Skip to main content

BEAUTY TIPS

Πώς να κάνεις το κραγιόν σου να έχει μεγαλύτερη διάρκεια

Συμβουλές για να μένει σταθερό περισσότερες ώρες.



Το κραγιόν σε έντονες αποχρώσεις είναι ένα από τα πιο διαχρονικά beauty statements για μικρές και μεγάλες ηλικίες. Ακολουθούν μερικές συμβουλές που θα σε βοηθήσουν να διαρκεί περισσότερο.

Απολέπιση

Τα λεία χείλη κρατούν καλύτερα το χρώμα του κραγιόν. Κάνε απαλή απολέπιση στα χείλη σου με ένα ειδικό scrub ή μια απαλή οδοντόβουρτσα για να αφαιρέσεις το νεκρό δέρμα πριν εφαρμόσεις το προϊόν.

Ενυδάτωση

Τα ενυδατωμένα χείλη διατηρούν το χρώμα περισσότερο. Εφάρμοσε ένα lip balm πριν απλώσεις το κραγιόν, αλλά βεβαιώσου ότι έχει απορροφηθεί πλήρως πριν εφαρμόσεις το χρώμα.

Χρησιμοποίησε ένα μολύβι

Κάνε το περίγραμμα και γέμισε τα χείλη σου με ένα lip liner πριν απλώσεις το κραγιόν. Αυτό παρέχει μια βάση για την προσκόλληση του χρώματος και βοηθά στη διατήρησή του.

Εφάρμοσε λεπτές στρώσεις

Αντί να περάσεις ένα παχύ στρώμα από κραγιόν, εφάρμοσε λεπτές, ομοιόμορφες στρώσεις σταδιακά. Σκούπισε τα χείλη σου με ένα χαρτομάντιλο ανάμεσα στα στρώματα για να αφαιρέσεις την περίσσεια του προϊόντος.

Χρησιμοποίησε φόρμουλες long-wear ή matte

Τα long-wear ή matte κραγιόν τείνουν να διατηρούνται περισσότερο από τα κρεμώδη ή με glossy αποτέλεσμα. Είναι σχεδιασμένα να είναι πιο ανθεκτικά στη μεταφορά και να έχουν καλύτερη διάρκεια παραμονής.

Σετάρισμα με ημιδιάφανη πούδρα

Αφού εφαρμόσεις το κραγιόν, τοποθέτησε ένα χαρτομάντιλο πάνω από τα χείλη σου και σέταρε ελαφρά με μια ημιδιάφανη πούδρα πάνω από αυτό. Αυτή η κίνηση καθορίζει το χρώμα και το βοηθά να παραμένει στη θέση του.

Διατήρησε τα χείλη σου χωρίς λεκέδες

Καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας, σκούπιζε ταμποναριστά τα χείλη σου με ένα χαρτομάντιλο για να αφαιρείς τυχόν υπερβολικά έλαια ή προϊόντα που μπορεί να προκαλέσουν το ξεθώριασμα του κραγιόν.

Ολοκλήρωσε με setting spray

Για επιπλέον κράτημα, ολοκλήρωσε το μακιγιάζ σου ψεκάζοντας ελαφρά το πρόσωπό σου με ένα setting spray. Αν και αυτό δεν στοχεύει ιδιαιτέρως στα χείλη, μπορεί να βοηθήσει το συνολικό μακιγιάζ σου να διαρκέσει περισσότερο, συμπεριλαμβανομένου του κραγιόν.

Διαβάστε επίσης

BEAUTY TIPS

Πώς οι οροί υαλουρονικού οξέος να κρατούν το δέρμα σας ενυδατωμένο

Δώστε στην επιδερμίδα σας αυτή την έξτρα υγρασία

BEAUTY TIPS

3 tips για μεταξένια μαλλιά

Όπως τα προτείνουν οι hair experts

BEAUTY TIPS

4 λόγοι για τους οποίους τα leave-in προϊόντα μπορούν να μεταμορφώσουν τα μαλλιά σου

Σε περίπτωση που έψαχνες κίνητρο για να τα βάλεις στη ζωή σου!

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Μ. Σαββάτου 4 Μαΐου

Οργανώστε τις υποθέσεις σας βάζοντας προτεραιότητες σε ό,τι έχετε ανάγκη πρώτα

ΣΙΝΕΜΑ

May the 4th be with you με 20 από τις πιο ρομαντικές στιγμές Star Wars

Η αγάπη είναι μεγάλη με τον γαλαξία - απέραντη

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Το Voés Festival επιστρέφει για δεύτερη χρόνια στο Χιονοδρομικό Κέντρο Ζήρειας

Mε τους Villagers of Ionnina City, Social Waste, Γιάννη Αγγελάκα και οι 100°C, Πάνο Βλάχο, Σκιαδαρέσες, Λόγος Τιμής, LosTre, Κωσταντή Πιστιόλη, Pagan και Λεωνίδα Μπαλάφα