Skip to main content

BEAUTY TIPS

Το trend που κάνει τα χείλη σαρκώδη και έχει τρελάνει το TikTok

Όλα όσα πρέπει να ξέρεις για το inner lip lining



Τα juicy, δηλαδή τα ζουμερά χείλη αποτελούν ένα από τα πιο θελκτικά χαρακτηριστικά ενός προσώπου. Με την πάροδο όμως των χρόνων, τείνουν να χάνουν την υγρασία τους και να μην έχουν τον αρχικό φυσικό τους όγκο. Χρειάζονται καθημερινή φροντίδα, όπως ακριβώς συμβαίνει με το υπόλοιπο πρόσωπο και το σώμα μας, ώστε να διατηρήσουν την υγιή όψη, τη βελούδινη υφή τους και τον όγκο τους. Πέρα όμως από την καθημερινή περιποίηση που θα σου χαρίσει αυτό το αποτέλεσμα, μπορείς πάντα να βασίζεσαι σε συμβουλές και tricks ομορφιάς ακόμα και trends, τα οποία υπόσχονται να προσφέρουν το juicy αποτέλεσμα στα χείλη.

Πρόσφατα, ανακαλύψαμε ένα από αυτά τα trends στο TikTok. Ακούει στο όνομα «inner lip lining» και σύμφωνα με αυτό, απαιτούνται δύο προϊόντα μακιγιάζ: ένα μολύβι χειλιών σε απόχρωση πιο σκούρα από το φυσικό χρώμα των χειλιών σου και ένα κραγιόν σε πιο ανοιχτή απόχρωση από το lip liner.

Τι ακριβώς πρέπει να κάνεις; Σχεδίασε το περίγραμμα των χειλιών με το μολύβι και έπειτα κάνε overline τη γραμμή. Έχοντας τα χείλη κλειστά, σχεδίασε ένα σχήμα σαν διαμάντι, στο πάνω και κάτω χείλος, και άπλωσε το προϊόν με ταμποναριστές κινήσεις.

Τελειοποίησε το μακιγιάζ των χειλιών σου με το κραγιόν που έχεις επιλέξει! Τόσο απλά και τα χείλη θα δείχνουν πιο γεμάτα, σαρκώδη και φυσικά, σέξι!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

cover photo @ash_kholm

Διαβάστε επίσης

BEAUTY TIPS

Πώς να απαλλαγείτε από τους πόρους;

Οι ειδικοί μοιράζονται τα top μυστικά για να τους ξεφορτωθείτε

Προτεινόμενα

CELEBS

Πάνος Μουζουράκης - Μαριλού Κόζαρη: Η αποκάλυψη για τη βάφτιση της κόρης τους

Η ατάκα του καλλιτέχνη που αιφνιδίασε τους ρεπόρτερ

CELEBS

Ελεονώρα Μελέτη: «Ως παρουσιάστρια βγάζω περισσότερα από ό,τι ένας ευρωβουλευτής»

Όσα είπε για την υποψηφιότητά της στον Νίκο Χατζηνικολάου