Skip to main content

BEAUTY TIPS

The 5 minutes make up! 

6 beauty βήματα είναι αρκετά για ένα ακαταμάχητο πρωινό look! 



Ποιός είπε πως τα αμέτρητα προϊόντα ομορφιάς θα σε φέρουν πιο κοντά με το επιθυμητό αποτέλεσμα που θέλεις κάθε φορά που είναι να βγεις, να πας στη δουλειά ή για ψώνια με φίλες; Ποιος είπε πως χρειάζεται να αποχωρίζεσαι το αγαπημένο σου κρεβάτι πολύ ώρα πριν για να ετοιμαστείς κάθε πρωί:

Αυτό που μετράει πια είναι ο χρόνος και το χρήμα. Έτσι σου παρουσιάζω παρακάτω πως με μόνο 6 μόνο προϊόντα μπορείς να έχεις το πιο φρέσκο look on the go που αναζητάς ανέξοδα και κυρίως πολύ γρήγορα!!!Ακόμα και ενώ πίνεις μερικές γουλιές από τον αγαπημένο σου καφέ ή καθώς τσεκάρεις τα mail της ημέρας!

Ενυδατική με χρώμα

Χρησιμοποίησε μια κρέμα με χρώμα! Κρέμες με χρώμα και διαφορετικές υφές θα βρεις παντού από το φαρμακείο μέχρι τα μεγαλύτερα καταστή,ατα καλλυντικών. Οι ενυδατικές κρέμες με χρώμα αντικαθιστούν καθημερινά ιδανικά το foundation χαρίζοντας μια φρέσκια επιδερμίδα χωρίς βαριά υφή, ενώ διαθέτουν πολλά οφέλη που σε συνοδεύουν όλη μέρα. Διάλεξε αυτή που ταιριάζει στην επιδερμίδα σου και θα εκπλαγείς από το αποτέλεσμα αλλά και την ευκολία. Υπάρχουν τόσες πολλές εκεί έξω..bb για ενυδάτωση, αντιγήρανση και αντηλιακή προστασία, ή cc για κάλυψη, ομοιόμορφο χρωματικό τόνο και εννοείται την αντιηλιακή προστασία που είναι τόσο απαραίτητη.

Shiseido Synchro Skin Self-Refreshing Tint

Το Synchro Skin Self-Refreshing Tint, είναι το skin tint της Shiseido με πολύ ελαφριά σύνθεση, που εναρμονίζεται τέλεια με την επιδερμίδα. Χαρίζει ομοιόμορφο χρωματικό τόνο με ελαφριά κάλυψη, για υγιή όψη επιδερμίδας. Με την τεχνολογία ActiveForce™, που περιέχει, αντιστέκεται στη θερμότητα, τη λιπαρότητα, την υγρασία και την κίνηση από τις εκφράσεις του προσώπου. Η σύνθεσή του αγκαλιάζει την επιδερμίδα και διατηρεί ένα φυσικό και φρέσκο τελείωμα όλη τη διάρκεια της ημέρας χωρίς να χρειάζεται ανανέωση. Αυτή η υβριδική ενυδατική κρέμα με χρώμα, περιέχει 70% συστατικά που περιποιούνται και φρέθουν την επιδερμίδα χαρίζοντάς της ενυδάτωση για 24 ώρες.

Αγαπημένο concealer

Διάλεξε ένα που να σου προσφέρει την κάλυψη που θέλεις καθώς και λάμψη-φωτεινότητα κι αφού το χρησιμοποιήσεις βάλτο στην τσάντα σου για να το έχεις μαζί σου όλη μέρα για όταν χρειαστεί να το ανανεώσεις. Μην περιορίσεις τη χρήση του μόνο στα μάτια, αλλά κάλυψε σημαδάκια και σπυράκια ταμποναριστά κάνοντας blend πάνω από την ενυδατική σου! 

Seventeen Anticernes  

Το κονσίλερ Anticernes καλύπτει τους μαύρους κύκλους και τις ατέλειες ενυδατώνοντας συγχρόνως την περιοχή γύρω από τα μάτια!Με πλούσια κρεμώδη υφή σε μορφή στικ που διευκολύνει τη μέγιστη και ομοιόμορφη κάλυψη με απόλυτη ακρίβεια, δημιουργεί ένα αψεγάδιαστο, φωτεινό και πολύ σταθερό αποτέλεσμα με ένα πέρασμα. Κατάλληλο για όλους τους τύπους επιδερμίδας, δεν τονίζει τις επιδερμικές γραμμές ενώ μπορεί να λειτουργήσει και ως βάση διατηρώντας αναλλοίωτο το μακιγιάζ για όλη τη διάρκεια της ημέρας!

Κρεμώδες blush

Φυσικά δε θα μπορούσαμε να παραλείψουμε το ρουζ. Ένταξε στο νεσεσέρ σου ένα με κρεμώδη υφή αφού απλώνεται πανεύκολα με το δάχτυλο και γίνεται ένα με το πρόσωπό σου δίνοντας μια πιο φρέσκια φυσική όψη. Ανανέωσέ το όποτε θέλεις να τονίσεις τη εικόνα σου και να δώσεις μια έξτρα νότα υγείας στο look σου. 

Touch of Blush Radiant

Πολυχρηστικό ενυδατικό ρουζ σε μορφή στικ για φυσικό χρώμα υγείας που ενσωματώνεται ομοιόμορφα και γίνεται «ένα» με την επιδερμίδα, ιδανικό για ζυγωματικά, μάτια και χείλη. Η κρεμώδης, μη λιπαρή του υφή δημιουργεί πανεύκολα μια ημιδιάφανη, ημι-ματ προσαρμόσιμη κάλυψη που «χτίζεται» ενώ οι όλες οι αποχρώσεις έχουν εξαιρετική χρωματική απόδοση. Χαρίζει φωτεινό χρώμα υγείας με ένα πέρασμα ενώ διατηρείται αναλλοίωτο για ώρες, χωρίς να κολλάει ή να βαραίνει την επιδερμίδα. Διαθέσιμο σε πρακτική συσκευασία για εφαρμογή on-the-go.

Μολύβι ματιών

Με ένα μαλακό μολύβι ματιών σχεδίασε την γραμμή που κολακεύει τα μάτια σου και φρόντισε η μύτη του να είναι λεπτή ώστε να μπορείς να δώσεις ένταση εκεί που την  χρειάζεσαι. Προτίμησε αποχρώσεις του καφέ που είναι πιο γλυκές και κολακευτικές για το πρωί και απόφυγε το σκληρό μαύρο ή τα πολύ έντονα pop χρώματα. 

Kiko Milano 04 Pearly Brown Intense Colour Ll Eyeliner

Μαλακό μολύβι ματιών υψηλής χρωματικής απόδοσης και μακράς διάρκειας, για την εξωτερική γραμμή των βλεφάρων, που γλιστρά κατά την εφαρμογή. Το μολύβι προσφέρει εκπληκτική απόδοση με μαλακή υφή που μοιάζει με υγρό eyeliner. Η ειδική ανθεκτική στο νερό σύνθεση παραμένει έως και 10 ώρες και αναμειγνύεται εύκολα αμέσως μετά την εφαρμογή. Η υφή λιώνει κατά την επαφή με το βλέφαρο για μια φωτεινή και έντονη γραμμή. Τα χρώματα προσκολλώνται γρήγορα και ομοιόμορφα και δίνουν βάθος στα μάτια. Το εύχρηστο applicator με σφουγγάρι, που βρίσκεται στη βάση του μολυβιού, καθιστά εύκολη την ανάμιξη. Διατίθεται σε 16 αποχρώσεις με ματ και pearl υφές. 

Μάσκαρα

Γίνεται να λείπει η μάσκαρα; Φυσικά μάσκαρα όσο θέλεις όσο εσύ αγαπάς..Μην αναλωθείς περνώντας και ξαναπερνώντας τις βλεφαρίδες σου με το βουρτσάκι. Δυό φορές είναι αρκετές για να δώσεις ένταση, διαχωρισμό και όγκο στις βλεφαρίδες σου. Αν τις αγαπάς μπορείς να επιλέξεις μια με χρώμα. Ένα διακριτικό μωβ, μπορντό ή μπλε θα χαρίσουν κα΄τι ιδιαίτερο στο βλέμμα σου χωρίς πολλοί να το καταλαβαίνουν. 

Maybelline Lash Sensational Sky High Burgundy Haze 

Θέλεις πλούσιο όγκο και έξτρα μήκος στις βλεφαρίδες σου που θα απογειώνουν καθημερινά το βλέμμα και το συνολικό makeup look σου; Η νέα Sky High μάσκαρα για πλούσιο όγκο και αξεπέραστο μήκος είναι αυτό ακριβώς που ψάχνεις. Με βουρτσάκι κωνικού σχήματος  φτάνει σε κάθε βλεφαρίδα ανεξαρτήτως μήκους. Προσφέρει όγκο και μήκος από τη ρίζα έως τις άκρες. Αποτέλεσμα  Sky High από κάθε γωνία και αξεπέραστο βλέμμα. Αποτελεί την ιδανική επιλογή που θα μπορούσες να κάνεις για να εμπλουτίσεις το καθημερινό makeup look σου. Σε συνοδεύει στην έντονη και απαιτητική καθημερινότητα, καθώς η εφαρμογή της είναι πολύ γρήγορή και εύκολη. 

Μολύβι φρυδιών

Τελευταία και σημαντική πινελιά σε ένα φρέσκο look είναι τα καλοσχηματισμένα φρύδια που θα πλαισιώσουν όμορφα το βλέμμα σου. Προτίμησε ένα μολύβι φρυδιών ένα τόνο πιο σκούρο από το κανονικό σου και θα δεις τη διαφορά που θα προσφέρει αμέσως. Στα καταστήματα καλλυντικών θα βρεις αυτά με τις δύο άκρες ώστε με το βουρτσάκι της μιας να μπορείς να τα χτενίσεις και να τα περιποιηθείς. 

Erre due Perfect Brow Powder Pencil 

Μολύβι φρυδιών για φυσικό ματ αποτέλεσμα που χτίζεται και διάρκεια έως και 12 ώρες. Με καινοτόμα σύνθεση πούδρας και πλούσιο χρώμα, γεμίζει τα κενά και δίνει χρώμα εύκολα και με ακρίβεια. Το ενσωματωμένο βουρτσάκι χτενίζει τα φρύδια για αψεγάδιαστο φυσικό look.

Στο δρόμο για τη δουλειά βάλε το αγαπημένο σου lip balm για να χαρίσεις υγεία και λάμψη στα χείλη σου καθώς και να τα διατηρήσεις ενυδατωμένα! Αν έχεις ένα με χρώμα ακόμα καλύτερα! 

Επειδή ο χρόνος είναι χρήμα και το χρήμα απαραίτητο όπλισε το νεσεσέρ σου με τα παραπάνω beauty εφόδια και δημιούργησε ακαταμάχητα look των 5 λεπτών! Μην ξεχνάς ότι η ομορφιά δεν θέλει κόπο θέλει τρόπο!

Διαβάστε επίσης

BEAUTY TIPS

Το καλύτερο tip ομορφιάς για να προλάβεις τις ρυτίδες

Βάζοντας αυτό το βήμα περιποίησης στην καθημερινότητα σου, έχεις αντιγηραντικά αποτελέσματα στην επιδερμίδα σου 

BEAUTY TIPS

Τρία βασικά dos και τρία don’ts για τη φροντίδα του δέρματος με ακμή

Συμβουλές για το τι να κάνεις και τι να αποφύγεις αν πάσχεις κι εσύ από ακμή στην εφηβεία ή στην ενήλικη ζωή σου

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Δευτέρας 29 Απριλίου

Μην κάνετε σοβαρές συζητήσεις, όταν είστε συναισθηματικά φορτισμένοι

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Μυσταγωγία του Θείου Πάθους με στίχους της ποιήτριας Αναστασίας Γκίτση

Μεγαλοβδομάδα: όταν το μεγάλο Α της αγάπης γεφυρώνεται με το μικρό α του ανθρώπου μέσω της κατάργησης του θανάτου και τη βεβαιότητα της Ανάστασης

CELEBS

Τόνια Σωτηροπούλου: Η τρυφερή φωτογραφία με τη μαμά της - Δες πόσο μοιάζουν

Η μαμά της ηθοποιού γιόρτασε τα 74α γενέθλιά της