Η Nicola Peltz Beckham δημιούργησε την τάση του sunburnt blush και το αποτέλεσμα είναι απλά τέλειο

Η ηλιοκαμένη όψη της επιδερμίδας είναι ό,τι πιο ωραίο για το μακιγιάζ αυτής της περιόδου

Allyou Team

Η Nicola Peltz Beckham είναι μια από τις πιο διάσημες και επιδραστικές νεαρές γυναίκες στον κόσμο του Instagram. Οι εμφανίσεις της στο κόκκινο χαλί έχουν είναι πάντοτε πολύ glamorous, ενώ στην καθημερινότητα της φροντίζει να διατηρεί ένα κομψό αλλά πολύ φρέσκο στιλ, το οποίο πολλές γυναίκες λατρεύουν και σπεύδουν να το αντιγράψουν, αντλώντας έμπνευση από αυτό.

Η σύζυγος του Brooklyn Beckham πρόσφατα δημοσίευσε μια φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, στην οποία τη βλέπουμε να ποζάρει με ένα πολύ φυσικό μακιγιάζ το οποίο αναδεικνύει τα χαρακτηριστικά του προσώπου της, όπως τα juicy χείλη της και τα μάτια της, όμως εκείνο που επίσης κεντρίζει το ενδιαφέρον είναι η ηλιοκαμένη όψη της επιδερμίδας της, κάτι που δεν είναι αποτέλεσμα ηλιοθεραπείας αλλά μιας τάσης μακιγιάζ την οποία και «υιοθέτησε».

Συγκεκριμένα, η Nicola Peltz Beckham εφάρμοσε την viral τάση του TikTok που ακούει στο όνομα «sunburnt blush» και στην ουσία πρόκειται για ένα μακιγιάζ με ρουζ το οποίο και χαρίζει ένα φυσικό, ροδαλό χρώμα στο πρόσωπο, σαν να έχεις μείνει για κάποιες ώρες κάτω από τον ήλιο. Όπως φαίνεται στη φωτογραφία, χρησιμοποίησε ένα κοραλλί – κόκκινο ρουζ το οποίο και εφάρμοσε σε όλο το μήκος των ζυγωματικών της αλλά και κατά μήκος της μύτης της, κάνοντας αυτό το κοκκίνισμα να ενώνεται ομοιόμορφα.

Τα σημεία στα οποία εφάρμοσε το προϊόν είναι και αυτά στα οποία πέφτουν οι αχτίδες του ήλιου την άνοιξη αλλά κυρίως το καλοκαίρι όταν και η ηλιοφάνεια είναι πιο έντονη με αποτέλεσμα να κοκκινίζει ή να μαυρίζει η επιδερμίδα.

Η τάση αυτή και ειδικότερα το hashtag της συγκεντρώνει περισσότερα από 6 εκατομμύρια views στην εφαρμογή του TikTok και έχει αγαπηθεί τόσο πολύ από τις γυναίκες γιατί είναι ένας πολύ απλός, ανέξοδος και γρήγορος τρόπος να δημιουργήσεις το εφέ της ηλιοκαμένης επιδερμίδας, χωρίς να βλάψεις το δέρμα σου.

Αν θέλεις να δοκιμάσεις αυτό το beauty look το οποίο είναι ιδανικό τόσο για μια πρωινή όσο και για μια βραδινή έξοδο, δεν έχεις παρά να εφαρμόσεις ένα blush όπως ακριβώς και η Nicola Peltz Beckham. Το μόνο που θα πρέπει να προσέξεις είναι το πολύ καλό blending του προϊόντος ώστε να μην δημιουργηθούν γραμμές και το αποτέλεσμα να δείχνει όσο το δυνατόν περισσότερο φυσικό, σαν να έγινε πράγματι από τον ήλιο. Μπορείς τέλος, να προσθέσεις λίγη ποσότητα bronzer περιμετρικά του προσώπου σου για να ενισχύσεις το look του ψεύτικου μαυρίσματος.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

cover photo credits @nicolaannepeltzbeckham 

allyou_google_news

About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares