Skip to main content

BEAUTY TIPS

Τα καλύτερα προϊόντα για μακιγιάζ που… διαρκεί!

Η διατήρηση ενός φρέσκου, αψεγάδιαστου και αναλλοίωτου για ώρες μακιγιάζ, πέρα από πρόκληση, αποτελεί και όνειρο για πολλές γυναίκες!



 Καθημερινά χρησιμοποιούμε προϊόντα μακιγιάζ για να ενισχύσουμε την εικόνα μας και να αισθανθούμε καλύτερα με τον εαυτό μας. Θα λέγαμε πως αυτή η διαδικασία αποτελεί σημαντικό μέρος της ζωής μιας γυναίκας, είτε πρόκειται να εμφανιστεί στο γραφείο ή σε μια επίσημη περίσταση, είτε απλά σε κάποια πιο χαλαρή δραστηριότητα.

Πώς όμως το μακιγιάζ θα διατηρηθεί τέλειο και άψογο, σα να μην έχει περάσει ούτε μια ώρα; Με τη σωστή επιλογή προϊόντων θα εξασφαλίσετε όχι μόνο διάρκεια, αλλά και τη φρεσκάδα που χρειάζεστε!

Με τη βοήθεια της La Vie en Rose, θα δούμε τα προϊόντα εκείνα που θα μας εξασφαλίσουν το τέλειο μακιγιάζ από το πρωί έως το βράδυ!

Επιλέγοντας το σωστό make up

Αν θέλετε να εξασφαλίσετε ότι το μακιγιάζ σας θα έχει διάρκεια, τότε το πρώτο βήμα είναι να επιλέξετε το σωστό primer.

DIAMOND

Diamond primer 35ml

Το primer αποτελεί απαραίτητο προϊόν για το μακιγιάζ, καθώς διορθώνει ατέλειες, όπως έντονους πόρους και τις λεπτές γραμμές, αλλά ταυτόχρονα αφήνει την επιδερμίδα να αναπνέει και βοηθάει το μακιγιάζ να μένει αναλλοίωτο για ώρες!

Αφού εφαρμόσετε το primer, σειρά έχει το foundation. Επιλέξετε ένα με ελαφριά υφή που δεν θα βαραίνει το δέρμα σας και θα σας χαρίσει φυσικά αποτελέσματα.

Δώστε προσοχή στον τόνο του δέρματός σας και επιλέξτε ένα προϊόν το οποίο σας χαρίζει ομοιομορφία, λάμψη αλλά και φρεσκάδα.

MAKE UP

Make up 0 Porcelain 20ml

Αφού εφαρμόσετε και το foundation, πλέον έχετε στήσει μια «γερή» βάση για το υπόλοιπο μακιγιάζ, είτε πρόκειται για σκιές, είτε για ρουζ, ακόμα και για κραγιόν.

Βλέμμα που μαγνητίζει

Τα μάτια είναι ο καθρέφτης της ψυχής και επιβάλλεται να ξεχωρίζουν σε κάθε μακιγιάζ! Αν θέλετε να απολαμβάνετε ένα όμορφο, θελκτικό αλλά και εκφραστικό βλέμμα, τότε χρειάζεστε τις κατάλληλες… βλεφαρίδες!

Με την εφαρμογή μάσκαρας και τη σωστή επιλογή χρώματος στις σκιές, μπορείτε να δημιουργήσετε ένα πραγματικά εντυπωσιακό βλέμμα. Γνωρίζατε όμως πως μπορείτε να φροντίσετε τις βλεφαρίδες σας, ώστε να δείχνουν πλούσιες ακόμα και χωρίς τη χρήση μάσκαρας;

LASH

Lash Lifting 4ml

Με τον ειδικό ορό από τη La Vie en Rose, πλέον απολαμβάνετε πλούσιες και ελαστικές βλεφαρίδες, με όγκο και μήκος που όλοι θα ζηλεύουν!

Προσθέτοντας και την κατάλληλη μάσκαρα, το αποτέλεσμα δεν είναι τίποτα λιγότερο από εντυπωσιακό!

Τέλειο look από το πρωί έως το βράδυ

Θέλετε να έχετε ένα τέλειο μακιγιάζ, που δεν θα είναι μόνο λαμπερό και φυσικό, αλλά θα διαρκεί και ώρες, αντέχοντας στις προκλήσεις της καθημερινότητας;

Επενδύστε στα σωστά προϊόντα, δώστε τις σωστές πινελιές στο μακιγιάζ σας και αντιμετωπίστε κάθε ημέρα και κάθε στιγμή, με στυλ και αυτοπεποίθηση!

Τα παραπάνω προϊόντα μακιγιάζ είναι διαθέσιμα στη συλλογή της La Vie en Rose και μπορείτε να τα βρείτε εδώ:

Διαβάστε επίσης

BEAUTY TIPS

Το καλύτερο tip ομορφιάς για να προλάβεις τις ρυτίδες

Βάζοντας αυτό το βήμα περιποίησης στην καθημερινότητα σου, έχεις αντιγηραντικά αποτελέσματα στην επιδερμίδα σου 

BEAUTY TIPS

Τρία βασικά dos και τρία don’ts για τη φροντίδα του δέρματος με ακμή

Συμβουλές για το τι να κάνεις και τι να αποφύγεις αν πάσχεις κι εσύ από ακμή στην εφηβεία ή στην ενήλικη ζωή σου

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια για 29/4 έως 4/5

Πριν πάρετε οριστικές αποφάσεις σε οτιδήποτε, χρειάζεται να βάζετε μπροστά τη λογική

ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Cupcakes-λαγουδάκια για να γιορτάσετε το Πάσχα

Δημιουργήστε τα δικά σας γλυκά έθιμα αυτό το Πάσχα