Skip to main content

BEAUTY TIPS

Το Glazed Blush είναι η πιο λαμπερή τάση μακιγιάζ του 2024

Μετά τα νύχια, το glaze εφέ φέρνει λάμψη και στα μάγουλα



Τα χείλη έχουν κλέψει όλη την προσοχή τον τελευταίο καιρό με lip liner και gloss συνδυασμούς που απογειώνονται, παράλληλα με θεραπείες πεπτιδίων, λάδια και αφαιρέσεις στιγμάτων στα χείλη. Αλλά η όμορφη τάση του «γυαλισμένου ρουζ»—που παρατηρήσαμε ότι απογειώνεται στις σελίδες των αγαπημένων μας makeup artists και του TikTok – θα μετατοπίσει την προσοχή βόρεια στα ζυγωματικά μας.

Ήταν θέμα χρόνου να φτάσει και η γυαλάδα στα ρουζ μας. Το γυαλισμένο ρουζ έχει να κάνει με τη λάμψη σε συνδυασμό με ένα υγιές χρώμα. Σε αντίθεση με ένα θολό και ματ φινίρισμα, το ρουζ το 2024 θα είναι το παν για τη λάμψη και γυαλισμένη επιδερμίδα. Αντί να βάλετε ξεχωριστά ένα ρουζ και ένα highlighter, το Glazed Blush απαιτεί είτε να χρησιμοποιήσετε ένα υγρό, δροσερό ρουζ με απαλά αστραφτερά σωματίδια είτε να αναμίξετε το υγρό ρουζ σας με το υγρό σας highlighter για ένα φωτεινό αποτέλεσμα. Τα κρεμ και υγρά ρουζ είναι το καλύτερο στοίχημά σας για την τάση του Glazed Blush, καθώς η υφή τους σας υπόσχεται ένα λαμπερό τελείωμα.

Έχουμε δει το γυαλισμένο δέρμα να γίνεται viral και τα γυαλισμένα νύχια είναι ένα κίνημα ομορφιάς από μόνα τους, επομένως, η προσοχή έχει μετατραπεί στο ρουζ. Βλέπουμε την υφή των ρουζ να γίνεται πιο γυαλιστερή και απαλή, για να δώσει μια πιο ενυδατωμένη εμφάνιση.

Ακριβώς όπως τα glazed nails πήραν ένα κλασικό (γαλακτώδη νύχια), στη συνέχεια το ενημέρωσαν με ένα επιπλέον γυαλιστερό top coat. Το γυαλιστερό ρουζ παίρνει παραδοσιακές αποχρώσεις ρουζ (ροζ, ροδακινί, μούρο και κοραλί), αλλά το συνδυάζει με μια εξαιρετικά φρέσκια, λαμπερή ανανέωση που βρίσκεται κάπου ανάμεσα σε ένα ρουζ και ένα δροσερό highlighter.

Αλλά δεν είναι μόνο το φινίρισμα του ρουζ μας που αποκτά μια λάμψη, αλλά και ο αντίκτυπος, με πιο τολμηρές ερμηνείες που φαίνονται πολύ επιθυμητές και hot.

Πώς να δημιουργήσετε Glazed Blush;

Η ομορφιά της τάσης είναι ότι μπορείτε να το εφαρμόσετε προς τα πάνω ή προς τα κάτω, ανάλογα με το φινίρισμα που θέλετε. Τα κρεμ ρουζ και τα υγρά highlighters είναι υπέροχα για αυτό. Το κρεμ ρουζ είναι τέλειο για να δημιουργήσετε ένα υγιές ρουζ και μπορείτε εύκολα να συνδυάσετε το ρουζ σας με τα δάχτυλά σας ή το μπλέντερ ομορφιάς.

Πώς να φορέσετε το Glazed Blush;

Όσο για το πού θα το φορέσουμε, θα το δούμε περισσότερο στο μήλο των μάγουλων για το 2024. Ή για ένα πιο σμιλεμένο φινίρισμα: τολμήστε το ρουζ ελαφρώς πάνω από τα μήλα των μάγουλων για ένα πιο ανυψωμένο, λαμπερό αποτέλεσμα.

Διαβάστε επίσης

BEAUTY TIPS

Το καλύτερο tip ομορφιάς για να προλάβεις τις ρυτίδες

Βάζοντας αυτό το βήμα περιποίησης στην καθημερινότητα σου, έχεις αντιγηραντικά αποτελέσματα στην επιδερμίδα σου 

BEAUTY TIPS

Τρία βασικά dos και τρία don’ts για τη φροντίδα του δέρματος με ακμή

Συμβουλές για το τι να κάνεις και τι να αποφύγεις αν πάσχεις κι εσύ από ακμή στην εφηβεία ή στην ενήλικη ζωή σου

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Δευτέρας 29 Απριλίου

Μην κάνετε σοβαρές συζητήσεις, όταν είστε συναισθηματικά φορτισμένοι

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Μυσταγωγία του Θείου Πάθους με στίχους της ποιήτριας Αναστασίας Γκίτση

Μεγαλοβδομάδα: όταν το μεγάλο Α της αγάπης γεφυρώνεται με το μικρό α του ανθρώπου μέσω της κατάργησης του θανάτου και τη βεβαιότητα της Ανάστασης

CELEBS

Τόνια Σωτηροπούλου: Η τρυφερή φωτογραφία με τη μαμά της - Δες πόσο μοιάζουν

Η μαμά της ηθοποιού γιόρτασε τα 74α γενέθλιά της