Αυτό είναι το beauty προϊόν που δεν χρησιμοποιεί ποτέ η Charlize Theron

Αποκάλυψε το λόγο

Ειρήνη Διαμαντακίδου

Η Charlize Theron είναι μια από τις πιο πετυχημένες αλλά και όμορφες γυναίκες από τον χώρο του Hollywood. Μετράει εκατομμύρια θαυμαστές ανά τον κόσμο, καθότι είναι πάρα πολύ αγαπητή και ανήκει στην κατηγορία των σταρς που προτιμούν να κρατούν χαμηλούς τόνους ως προς την προσωπική της ζωή.

Εκτός από το ταλέντο της, εκείνο που την κάνει να ξεχωρίσει είναι επίσης το στιλ της το οποίο θα τοπ έλεγε κανείς ροκ, αλλά και η φυσική της γοητεία την οποία και φροντίζει να αναδεικνύει, χωρίς να κάνει υπερβολές.

Η ηθοποιός, με αφορμή την κυκλοφορία του νέου αρώματος L’Or de J’Adoreτου οίκου Dior, μίλησε σε ξένο μέσο τόσο για την ομορφιά και συγκεκριμένα για την ρουτίνα που ακολουθεί κάθε πρωί, ενώ αποκάλυψε ότι υπάρχει και ένα προϊόν μακιγιάζ το οποίο δεν χρησιμοποιεί.

Η Charlize Theron, είπε χαρακτηριστικά πως δεν χρησιμοποιεί καθόλου το foundation, παρά το γεγονός ότι πρόκειται για must του νεσεσέρ. Την απόφαση αυτή έλαβε μετά από τη συμβουλή που της είχε δώσει η μητέρα της, η οποία της έλεγε ότι το καλύτερο είναι ο κανόνας του «less is more».

Έτσι, η ίδια η σταρ, σταμάτησε να χρησιμοποιεί αυτό το προϊόν και τόνισε μέσα από την συνέντευξή της, ότι αν μάλιστα έχεις ώριμη επιδερμίδα, το foundation απλά σε δείχνει μεγαλύτερη.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

cover photo @charlizeafrica 

allyou_google_news

About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares