Skip to main content

BEAUTY TIPS

Πώς θα καταπολεμήσεις τα ορατά σημάδια πρόωρης γήρανσης του τριχωτού κεφαλής

Υγιή μαλλιά χωρίς λιπαρότητα



Ήξερες ότι η επιδερμίδα του τριχωτού της κεφαλής γερνά με παρόμοιο τρόπο με την επιδερμίδα του προσώπου μας επειδή εκτίθεται σε παρόμοιους περιβαλλοντικούς παράγοντες, όπως ρύπανση, λιπαρότητα, ξηρότητα και σκόνη; Κι όμως αυτό είναι μια μεγάλη αλήθεια την οποία μπορεί να επηρεάσει την εμφάνιση των μαλλιών, καθώς οι σμηγματογόνοι αδένες που διατηρούν τα μαλλιά όλο και πιο λαμπερά, γίνονται λιγότερο αποτελεσματικοί.

Η συγκεκριμένη περιοχή χρειάζεται την κατάλληλη φροντίδα, προκειμένου να διατηρήσει τη βέλτιστη κατάσταση της, καθώς και για να καταπολεμήσει τα ορατά σημάδια της πρόωρης γήρανσης που καθιστούν τα μαλλιά ξηρά, εύθραυστα, αραιά, επιρρεπή στο σπάσιμο και χωρίς λάμψη.  Ποιο είναι το κλειδί για τη σωστή περιποίηση; Η ενυδάτωση φυσικά, καθώς η ξηρότητα καθιστά το τριχωτό της κεφαλής πολύ πιο ευαίσθητο και γερασμένο.

Το tip που δίνουμε εδώ είναι πως πρέπει να χρησιμοποιείς ένα δραστικό προϊόν, το οποίο χάρη στη σύνθεση του θα μπορέσει να προσφέρει το επιθυμητό αποτέλεσμα. Ο ορός είναι ένα από τα must have προϊόντα της ρουτίνας φροντίδας που ακολουθείς για το τριχωτό της κεφαλής σου. Προτείνουμε τον ορό Scalp Solutions Overnight Scalp Renewal Serum της Aveda, ένας ορός 98% φυτικής προέλευσης ο οποίος ενδυναμώνει και θωρακίζει τον επιδερμικό φραγμό του τριχωτού από τους ρύπους, τους οξειδωτικούς στρεσογόνους παράγοντες και τις περιβαλλοντικές επιπτώσεις, για να ισορροπήσει το μικροβίωμά του και να βελτιώσει την ενυδάτωσή του. Ταυτόχρονα καταπραΰνει από τους ερεθισμούς.

scalpsolutions

Πώς τον χρησιμοποιείς; Συνιστάται για χρήση τη νύχτα και απευθύνεται σε όλους τους τύπους τριχωτού και μαλλιών. Εφάρμοσε απευθείας στο τριχωτό πριν τον ύπνο σε στεγνά ή νωπά μαλλιά και κάνε μασάζ χωρίς να ξεβγάλεις.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

cover photo pexels.com

Διαβάστε επίσης

BEAUTY TIPS

Τρία βασικά dos και τρία don’ts για τη φροντίδα του δέρματος με ακμή

Συμβουλές για το τι να κάνεις και τι να αποφύγεις αν πάσχεις κι εσύ από ακμή στην εφηβεία ή στην ενήλικη ζωή σου

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 27 Απριλίου

Προσπεράστε με άνεση ό,τι δεν σας πάει καλά

VIRAL

Η Taylor Swift παρουσιάζει το video της για το “Fortnight”, στο οποίο συνεργάζεται με τον Post Malone

Ethan Hawke και Josh Charles συμπρωταγωνιστούν μαζί με τους Swift και Malone στο πρώτο μουσικό video του Tortured Poets Department