Skip to main content

BEAUTY TIPS

Beauty Code: BB Creams!

Ο σύμμαχός σου για μια no filter needed επιδερμίδα!



Τα "Blemish Balms", οι γνωστές και αγαπημένες σε όλες μας κρέμες BB, είναι ένα πραγματικό πολυεργαλείο περιποίησης και μακιγιάζ για όσες δεν έχουν χρόνο για ένα κανονικό τελετουργικό ομορφιάς και απεχθάνονται τα βαρέως τύπου foundation. Αν βρίσκεσαι κι εσύ σε αυτήν την κατηγορία έλα να μάθουμε μαζί πως αυτές οι ελαφριές κρέμες υπόσχονται τέλεια επιδερμίδα στο λεπτό αλλά και πως τη βοηθούν καταπολεμώντας τις ατέλειες σε βάθος χρόνου.

Τι κάνουν ακριβώς οι κρέμες BB;

Οι BB creams ενυδατώνουν και προστατεύουν το δέρμα, καλύπτουν τις ατέλειες, προστατεύουν από τις ακτίνες UVA και χαρίζουν μια ομοιόμορφη όψη γεμάτη λάμψη και φρεσκάδα. Καλύπτουν ελαφριά τους πόρους και τα σημάδια, ενώ χάρη στο φυσικό τους αποτέλεσμα δίνουν την αίσθηση της γυμνής επιδερμίδας χωρίς καθόλου μακιγιάζ. 

Δεν είναι τυχαίο πως αποτελούν τα διαμάντια της ομορφιάς, και τα must του νεσεσέρ σου, αφού έχουν αποτελεσματική  κάλυψη και εφαρμόζουν τέλεια στο δέρμα χαρίζοντας υπέροχα φυσική και αβίαστη λάμψη. Αν δεν αγαπάς ιδιαίτερα το αντηλιακό στο πρόσωπο αν και απαραίτητο κάθε εποχή του χρόνου, η bb cream θα σου λύσει και αυτό το πρόβλημα. Διάλεξε τη δική σου με έναν υψηλό δείκτη προστασίας και είσαι καλυμμένη σε όλα! 

Οι bb creams είναι ένα ακαταμάχητο combo ομορφιάς που σου χαρίζει την περιποίηση αλλά και την εμφάνιση που χρειάζεσαι με μία κίνηση. Υπάρχουν σε διάφορες υφές άλλες πιο πλούσιες και άλλες πιο ελαφριές, για να βρεις αυτήν που ταιριάζει στη δική σου επιδερμίδα. Επίσης κάποιες εταιρείες έχουν διάφορες αποχρώσεις για να διαλέξεις την απόλυτα ταιριαστή με τη δική σου, ενώ στην αγορά θα βρεις και τους χαμαιλέοντες του είδους, αυτές που γίνονται ένα με το δερματικό σου τόνο όποιος και να είναι αυτός. 

Μπορείς να την χρησιμοποιήσεις ως την ιδανική βάση για μακιγιάζ κάτω από το foundation ή να δημιουργήσεις με αυτήν κι ένα ρουζ, ένα ελαφρύ πρωινό μακιγιάζ για μια πιο φρέσκια όψη υγείας. Κατάκτησε την τέλεια επιδερμίδα με το απόλυτο μυστικό όπλο ομορφιάς, απαλύνοντας τους πόρους, μειώνοντας τις ατέλειες και τις κοκκινίλες. Συνδύασε την απαραίτητη beauty προστασία που χρειάζεται η επιδερμίδα σου, με την αψεγάδιαστη εικόνα αλλά και την άψογη περιποίηση. Για μια no filter needed εμφάνιση, η Bb cream είναι ο σύμμαχός σου για ακαταμάχητο τέλειο look στο πι και φι!

Διαβάστε επίσης

BEAUTY TIPS

Πώς οι οροί υαλουρονικού οξέος να κρατούν το δέρμα σας ενυδατωμένο

Δώστε στην επιδερμίδα σας αυτή την έξτρα υγρασία

BEAUTY TIPS

3 tips για μεταξένια μαλλιά

Όπως τα προτείνουν οι hair experts

BEAUTY TIPS

4 λόγοι για τους οποίους τα leave-in προϊόντα μπορούν να μεταμορφώσουν τα μαλλιά σου

Σε περίπτωση που έψαχνες κίνητρο για να τα βάλεις στη ζωή σου!

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Μ. Σαββάτου 4 Μαΐου

Οργανώστε τις υποθέσεις σας βάζοντας προτεραιότητες σε ό,τι έχετε ανάγκη πρώτα

ΣΙΝΕΜΑ

May the 4th be with you με 20 από τις πιο ρομαντικές στιγμές Star Wars

Η αγάπη είναι μεγάλη με τον γαλαξία - απέραντη

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Το Voés Festival επιστρέφει για δεύτερη χρόνια στο Χιονοδρομικό Κέντρο Ζήρειας

Mε τους Villagers of Ionnina City, Social Waste, Γιάννη Αγγελάκα και οι 100°C, Πάνο Βλάχο, Σκιαδαρέσες, Λόγος Τιμής, LosTre, Κωσταντή Πιστιόλη, Pagan και Λεωνίδα Μπαλάφα