Πώς θα διατηρήσεις το δέρμα στα χέρια σου ενυδατωμένο και αψεγάδιαστο

Ένα πολύ αποτελεσματικό τρικ για την περιοχή των νυχιών

Allyou Team

Τα νύχια μας είναι ένα στοιχείο της γοητείας μας. Είναι άλλωστε τα άκρα του σώματος που τραβούν τα βλέμματα σε μια πρώτη συνάντηση, σε μια πρώτη χειραψία. Για το λόγο αυτό όλες οι γυναίκες φροντίζουμε να τα έχουμε διαρκώς περιποιημένα και προσεγμένα. Όμως, συχνά μπορεί να διαπιστώσεις μια αλλαγή στην αντοχή τους, με αποτέλεσμα αυτά να είναι πλέον πολύ λεπτά και να σπάνε με το παραμικρό.

Σίγουρα, μπορείς να ζητήσεις από το nail bar στο οποίο πηγαίνεις την εφαρμογή μιας εξειδικευμένης θεραπείας ενίσχυσης και ενδυνάμωσης των νυχιών. Υπάρχει όμως και κάτι άλλο που μπορείς να κάνεις και μάλιστα μόνη σου στο σπίτι: το slugging mani. 

Τι ακριβώς πρέπει να κάνεις με βάση αυτό το trend ομορφιάς; Το slugging mani προτείνει την εφαρμογή βαζελίνης πάνω από την ενυδατική κρέμα που χρησιμοποιείς για να περιποιηθείς τα χέρια σου και ιδιαίτερα τα επωνύχια. Εφαρμόζοντας αυτό το προϊόν εξασφαλίζεται η καλύτερη απορρόφηση των συστατικών της ενυδατικής κρέμας, ενώ το δέρμα γίνεται πιο λαμπερό. 

Η βαζελίνη βοηθάει ώστε να έχεις μια πιο υγιή και ενυδατωμένη βάση νυχιών άρα και πιο δυνατά και ανθεκτικά νύχια. Ποιες άλλες ευεργετικές ιδιότητες έχει; Είναι απίστευτα αποτελεσματική για το ξηρό δέρμα, βοηθάει στο να συγκρατηθεί η υγρασία στο δέρμα γενικότερα και μπορεί να καταπραΰνει τον ερεθισμό και να επουλώσει τα σκασμένα χείλη.

 

 

 

 

 

 

 

 

cover photo @betina_goldstein 

allyou_google_news

About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares