Skip to main content

BEAUTY TIPS

7 beauty συνήθειες για να υιοθετήσεις στα ‘20s σου για φρέσκια και λαμπερή επιδερμίδα με διάρκεια στο χρόνο

Όλα όσα πρέπει να ξεκινήσεις να κάνεις από μικρή ηλικία, για να εξασφαλίσεις ότι ο χρόνος θα εγγραφεί στο δέρμα σου με χάρη



Η φροντίδα του δέρματός μας στη δεκαετία των ‘20s είναι ζωτικής σημασίας για τη διατήρηση μιας φρέσκιας και νεανικής επιδερμίδας καθώς μεγαλώνουμε. Ακολουθούν επτά τελετουργίες ομορφιάς που πρέπει να υιοθετήσεις κι εσύ, για να εξασφαλίσεις ότι ο χρόνος θα εγγραφεί στο δέρμα σου με χάρη.

Καθημερινός καθαρισμός

Καθάρισε το πρόσωπό σου δύο φορές την ημέρα για να αφαιρέσεις τη βρωμιά, τη περίσσεια λιπαρότητα και τη συσσώρευση μακιγιάζ και άλλων προϊόντων. Χρησιμοποίησε ένα απαλό καθαριστικό κατάλληλο για τον τύπο του δέρματός σου, για να αποτρέψεις τους φραγμένους πόρους και τα σπυράκια.

Αντιηλιακή προστασία

Εφάρμοσε ένα αντιηλιακό ευρέος φάσματος με SPF 30 ή υψηλότερο κάθε μέρα, ακόμη και τις συννεφιασμένες μέρες του χειμώνα. Το αντηλιακό βοηθά στην πρόληψη της πρόωρης γήρανσης, των ρυτίδων και των κηλίδων που προκαλούνται από την υπεριώδη ακτινοβολία.

Ενυδάτωση

Διατήρησε το δέρμα σου ενυδατωμένο πίνοντας άφθονο νερό όλη την ημέρα και χρησιμοποιώντας μια ενυδατική κρέμα κατάλληλη για τον τύπο της επιδερμίδας σου. Το ενυδατωμένο δέρμα αποκτά άμεσα plump, νεανικό και λαμπερό αποτέλεσμα.

Απολέπιση

Ενσωμάτωσε την απολέπιση στη ρουτίνα περιποίησης της επιδερμίδας σου 2 φορές την εβδομάδα, για να αφαιρέσεις τα νεκρά κύτταρα του δέρματος και να προωθήσεις την ανανέωση των κυττάρων. Διάλεξε ένα απαλό απολεπιστικό για να αποφύγεις τον ερεθισμό του δέρματός σου, που μπορεί να έχει μορφή scrub με κόκκους ή υγρής λοσιόν με ενεργά συστατικά που απολεπίζουν.

Κρέμα ματιών

Ξεκίνα εγκαίρως να χρησιμοποιείς μια κρέμα ματιών για να ενυδατώσεις και να φροντίσεις το ευαίσθητο δέρμα γύρω από τα μάτια σου, αποτρέποντας την εμφάνιση λεπτών γραμμών και ρυτίδων. Αναζήτησε προϊόντα που περιέχουν συστατικά όπως υαλουρονικό οξύ, βιταμίνη C ή καφεΐνη, που χαρίζουν φως και λάμψη.

Υγιεινός τρόπος ζωής

Διατήρησε έναν υγιεινό τρόπο ζωής, υιοθετώντας μια ισορροπημένη διατροφή πλούσια σε φρούτα, λαχανικά και αντιοξειδωτικά. Η τακτική άσκηση και ο επαρκής ύπνος συμβάλλουν επίσης στη συνολική υγεία και ζωτικότητα του δέρματος.

Συνεπής ρουτίνα περιποίησης

Καθιέρωσε μια συνεπή ρουτίνα περιποίησης της επιδερμίδας σου, προσαρμοσμένη στις ανάγκες του δέρματός σου, και επέμεινε σε αυτήν. Αυτό περιλαμβάνει καθαρισμό, τόνωση, ενυδάτωση και εφαρμογή θεραπειών όπως ορούς ή μάσκες για ενυδάτωση, λάμψη και καθαρισμό των πόρων.

Διαβάστε επίσης

BEAUTY TIPS

Το κούρεμα princess bob είναι το hot trend για το καλοκαίρι

Δείτε πώς να αποκτήσετε το look

BEAUTY TIPS

Το καλύτερο tip ομορφιάς για να προλάβεις τις ρυτίδες

Βάζοντας αυτό το βήμα περιποίησης στην καθημερινότητα σου, έχεις αντιγηραντικά αποτελέσματα στην επιδερμίδα σου 

BEAUTY TIPS

Τρία βασικά dos και τρία don’ts για τη φροντίδα του δέρματος με ακμή

Συμβουλές για το τι να κάνεις και τι να αποφύγεις αν πάσχεις κι εσύ από ακμή στην εφηβεία ή στην ενήλικη ζωή σου

Προτεινόμενα

CELEBS

Έλενα Τσαγκρινού – Dj Stephan: Αυτό είναι το όνομα που θα δώσουν στον γιο τους

Ανυπομονούν να κρατήσουν στην αγκαλιά τους τον μωράκι τους

SINGLES

Η ψυχολογική ανάγνωση της Εβδομάδας των Παθών

Τα δέκα συναισθήματα του Πάσχα και πώς θα σε οδηγήσουν στην αυτογνωσία

CELEBS

Αθηνά Οικονομάκου: Τα αρνητικά σχόλια στο διαδίκτυο μετά τον χωρισμό της

Τι πιστεύει η γνωστή ηθοποιός για τα κακεντρεχή σχόλια στα social