Skip to main content

BEAUTY TIPS

2 tips για υγιή, λαμπερά και σέξι μαλλιά

Ακολούθησε τα και θα δεις τη διαφορά άμεσα



Όποιος κι αν είναι ο τύπος των μαλλιών σου – ίσια, σγουρά, κυματιστά – είναι πολύ πιθανό ότι συχνά έρχεσαι αντιμέτωπη με ζητήματα όπως η θαμπάδα, η ξηρότητα και οι αδύναμες / σπασμένες άκρες.  Για να επαναφέρεις τη λάμψη, τον όγκο, την κίνηση και τη γενικότερη υγεία τους, βάλε σε πρόγραμμα μια σωστή ρουτίνα φροντίδας με βήματα περιποίησης που είναι θαυματουργά.

Απολέπιση τριχωτού της κεφαλής

Όταν μιλάμε για απολέπιση, το μυαλό μας σίγουρα δεν πηγαίνει στο τριχωτό της κεφαλής αλλά στο πρόσωπο και το υπόλοιπο σώμα. Κι όμως, το τριχωτό χρειάζεται και αυτό απαλλαγή από τα νεκρά κύτταρα και τη συσσωρευμένη βρωμιά και λιπαρότητα που συγκεντρώνεται στο κεφάλι, ώστε τα μαλλιά να δείχνουν υπέροχα κάθε ημέρα. Επίσης, η απολέπιση βοηθάει στο να έρθουν σε ισορροπία τα φυσικά έλαια του δέρματος στο κεφάλι αλλά και στην πρόληψη συμπτωμάτων όπως η πιτυρίδα.

Μπορείς να κάνεις απολέπιση του τριχωτού της κεφαλής δύο φορές την εβδομάδα και εκτός από ένα προϊόν scrub να χρησιμοποιείς και μια ειδική βούρτσα. Εμείς ανακαλύψαμε το Scalp Solutions Stimulating Scalp Massager της Aveda, μια βούρτσα μασάζ μαλλιών και τριχωτού, η οποία απομακρύνει απαλά αλλά αποτελεσματικά τους ρύπους, αυξάνοντας τη μικροκυκλοφορία και προσφέροντας μια αναζωογονητική εμπειρία ευεξίας ως μέρος της ιεροτελεστίας περιποίησης του τριχωτού.

avedascalpvourtsanew

Είναι ειδικά σχεδιασμένη με λεπτά, μαλακά και εύκαμπτα άκρα για να μπορεί να εφαρμοστεί στο τριχωτό όταν τα μαλλιά είναι βρεγμένα. Οι άκρες δύο επιπέδων επιτρέπουν στα μακρύτερα νήματα να αγγίζουν το τριχωτό, ενώ τα κοντύτερα νήματα φτάνουν στα μαλλιά. Οι μαλακές, στρογγυλεμένες άκρες είναι απαλές για το τριχωτό ενώ παρέχουν βαθιά απολέπιση. Ο διπλός κυρτός σχεδιασμός έχει σφαιρική επιφάνεια, επιτρέποντας στη βούρτσα να προσαρμόζεται στο σχήμα του κεφαλιού. Η καμπυλωτή λαβή είναι εργονομικά σχεδιασμένη για να την κρατάς με άνεση.

Ενυδάτωση των μαλλιών

Σημαντικό ρόλο στα υγιή μαλλιά παίζει η τακτική τους ενυδάτωση, η οποία μπορεί να επιτευχθεί με τη χρήση του conditioner. Προτίμησε μια φόρμουλα σούπερ θρεπτική, που θα κάνει τα μαλλιά λαμπερά, απαλά σαν μετάξι και όμορφα μέσα σε ελάχιστα λεπτά.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

cover photo credits pexels.com

Διαβάστε επίσης

BEAUTY TIPS

5 quick fix λύσεις για να μειώσεις το πρήξιμο κάτω από τα μάτια

Αν και δεν υπάρχει μαγικός τρόπος να το εξαφανίσεις, σίγουρα μπορείς να κάνεις κάτι για να καμουφλαριστεί

BEAUTY TIPS

Η Zendaya καλωσόρισε την άνοιξη με μια υπέροχη ξανθιά απόχρωση

 Και είναι εξίσου πανέμορφη και απροσδόκητη με το νέο penny blonde look της

BEAUTY TIPS

Μέσα στην τσάντα ομορφιάς της Keira Knightley

Η Keira Knightley έχει γενέθλια και εμείς γιορτάζουμε τα μυστικά ομορφιάς της  

Προτεινόμενα

ΣΠΙΤΙ

6 απλοί τρόποι για να ομορφύνεις την κουζίνα σου

Δεν χρειάζεται κόπο, αλλά τρόπο!

FASHION NEWS

Ο Alessandro Michele νέος creative director του οίκου Valentino

Η ανακοίνωση του εμβληματικού οίκου βάζει τέλος στις φήμες που τον ήθελαν εδώ και καιρό να αναλαμβάνει το τιμόνι του