Skip to main content

BEAUTY TIPS

Πες αντίο στα σημάδια της ακμής με 4 μικρά μυστικά

Καθαρή επιδερμίδα για πάντα!



Το καθαρό δέρμα, απαλλαγμένο από τα σπυράκια και τους ρύπους της μολυσμένης ατμόσφαιρας είναι αυτό που κάθε γυναίκα ονειρεύεται, αλλά δύσκολα πετυχαίνει. Το στρες και η ελλιπής περιποίηση της επιδερμίδας κάνουν το πρόβλημα ακόμα πιο έντονο, με αποτέλεσμα τα σημάδια της ακμής, που τις περισσότερες φορές εμφανίζονται στην εφηβική ηλικία, να... ξεπηδούν και σε ενήλικες. 

Οι ειδικοί συνιστούν καθημερινό καθαρισμό προσώπου και ενυδάτωση, ως τα βασικά όπλα σου κατά της ακμής κι εμείς σου προτείνουμε παράλληλα τέσσερα μυστικά, που θα ενισχύσουν το ανοσοποιητικό του δέρματός σου και θα σε απαλλάξουν πιο γρήγορα από αυτήν την κατάσταση.

1. Χρησιμοποίησε το χυμό λεμονιού στη ρουτίνα σου, καθώς αποτελεί μια από τις καλύτερες, φυσικές θεραπείες για λιπαρό δέρμα. Περιέχει κιτρικό οξύ, που σκοτώνει τα επιβλαβή βακτήρια, ενώ ελέγχει τη λιπαρότητα του δέρματος.

2. Φτιάξε μια μάσκα προσώπου με δυο συστατικά, το αντιβακτηριακό μέλι και την κανέλα, η οποία έχει αντιφλεγμονώδεις και αντιθρομβωτικές ιδιότητες. Και τα δυο στοιχεία, μπορούν συνδυαστικά να μειώσουν την ακμή.

3. Συνδύασε την καθαριστική μάσκα αργίλου με γιαούρτι και χυμό φρέσκιας ντομάτας. Η συνταγή αυτή ενδείκνυται για δέρματα με τάση ακμής.

4. Εναλλακτική επιλογή φαρμακευτικών αγωγών αποτελεί η κρέμα AC-NORM της FREZYDERM, που μιμείται τη δράση της κλασσικής θεραπείας για την αντιμετώπιση των συμπτωμάτων της ακμής, χωρίς τη χρήση φαρμακευτικών μορίων. 

 

 

Διαβάστε επίσης

BEAUTY TIPS

5 τρόποι για να ανακουφίσεις την επιδερμίδα σου μετά από ένα ηλιακό έγκαυμα

Τι να κάνεις για να επανέλθει το δέρμα σου σύντομα και να διαχειριστείς τη δυσφορία που προκαλεί ένα ηλιακό έγκαυμα

BEAUTY TIPS

Glow! Η ρουτίνα ομορφιάς της Jennifer Lopez

Συμβουλές και μυστικά για να αποκτήσετε τη διαχρονική λάμψη της Jennifer Lopez

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 27 Ιουλίου

Κρατήστε την ψυχραιμία σας και μην αποσυντονιστείτε

ΣΙΝΕΜΑ

Δείτε τη Lady Gaga στο νέο trailer του Joker: Folie à Deux

Η Harley Quinn της Gaga φέρνει τα πάνω κάτω στο νέο trailer της sequel ταινίας δια χειρός Todd Phillips, με τον Joaquin Phoenix στο πλευρό της

FASHION NEWS

Ο Elon Musk παρουσιάζει ένα AI-generated fashion show με τα διασημότερα πολιτικά πρόσωπα και γίνεται talk of the Internet

Ο ιδρυτής της Space X και κύριος μέτοχος του X βάζει τις διασημότερες πολιτικές προσωπικότητες του κόσμου σε ένα φανταστικό fashion show, που είναι ήδη viral