Skip to main content

BEAUTY TIPS

Τα καλύτερα μυστικά για να στεγνώσεις φυσικά τα μαλλιά σου χωρίς να φριζάρουν

Θεαματικά αποτελέσματα



Η αυτοπεποίθηση που μπορεί να σου δώσει το αποτέλεσμα όταν τα μαλλιά στεγνώνονται φυσικά είναι πραγματικά το κάτι άλλο. Εκτός από αυτό, η συγκεκριμένη beauty συνήθεια, δεν ενισχύει μόνο τον ψυχολογικό παράγοντα αλλά και την υγεία των μαλλιών, αφού δεν καταστρέφεις την τρίχα χρησιμοποιώντας εργαλεία styling. Πώς όμως θα αποφύγεις το φριζάρισμα;

Παρακάτω μοιραζόμαστε μαζί σου τα καλύτερα μυστικά για να στεγνώσεις φυσικά τα μαλλιά σου χωρίς να φριζάρουν!

Διάλεξε το σωστό σαμπουάν

Το φυσικό στέγνωμα των μαλλιών απαιτεί τη χρήση προϊόντων που ανταποκρίνονται ακριβώς στις ανάγκες της τρίχας. Αν τα μαλλιά σου για παράδειγμα δεν έχουν όγκο, εφάρμοσε ένα σαμπουάν που προσφέρει αυτό ακριβώς το αποτέλεσμα. Το σαμπουάν κάνει πραγματικά σημαντική διαφορά.

Ξέβγαλε με κρύο νερό

Το κρύο νερό είναι γνωστό για τις ευεργετικές ιδιότητες που έχει στην τρίχα και το τριχωτό της κεφαλής. Ακολούθησε αυτό το step ακριβώς μετά από την εφαρμογή του conditioner την ημέρα που θα αφήσεις τα μαλλιά σου να στεγνώσουν φυσικά. Το κρύο νερό θα δώσει λάμψη στα μαλλιά και θα μειώσει τις πιθανότητες για φριζάρισμα.

Χτένισε τα μαλλιά

Όχι οποιαδήποτε στιγμή αλλά την ώρα που τα λούζεις και ειδικότερα μετά την εφαρμογή του conditioner. Άφησε το προϊόν να δράσει και εκμεταλλεύσου τα λίγα λεπτά της αναμονής για να χτενίσεις τα μαλλιά που θα έχουν μαλακώσει πολύ. Έτσι, μπορείς να τα ξεμπερδέψεις πανεύκολα και γρήγορα, χωρίς να τα τραυματίζεις και χωρίς να υποφέρεις.

Στέγνωσε τα φυσικά με τον σωστό τρόπο

Το φυσικό στέγνωμα δεν σημαίνει σκουπίζουμε τα μαλλιά με την πετσέτα και τα αφήνουμε εκτεθειμένα στον αέρα, αλλά σημαίνει πως πρέπει να χρησιμοποιήσεις ένα βαμβακερό T-shirt σου για να τα σκουπίσεις απαλά κι έπειτα, να τα τυλίξεις με αυτό και να το αφήσεις να απορροφήσει όλη την περίσσεια ποσότητα νερού.

Εφάρμοσε λαδάκι μαλλιών

Είναι ένα θαυματουργό προϊόν αφού προσφέρει στην νωπή τρίχα βαθιά ενυδάτωση, θρέψη, λάμψη και τα κάνει λεία.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Cover photo credits Instagram @zendaya

Διαβάστε επίσης

BEAUTY TIPS

Πώς να απαλλαγείτε από τους πόρους;

Οι ειδικοί μοιράζονται τα top μυστικά για να τους ξεφορτωθείτε

Προτεινόμενα

CELEBS

Πάνος Μουζουράκης - Μαριλού Κόζαρη: Η αποκάλυψη για τη βάφτιση της κόρης τους

Η ατάκα του καλλιτέχνη που αιφνιδίασε τους ρεπόρτερ

CELEBS

Ελεονώρα Μελέτη: «Ως παρουσιάστρια βγάζω περισσότερα από ό,τι ένας ευρωβουλευτής»

Όσα είπε για την υποψηφιότητά της στον Νίκο Χατζηνικολάου