Skip to main content

BEAUTY TIPS

Πες αντίο στα σημάδια της ακμής με 4 μικρά μυστικά

Καθαρή επιδερμίδα για πάντα!



Το καθαρό δέρμα, απαλλαγμένο από τα σπυράκια και τους ρύπους της μολυσμένης ατμόσφαιρας είναι αυτό που κάθε γυναίκα ονειρεύεται, αλλά δύσκολα πετυχαίνει. Το στρες και η ελλιπής περιποίηση της επιδερμίδας κάνουν το πρόβλημα ακόμα πιο έντονο, με αποτέλεσμα τα σημάδια της ακμής, που τις περισσότερες φορές εμφανίζονται στην εφηβική ηλικία, να... ξεπηδούν και σε ενήλικες. 

Οι ειδικοί συνιστούν καθημερινό καθαρισμό προσώπου και ενυδάτωση, ως τα βασικά όπλα σου κατά της ακμής κι εμείς σου προτείνουμε παράλληλα τέσσερα μυστικά, που θα ενισχύσουν το ανοσοποιητικό του δέρματός σου και θα σε απαλλάξουν πιο γρήγορα από αυτήν την κατάσταση.

1. Χρησιμοποίησε το χυμό λεμονιού στη ρουτίνα σου, καθώς αποτελεί μια από τις καλύτερες, φυσικές θεραπείες για λιπαρό δέρμα. Περιέχει κιτρικό οξύ, που σκοτώνει τα επιβλαβή βακτήρια, ενώ ελέγχει τη λιπαρότητα του δέρματος.

2. Φτιάξε μια μάσκα προσώπου με δυο συστατικά, το αντιβακτηριακό μέλι και την κανέλα, η οποία έχει αντιφλεγμονώδεις και αντιθρομβωτικές ιδιότητες. Και τα δυο στοιχεία, μπορούν συνδυαστικά να μειώσουν την ακμή.

3. Συνδύασε την καθαριστική μάσκα αργίλου με γιαούρτι και χυμό φρέσκιας ντομάτας. Η συνταγή αυτή ενδείκνυται για δέρματα με τάση ακμής.

4. Εναλλακτική επιλογή φαρμακευτικών αγωγών αποτελεί η κρέμα AC-NORM της FREZYDERM, που μιμείται τη δράση της κλασσικής θεραπείας για την αντιμετώπιση των συμπτωμάτων της ακμής, χωρίς τη χρήση φαρμακευτικών μορίων. 

 

 

Διαβάστε επίσης

BEAUTY TIPS

Πώς ο εμμηνορροϊκός σας κύκλος επηρεάζει το δέρμα σας

Και πώς να συγχρονίσετε την περιποίηση της επιδερμίδας σας.

BEAUTY TIPS

7 μυστικά ομορφιάς στα οποία ορκίζεται η Kate Hudson

Happy birthday πανέμορφη Kate Hudson!

Προτεινόμενα

ASK THE EDITOR

5 cream bronzers για sun-kissed όψη και αποτελεσματικό contouring στην επιδερμίδα

Το holy grail προϊόν επιστρέφει στο νεσεσέρ μας για την άνοιξη και το καλοκαίρι και αυτές είναι τέσσερις επιλογές που δεν θα σε αφήσουν ανικανοποίητη

CELEBS

Κέιτ Μίντλετον: Το πρώτο post μετά την ανακοίνωση πως πάσχει από καρκίνο

Φωτογράφισε τον πρίγκιπα Λούις που είχε γενέθλια

FASHION NEWS

«Stay Authentic»: Η νέα καμπάνια της Kappa για τη σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι ’24 είναι εδώ

Στην καμπάνια κυριαρχεί η καθαρότητα και το λευκό χρώμα που «αγκαλιάζει» τη δυναμική κίνηση των χορευτών