Skip to main content

BEAUTY TIPS

Αυτό το smoked winged μακιγιάζ ματιών της Elle Fanning θα σε ενθουσιάσει

Όπως και το επηρεασμένο από τα ‘70s χτένισμά της το οποίο ταιριάζει πολύ με το συνολικό look της σταρ



Η Elle Fanning αποτελεί ένα από τα πιο σημαντικά και διάσημα It girls της γενιάς της. Και όχι άδικα, αφού κάθε της εμφάνιση γίνεται θέμα συζήτησης μέσα σε λίγα μόλις λεπτά, κάτι που αποδείχθηκε και από το look που επέλεξε κατά τη διάρκεια του φετινού Met Gala. Η επιτυχημένη ηθοποιός, θέλοντας να αποδώσει το δικό της tribute στον σπουδαίο σχεδιαστή Karl Lagerfeld στον οποίο ήταν και αφιερωμένο το συγκεκριμένο Met Gala, φόρεσε ένα μικροσκοπικό μαύρο τζάκετ και μια φλοράλ κορόνα, ένα παρόμοιο look με αυτό που ο Lagerfeld σχεδίασε για εκείνη για το βιβλίο του με τίτλο «Little Black Jacket», όταν και η σταρ ήταν 13 ετών. (Στα 13 της χρόνια, η ηθοποιός γνώρισε τον σχεδιαστή στο πλαίσιο μιας αφιερωματικής φωτογράφισης του γαλλικού οίκου Chanel για το iconic little black jacket του οίκου.)

Η Fanning κλέβει τώρα τις εντυπώσεις με ένα ακόμη εκπληκτικό look. Αυτή τη φορά, στο Cruise Show 2024 του οίκου Chanel, το οποίο πραγματοποιήθηκε την Τρίτη στο Λος Άντζελες και ειδικότερα στα Paramount Studios.

Η ηθοποιός περπάτησε στο κόκκινο χαλί με two-piece outfit και ασορτί γιλέκο με κεντημένα λουλούδια, όπως και το black jacket της. Κράτησε μια Chanel τσάντα και φόρεσε μαύρες platform boots, ενώ αυτό που μας γοήτευσε πολύ ήταν το smoked winged μακιγιάζ ματιών της το οποίο ταίριαζε άψογα με το χτένισμα της που ήταν εμπνευσμένο από τα ‘70s.

Η μακιγιέζ της σταρ, Erin Ayanian Monroe δημοσίευσε φωτογραφία με το glam beauty look της Fanning στο Instagram της και εμείς κάναμε zoom στις λεπτομέρειες. Όπως θα δεις, η μακιγιέζ άφησε τις φακίδες της σταρ να φαίνονται ώστε να δώσει ένα ακόμα πιο φυσικό αποτέλεσμα στο πρόσωπό της, ενώ εφάρμοσε ροζ blush προκειμένου να προσθέσει μια νότα φρεσκάδας και νεανικότητας στην επιδερμίδα.

https://www.instagram.com/p/CsElL2fJFK1/?utm_source=ig_embed&ig_rid=0b74d312-ad9c-4b72-80bd-287fe63e19e3 

 

Το μακιγιάζ συμπληρώθηκε με λαμπερό διάφανο lip gloss στα χείλη και απαλή, κρεμώδη και λαμπερή σκιά ματιών στο κινητό βλέφαρο, αλλά και τις εσωτερικές γωνίες των ματιών.

Το βλέμμα της σταρ τονίστηκε με μαύρο eyeliner το οποίο εφαρμόστηκε με τρόπο ώστε να δίνει το smokey winged αποτέλεσμα, ενώ χρησιμοποιήθηκε και γκρι σκιά στις εξωτερικές γωνίες των ματιών για ένα ακόμα πιο έντονο και «γατίσιο» look.

https://www.instagram.com/p/CsDeDghuVex/?utm_source=ig_embed&ig_rid=65937cd5-b4f8-433b-a731-b66f6d02c9fa 

 

Απλά εξαιρετικό!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

cover photo credits Instagram @ellefanning

Διαβάστε επίσης

BEAUTY TIPS

Πώς ο εμμηνορροϊκός σας κύκλος επηρεάζει το δέρμα σας

Και πώς να συγχρονίσετε την περιποίηση της επιδερμίδας σας.

BEAUTY TIPS

7 μυστικά ομορφιάς στα οποία ορκίζεται η Kate Hudson

Happy birthday πανέμορφη Kate Hudson!

Προτεινόμενα

FASHION NEWS

«Stay Authentic»: Η νέα καμπάνια της Kappa για τη σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι ’24 είναι εδώ

Στην καμπάνια κυριαρχεί η καθαρότητα και το λευκό χρώμα που «αγκαλιάζει» τη δυναμική κίνηση των χορευτών

CELEBS

Ευρωεκλογές: Ο Μιχάλης Αεράκης απαντά τι θα γίνει με τον ρόλο στον Σασμό

Το κίνητρο για την υποψηφιότητά του και η στήριξη στον Παπανώτα

SEX

Το λιγότερο σεξ συνδέεται με την πρώιμη εμμηνόπαυση

Οι γυναίκες που έχουν σεξουαλική δραστηριότητα εβδομαδιαία ή μηνιαία έχουν μικρότερο κίνδυνο να μπουν νωρίτερα στην εμμηνόπαυση, σύμφωνα με μελέτη.