Skip to main content

BEAUTY TIPS

Match point για την άψογη πλεξούδα της Zendaya

Αν δεν το ‘χεις  με τις κοτσίδες αυτή η εμφάνιση της Zendaya θα σε βάλει σε πειρασμό



Η στυλίστρια της Zendaya μας μεταφέρει στα παρασκήνια αυτής της άψογης πλεξούδας. Τον τελευταίο καιρό, η Zendaya δείχνει πιο αθλητική από ποτέ εμπνευσμένη από το τένις, και τη νέα της ταινία Challengers. Αλλά αντί για ρακέτα, η Ursula Stephen, η οραματίστρια κομμωτής της σταρ, ήταν το μυστικό όπλο της Z κατά τη διάρκεια της περιοδείας της στον Τύπο.

Από την πρώτη στιγμή, η Stephen βοήθησε τη Zendaya να δώσει τον τόνο, αλλάζοντας το προηγουμένως σκούρο μελαχρινό χρώμα των μαλλιών της με μια άψογη απόχρωση του ξανθού σεντ για την πρώτη πρεμιέρα στο Σίδνεϊ. «Η Zendaya είχε στο μυαλό της το ξανθό εδώ και αρκετό καιρό, αλλά ήθελε να περιμένει την κατάλληλη στιγμή για να το κάνει», εξήγησε η Stephen σε συνέντευξή της. «Είναι η πρώτη της φορά που κάνει περιοδείες τύπου τόσο κοντά μεταξύ τους, οπότε σκέφτηκε ότι ήταν λογικό να το κάνει τώρα για να αλλάξει την οπτική ιστορία από αυτή που είπε με τον Dune», δήλωσε.

Από εκείνη την πρώτη ματιά, ούτε η Zendaya ούτε η Stephen δεν μας στέρησαν εξαιρετικές εμφανίσεις, δίνοντάς μας κύματα της ξανθιάς πριγκίπισσας της Disney στο Παρίσι και ένα αβίαστο ογκώδες σινιόν για τη Ρώμη. Όμως, η εμφάνισή της στην τελευταία πρεμιέρα στο Λονδίνο – μια ατελείωτη, άψογη κοτσίδα, με έναν τζάμπο λευκό μεταξωτό φιόγκο – πρέπει να είναι η αγαπημένη μας. «Μέχρι στιγμής, η λονδρέζικη εμφάνιση ήταν η αγαπημένη μου», εκμυστηρεύτηκε και η Stephen. «Αλλά έχουμε τουλάχιστον 4 ή 5 ακόμη για να προχωρήσουμε, ώστε αυτό μπορεί να αλλάξει».

Η ιδέα πίσω από το πιο πρόσφατο στυλ ήταν «σπορ, κομψό και πλούσιο», είπε η Stephen. Όμως, για να διασφαλιστεί ότι τα μαλλιά της Z θα συνεχίσουν να φαίνονται πολυτελή και υπέρκομψα σε μια περιοδεία τύπου που απαιτεί πολύ styling και φλας, υπάρχουν μερικά προϊόντα στα οποία ορκίζεται η Stephen. «Τα ιερά μου δισκοπότηρα για τη δημιουργία αυτών των εμφανίσεων ήταν το SexyHair Prep Me Heat Protectant Primer και το SexyHair Protect Me Hot Tool Protection Spray», είπε.

Να πώς ακριβώς δημιούργησε την πλεξούδα Zendaya στην πρεμιέρα του Λονδίνου: Προετοιμασία

«Πρώτα, ξεκινήσαμε με καθαρά, νωπά μαλλιά και πήραμε μια ποσότητα μεγέθους τετάρτου από το SexyHair Style Hard Up Hard Holding Gel. Το προσθέσαμε στην περιοχή των μαλλιών, της γραμμής των μαλλιών και του αυχένα για να βεβαιωθούμε ότι τα μαλλιά θα διαρκέσουν όλη τη νύχτα», λέει η Ursula.

Αρχικό σχήμα

«Στη συνέχεια χτενίσαμε τα μαλλιά σε μια αλογοουρά, στερεώνοντάς τα με ένα δέσιμο μαλλιών», συνέχισε.

Μήκος

«Στη συνέχεια, συνδέσαμε την επέκταση The Hair Shop Wrap Ponytail και τυλίξαμε τις επεκτάσεις με κλιπ 26” γύρω από τα μαλλιά για να προσαρμόσουμε και να επιμηκύνουμε το βλέμμα», εξηγεί.

Κράτημα

«Για να κρατήσουμε τα πάντα στη θέση τους, χρησιμοποιήσαμε λακ», είπε η Stephen.

Πλέξιμο

«Τέλος, πλέξαμε την αλογοουρά, στερεώνοντάς την με ένα μικροσκοπικό αόρατο λάστιχο».

Έτσι, ακόμα κι αν δεν έχετε την Ursula Stephen στη διάθεσή σας για το glam σας, είναι εδώ για να βοηθήσει τα μαλλιά μας να δείχνουν εξίσου ελίτ όπως της Zendaya.

Διαβάστε επίσης

BEAUTY TIPS

3 tips για μεταξένια μαλλιά

Όπως τα προτείνουν οι hair experts

BEAUTY TIPS

4 λόγοι για τους οποίους τα leave-in προϊόντα μπορούν να μεταμορφώσουν τα μαλλιά σου

Σε περίπτωση που έψαχνες κίνητρο για να τα βάλεις στη ζωή σου!

BEAUTY TIPS

Το κούρεμα princess bob είναι το hot trend για το καλοκαίρι

Δείτε πώς να αποκτήσετε το look

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Μ. Παρασκευής 3 Μαΐου

Ο καλύτερος οδηγός που είχατε ποτέ θα είναι για σήμερα η διαίσθησή σας

ΣΠΙΤΙ

Αυτό το Πάσχα γίνε o Jackson Pollock των αυγών!

Με πολλή φαντασία και χειροτεχνίες

BLOGS

«Δεν κάνω τίποτα αν δεν μπορώ να δώσω το 100%» David Beckham

Περισσότερο ώριμος από ποτέ απολαμβάνει όλα αυτά που πέτυχε και συνεχίζει να σκοράρει τα όνειρά του