμψη που ονειρεύεσαι.

Τα πράγματα λοιπόν είναι απλά: Μετά τον καθαρισμό της επιδερμίδας που είναι το πρώτο και πιο απαραίτητο βήμα μιας skincare ρουτίνας, δοκίμασε μια αναζωογονητική θεραπεία προσώπου με την πρωτοποριακή UFO 2 συσκευή φροντίδας της επιδερμίδας της Foreo και τη μάσκα ματιών Shimmer Freak που, χάρη στην καφεΐνη που περιέχει θα δώσει λάμψη στο βλέμμα στη στιγμή.

foreoufotwolampsi

Αυτή η συσκευή μασάζ προσώπου τεχνολογίας T-Sonic ™, οδηγεί τα συστατικά της μάσκας πιο βαθιά, ώστε το δέρμα να πάρει όλες τις θρεπτικές ουσίες της  και το αποτέλεσμα να είναι ό,τι πιο τέλειο θα μπορούσες να είχες φανταστεί. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι όλες οι beauty gurus αλλά και διάσημες γυναίκες του εξωτερικού λατρεύουν το συγκεκριμένο tip και σταρς το εφαρμόζουν και πριν από τις εμφανίσεις τους επί σκηνής.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

cover photo @foreo_official

Διαβάστε επίσης

BEAUTY TIPS

5 quick fix λύσεις για να μειώσεις το πρήξιμο κάτω από τα μάτια

Αν και δεν υπάρχει μαγικός τρόπος να το εξαφανίσεις, σίγουρα μπορείς να κάνεις κάτι για να καμουφλαριστεί

BEAUTY TIPS

Η Zendaya καλωσόρισε την άνοιξη με μια υπέροχη ξανθιά απόχρωση

 Και είναι εξίσου πανέμορφη και απροσδόκητη με το νέο penny blonde look της

BEAUTY TIPS

Μέσα στην τσάντα ομορφιάς της Keira Knightley

Η Keira Knightley έχει γενέθλια και εμείς γιορτάζουμε τα μυστικά ομορφιάς της  

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 29 Μαρτίου

Μην αποφύγετε να βρείτε τη λύση σε κάτι που σας βασανίζει, όσο και αν φοβάστε μήπως πληγωθείτε

BLOGS

Η Beyoncé αποκαλύπτει την tracklist του νέου της δίσκου, Cowboy Carter

Ο οποίος θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων ένα cover του “Jolene” της Dolly Parton, αλλά και συμμετοχή του θρύλου της country, Willie Nelson

VIRAL

Το teaser trailer της νέας ταινίας του Γιώργου Λάνθιμου Kinds Of Kindness είναι εδώ

Στο Ιστορίες Καλοσύνης πρωταγωνιστεί η άρτι βραβευθείσα με Όσκαρ Emma Stone, ενώ το σενάριο της ταινίας συνυπογράφει το δίδυμο Γιώργος Λάνθιμος-Ευθύμης Φιλίππου.