Skip to main content

BEAUTY TIPS

Αυτή η λεπτομέρεια στο μακιγιάζ ματιών της Ashley Park θα σε ξετρελάνει

Τέλεια ιδέα για μακιγιάζ



Η τρίτη σεζόν της σειράς Emily in Paris μας έχει πάρει τα μυαλά, όπως έγινε και με τους προηγούμενους κύκλους της και πώς άλλωστε θα γινόταν διαφορετικά, αφού μιλάμε πάλι για έρωτα, υπερφανταστική μόδα και ομορφιά στην πόλη του Φωτός.

Μέσα από τη σειρά έχει ξεχωρίσει και η Mindy Chen ή όπως είναι το πραγματικό της όνομα, Ashley Park. Η ηθοποιός, η οποία είναι χορεύτρια αλλά και τραγουδίστρια, έχει κερδίσει την αγάπη του κοινού με το ταλέντο της αλλά και τα looks της, τα οποία είναι αυτό που θα λέγαμε «η τελευταία λέξη της μόδας» και συνδυάζουν κομψότητα με μοντέρνα ματιά.

Σε μια από τις σκηνές της στη σειρά, η Ashley Park εμφανίστηκε με μια λεπτομέρεια στο beauty look της, η οποία αναβάθμισε την εικόνα της και φυσικά, έβαλε τις θαυμάστριές της στον πειρασμό να κάνουν αμέσως double tap!

Συγκεκριμένα, αυτή η λεπτομέρεια είχε να κάνει με το μακιγιάζ των ματιών της και όπως θα δεις στη φωτογραφία παρακάτω, την οποία η ίδια δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Ashley «φόρεσε» eyeliner σε τιρκουάζ χρώμα.

mindycheneyeliner

@ashleyparklady

 

Το προϊόν εφαρμόστηκε μόνο στις εξωτερικές γωνίες των ματιών της και δημιουργήθηκε μια πολύ μικρή γραμμή με ανοδική φορά, ενώ η επιλογή του χρώματος αυτού μόνο τυχαία δεν ήταν, αφού το μακιγιάζ των ματιών της ήταν εμπνευσμένο από το σύνολο που φόρεσε για τις ανάγκες των γυρισμάτων και έτσι, σεταρισμένο με αυτό.

Από όσο διακρίνουμε στη γραμμή των βλεφαρίδων του άνω βλεφάρου εφαρμόστηκε κανονικά μαύρο eyeliner, οπότε το τιρκουάζ ήταν απλά το touch που έκανε τη διαφορά και έδινε ένα pop στοιχείο στο look της.

Τέλεια ιδέα για κάτι διακριτικό και κομψό!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

cover photo @ashleyparklady

Διαβάστε επίσης

BEAUTY TIPS

Πώς να απαλλαγείτε από τους πόρους;

Οι ειδικοί μοιράζονται τα top μυστικά για να τους ξεφορτωθείτε

BEAUTY TIPS

Πώς ο εμμηνορροϊκός σας κύκλος επηρεάζει το δέρμα σας

Και πώς να συγχρονίσετε την περιποίηση της επιδερμίδας σας.

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 26 Απριλίου

Αφεθείτε στην ευτυχία που σας προσφέρει η καθημερινότητα

PETS

Γιατί η γάτα μου με κοιτάζει επίμονα;

6 λόγοι για τους οποίους οι γάτες κοιτούν επίμονα και πώς να ανταποκριθείτε

ΒΙΒΛΙΟ

12 βιβλία για το Πάσχα του 2024

Η Ναταλία Πετρίτη επιλέγει τα βιβλία που θα μας κρατήσουν συντροφιά στις διακοπές και που θα χαρίσουμε στους αγαπημένους μας.