Skip to main content

BEAUTY TIPS

2 σημεία στα οποία φοράμε φέτος το highlighter εκτός από τα ζυγωματικά

Η λάμψη μεταφέρεται και πάει παντού



Όταν εμφανίστηκε η τάση του highlighter στο μακιγιάζ, έγινε κυριολεκτικά ένας χαμός. Αυτό το προϊόν λατρεύτηκε από τις γυναίκες, που άρχισαν να το προσθέτουν στο νεσεσέρ τους και να το κάνουν αναπόσπαστο κομμάτι του μακιγιάζ τους. Το συγκεκριμένο προϊόν αφορούσε στα ζυγωματικά, στα οποία και χάριζε μια απίθανη λάμψη, κάνοντας το πρόσωπο πιο φωτεινό και νεανικό από ποτέ.

Όμως, τη φετινή σεζόν, ο κόσμος της ομορφιάς μας προκαλεί να αναθεωρήσουμε τη σχέση μας με το highlighter και αντί να το εφαρμόζουμε μόνο στο συγκεκριμένο χαρακτηριστικό του προσώπου μας, μας προτείνεται η εφαρμογή του και σε άλλα δύο σημεία, τα μάτια και τα χείλη!

Ξεκινώντας με τα μάτια, μια ποσότητα shimmer τόσο στο κινητό βλέφαρο όσο και γύρω από αυτό είναι αρκετή για να κάνει το βλέμμα σου να κερδίσει το ενδιαφέρον, μιας και του προσφέρει φωτεινότητα και βάζει τα μάτια στο κέντρο του μακιγιάζ. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι διάσημες γυναίκες όπως η Hailey Bieber το προτιμάει και το φοράει διαρκώς σε όλες τις εμφανίσεις της επίσημες και μη. Μπορείς λοιπόν να χρησιμοποιήσεις το highlighter τόσο σε «γυμνό» βλέφαρο όσο και επάνω από ένα έντονο μακιγιάζ ματιών όπως είναι το smokey look.

Από την άλλη, σε ότι αφορά στα χείλη, πρέπει να ξεκινήσεις με την πολύ καλή ενυδάτωση και θρέψη τους και στη συνέχεια, με τη βοήθεια των δαχτύλων σου να εφαρμόσεις λίγη ποσότητα από το highlighter στο κέντρο των χειλιών. Βάλε lip gloss ή για να πετύχεις ένα αποτέλεσμα με εφέ όγκου στα χείλη, εφάρμοσε το highlighter και στο λεγόμενο Cupid’s bow και γύρω από το περίγραμμα των χειλιών.

 

 

 

 

 

 

 

 

cover photo Instagram @hoskelsa

Διαβάστε επίσης

BEAUTY TIPS

Η ρουτίνα ομορφιάς της Jennifer Garner, που είχε γενέθλια στις 17 Απριλίου

Στα 52 της η Jennifer Garner έχει επιλέξει μια γρήγορη κι απλή ρουτίνα περιποίησης

BEAUTY TIPS

Αποκαλύπτοντας τα μυστικά λάμψης της Anya Taylor-Joy

Η Anya Taylor-Joy είχε γενέθλια στις 16 Απριλίου και εμείς γιορτάζουμε τα tips ομορφιάς της

BEAUTY TIPS

6 λόγοι για να ενσωματώσεις ένα essence στη ρουτίνα του skincare σου

Κι όμως, αλλάζει τα πάντα στον τρόπο που φρόντιζες την επιδερμίδα σου

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 19 Απριλίου

Δεν πρέπει να υποτιμάτε την καρδιά σας μονίμως, αλλά να της δίνετε προτεραιότητα

BLOGS

Σε ένα biopic για τον Frank Sinatra δια χειρός Martin Scorsese φημολογείται ότι θα παίξει ο Leonardo DiCaprio

Και το ίδιο ισχύει για την Jennifer Lawrence, που θα υποδυθεί κατά πάσα πιθανότητα τη δεύτερη σύζυγο του Sinatra, την ηθοποιό Ava Gardner

ΜΟΥΣΙΚΗ

Η Nalyssa Green επιστρέφει με το νέο της single, «Όλα Τα Πάρτυ Του Κόσμου»

Από τον επερχόμενο δίσκο της με τίτλο Πολύ Καλή Στα Πάρτυ