Πώς θα καταπολεμήσεις τα ορατά σημάδια πρόωρης γήρανσης του τριχωτού κεφαλής

Υγιή μαλλιά χωρίς λιπαρότητα

Allyou Team

Ήξερες ότι η επιδερμίδα του τριχωτού της κεφαλής γερνά με παρόμοιο τρόπο με την επιδερμίδα του προσώπου μας επειδή εκτίθεται σε παρόμοιους περιβαλλοντικούς παράγοντες, όπως ρύπανση, λιπαρότητα, ξηρότητα και σκόνη; Κι όμως αυτό είναι μια μεγάλη αλήθεια την οποία μπορεί να επηρεάσει την εμφάνιση των μαλλιών, καθώς οι σμηγματογόνοι αδένες που διατηρούν τα μαλλιά όλο και πιο λαμπερά, γίνονται λιγότερο αποτελεσματικοί.

Η συγκεκριμένη περιοχή χρειάζεται την κατάλληλη φροντίδα, προκειμένου να διατηρήσει τη βέλτιστη κατάσταση της, καθώς και για να καταπολεμήσει τα ορατά σημάδια της πρόωρης γήρανσης που καθιστούν τα μαλλιά ξηρά, εύθραυστα, αραιά, επιρρεπή στο σπάσιμο και χωρίς λάμψη.  Ποιο είναι το κλειδί για τη σωστή περιποίηση; Η ενυδάτωση φυσικά, καθώς η ξηρότητα καθιστά το τριχωτό της κεφαλής πολύ πιο ευαίσθητο και γερασμένο.

Το tip που δίνουμε εδώ είναι πως πρέπει να χρησιμοποιείς ένα δραστικό προϊόν, το οποίο χάρη στη σύνθεση του θα μπορέσει να προσφέρει το επιθυμητό αποτέλεσμα. Ο ορός είναι ένα από τα must have προϊόντα της ρουτίνας φροντίδας που ακολουθείς για το τριχωτό της κεφαλής σου. Προτείνουμε τον ορό Scalp Solutions Overnight Scalp Renewal Serum της Aveda, ένας ορός 98% φυτικής προέλευσης ο οποίος ενδυναμώνει και θωρακίζει τον επιδερμικό φραγμό του τριχωτού από τους ρύπους, τους οξειδωτικούς στρεσογόνους παράγοντες και τις περιβαλλοντικές επιπτώσεις, για να ισορροπήσει το μικροβίωμά του και να βελτιώσει την ενυδάτωσή του. Ταυτόχρονα καταπραΰνει από τους ερεθισμούς.

scalpsolutions

Πώς τον χρησιμοποιείς; Συνιστάται για χρήση τη νύχτα και απευθύνεται σε όλους τους τύπους τριχωτού και μαλλιών. Εφάρμοσε απευθείας στο τριχωτό πριν τον ύπνο σε στεγνά ή νωπά μαλλιά και κάνε μασάζ χωρίς να ξεβγάλεις.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

cover photo pexels.comAbout us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares