Skip to main content

BEAUTY TIPS

Έχεις λεπτά χείλη; Με αυτά τα tips θα εφαρμόσεις το κραγιόν τέλεια

Το μακιγιάζ των χειλιών ποτέ δεν υπήρξε πιο εύκολη υπόθεση



Η αλήθεια είναι πως δεν έχουμε όλες οι γυναίκες γεμάτα και ζουμερά χείλη. Το σχήμα και ο όγκος τους είναι διαφορετικά και μοναδικά σε κάθε πρόσωπο, όμως χάρη στο μακιγιάζ τους μπορείς να τους δώσεις την εμφάνιση που θέλεις. Για το λόγο αυτό, αν έχεις λεπτά χείλη δεν πρέπει να στενοχωριέσαι καθόλου ούτε και να ανησυχείς. Υπάρχουν tips που θα σε οδηγήσουν στο επιθυμητό αποτέλεσμα εύκολα και γρήγορα, σαν να έχεις κάνει μακιγιάζ από τα χέρια ενός επαγγελματία!

Το πρώτο βήμα πριν το μακιγιάζ των λεπτών χειλιών σου είναι η προετοιμασία τους με ένα lip conditioner δηλαδή ένα ενυδατικό προϊόν περιποίησης χειλιών ή ένα lip primer. Αυτά τα προϊόντα θα σου χαρίσουν μια απαλή και ομοιόμορφη βάση και θα σου εξασφαλίσουν την καλύτερη δυνατή εφαρμογή του μακιγιάζ στη συνέχεια.

Δεύτερο βήμα είναι η χρήση ενός μολυβιού χειλιών. Ο σχηματισμός των χειλιών με αυτό το προϊόν θα σου δώσει την ευκαιρία να αποκτήσεις τον απόλυτο έλεγχο στο μακιγιάζ αφού θα οριοθετήσεις τα χείλη σου και θα έχεις μια πιο ξεκάθαρη εικόνα της γραμμής τους. Ξεκίνα την εφαρμογή του μολυβιού από το λεγόμενο “cupid’s bow” στο άνω χείλος και προσπάθησε να μην είναι πολύ «σκληρή» η γραμμή. Έτσι τα χείλη θα δείχνουν πιο γεμάτα αλλά σαν φυσικά. Γέμισε έπειτα όλη την επιφάνεια των χειλιών με το μολύβι.

Τρίτο βήμα είναι η εφαρμογή του κραγιόν στη βάση που δημιούργησες στα χείλη σου. Για απόλυτη ακρίβεια χρησιμοποίησε ένα πινέλο χειλιών, παίρνοντας μικρή ποσότητα από το προϊόν. Κάνε πολύ καλό blending και άπλωσε το κραγιόν σε όλη την επιφάνεια των χειλιών.

Τελευταίο βήμα είναι η εφαρμογή concealer στις γωνίες των χειλιών με ταμποναριστές κινήσεις, αλλά και η εφαρμογή lip gloss για ακόμα πιο σαρκώδη χείλη.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

cover photo credits pexels.com

Διαβάστε επίσης

BEAUTY TIPS

Τρία βασικά dos και τρία don’ts για τη φροντίδα του δέρματος με ακμή

Συμβουλές για το τι να κάνεις και τι να αποφύγεις αν πάσχεις κι εσύ από ακμή στην εφηβεία ή στην ενήλικη ζωή σου

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 27 Απριλίου

Προσπεράστε με άνεση ό,τι δεν σας πάει καλά

VIRAL

Η Taylor Swift παρουσιάζει το video της για το “Fortnight”, στο οποίο συνεργάζεται με τον Post Malone

Ethan Hawke και Josh Charles συμπρωταγωνιστούν μαζί με τους Swift και Malone στο πρώτο μουσικό video του Tortured Poets Department