Skip to main content

BEAUTY TIPS

Baby girl brows: Η περιποίηση φρυδιών που ταιριάζει σε όλα τα κορίτσια

Μάθε λεπτομέρειες και το λόγο για τον οποίο είναι τόσο ξεχωριστή



Τα καλοσχηματισμένα φρύδια απογειώνουν το μακιγιάζ και αναδεικνύουν όλη την ομορφιά του προσώπου! Οφείλουμε λοιπόν να τα έχουμε πάντοτε περιποιημένα και αυτό μπορούμε να το πετύχουμε με ποικίλους τρόπους πια, αφού οι τεχνικές που αφορούν στη φροντίδα και τον καλλωπισμό τους είναι αρκετές και κάθε γυναίκα μπορεί να βρει αυτήν που ανταποκρίνεται καλύτερα στις ανάγκες της.

Η περιποίηση όμως των φρυδιών ξεκινάει (ή καλύτερα πρέπει να ξεκινάει) από νωρίς και πιο συγκεκριμένα από την εφηβική ηλικία. Τι καλύτερο λοιπόν από μια τεχνική που ταιριάζει απόλυτα σε όλα τα νέα κορίτσια, μια τεχνική που αναδεικνύει το «φρέσκο» και νεανικό πρόσωπο;

Αναφερόμαστε στα fresh baby girl brows, ρωτήσαμε και μάθαμε τα πάντα για αυτά από την Brow Expert, PMU Artist, Αισθητικός & Makeup Artist Χαρά Κόλλια. Πρόκειται για την περιποίηση που προσφέρει «καθαρό» σχήμα στα φρύδια και κάνει το βλέμμα αλλά και ολόκληρο το πρόσωπο να δείχνει πιο όμορφο, χωρίς υπερβολές αλλά με φυσικότητα.

Το αποτέλεσμα των fresh baby girl brows επιτυγχάνεται με την τεχνική του waxing με τη χρήση κεριού υψηλής ποιότητας. Καθαρίζονται όλα τα περιττά τριχάκια από το άνω μέρος του φρυδιού και το μεσόφρυο, χωρίς να το «ανοίγει» πολύ. Καθαρίζεται επίσης το κάτω μέρος του φρυδιού από τα περιττά τριχάκια και έτσι, δημιουργείται ένα όμορφο, καθαρό, συμμετρικό σχήμα.

Τα fresh baby girl brows δεν απευθύνονται μόνο σε μικρές ηλικίες αλλά είναι μια τεχνική – υπηρεσία που είναι ιδανική και για μεγαλύτερες ηλικίες, για γυναίκες που τα φρύδια τους δεν είναι τόσο πειραγμένα.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

cover photo Instagram @annamaradan

Διαβάστε επίσης

BEAUTY TIPS

Πώς να απαλλαγείτε από τους πόρους;

Οι ειδικοί μοιράζονται τα top μυστικά για να τους ξεφορτωθείτε

Προτεινόμενα

CELEBS

Αμαλία Κωστοπούλου: Για σαφάρι στη Νότια Αφρική με το αγόρι της!

Οι φωτογραφίες που ανέβασε στο Instagram «κόβουν» την ανάσα

FOOD

Νέα μελέτη του εγκεφάλου συνδέει τη μοναξιά με τη λαχτάρα για ζάχαρη

Οι άνθρωποι που θεωρούν τους εαυτούς τους κοινωνικά απομονωμένους μπορεί επίσης να έχουν πιο έντονη λαχτάρα για ζαχαρούχα τρόφιμα