Skip to main content

BEAUTY TIPS

Το «ζαχαρωτό» μακιγιάζ της Χέλι Μπίμπερ είναι το πιο hot Xmas beauty trend

Μια δόση νεραϊδόσκονης σίγουρα θα τονώσει το εορταστικό mood



Φαίνεται ότι η Hailey Bieber έχει μια απίθανη ρωγμή να αποκαλύπτει μια viral τάση ομορφιάς ακριβώς στην ώρα που πρέπει για την εορταστική περίοδο. Πέρυσι, ήταν candy cane glazed nails, μια εμφάνιση που ακουμπούσε στο «glazed donut» για τη βάση – με μια λωρίδα από candy red για τη γαλλική άκρη. Αλλά για το 2023, το μοντέλο και επιχειρηματίας έδωσε ένα νέο χειμωνιάτικο riff για την αισθητική του κοριτσιού φράουλας – και ήδη θεωρείται ότι θα είναι η αγαπημένη εμφάνιση κάθε cool κοριτσιού για τον χειμώνα.

Η τάση του μακιγιάζ της Hailey "Sugar Plum Fairy" είναι ακριβώς όπως ακούγεται: κομμάτια λάμψης που αντανακλούν το φως φέρνοντας το επίκεντρο στα μάτια, τα χείλη και τα ψηλά σημεία του προσώπου, δίπλα στα όμορφα ροζ μάγουλα. Είναι σαν την après ski έκδοση του strawberry girl.

Σε ένα βίντεο του TikTok, η Hailey αποκάλυψε ότι «όταν ήμουν 16 ετών ήμουν η Sugar Plum Fairy στον Καρυοθραύστη… αυτή είναι η δική μου εκδοχή του 2023 αυτού του μακιγιάζ. My go to vibe για την περίοδο των γιορτών!».

Σε ένα μουσικό σκηνικό του Dance of the Sugar Plum Fairy, η Hailey μπορεί να δει να μαθαίνει τους 11,4 εκατομμύρια ακολούθους της για το πώς να αποκτήσουν την εμφάνιση (αν και δεν κατονομάζει συγκεκριμένα προϊόντα).

Το κλιπ ανοίγει με το απαλό κονσίλερ της κάτω από τα μάτια της πριν χρησιμοποιήσει τα δάχτυλά της για να ταμπονάρει το κρεμ ρουζ στις κορυφές των ζυγωματικών της. Σε μια νέα κίνηση, παίρνει το χρώμα ακριβώς κάτω από το κάτω χείλος των ματιών της.

Τονίζει τη ροζ απόχρωση φορτώνοντας το αξιόπιστο πινέλο της σε σκόνη Hourglass Veil με λίγο ρουζ σε σκόνη, καλύπτοντάς το επίσης πάνω από τα βλέφαρά της. Στη συνέχεια τρίβει λίγη κρεμ σκιά ματιών πάνω από τα βλέφαρά της πριν προσθέσει τη λεζάντα: «Βάλτε γυαλάδα στα βλέφαρά και προσθέστε περισσότερη λάμψη».

Στη συνέχεια, η Χέιλι απλώνει ό,τι γυαλάδα και λάμψη έχει απομείνει στις κορυφές των ζυγωματικών της και στη γέφυρα της μύτης της προτού προσθέσει μερικές λεπτές φακίδες.

Χτενίζει τα φρύδια της και αρχίζει να δουλεύει στο χείλος. Αφού χρησιμοποίησε αυτό που μοιάζει με ένα καφέ lip για να ενισχύσει το σχήμα, μαλακώνει το περίγραμμα και ξεχωρίζει το χρώμα με τα δάχτυλά της. Μια λεία μάσκαρα ολοκληρώνει την εμφάνιση.

Διαβάστε επίσης

BEAUTY TIPS

Μακιγιάζ: 2 κόλπα που λεπταίνουν το πρόσωπο

Θα εκπλαγείς από το αποτέλεσμα

BEAUTY TIPS

Πώς οι οροί υαλουρονικού οξέος να κρατούν το δέρμα σας ενυδατωμένο

Δώστε στην επιδερμίδα σας αυτή την έξτρα υγρασία

BEAUTY TIPS

3 tips για μεταξένια μαλλιά

Όπως τα προτείνουν οι hair experts

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια εβδομάδας 5 έως 12/5

Θα σας δοθεί η δυνατότητα να αποκαταστήσετε σχέσεις που έχουν υποστεί φθορές

ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Πασχαλινό τραπέζι αλλιώς

Επτά διαφορετικοί τρόποι για να απολαύσεις το κρέας το Πάσχα