Τα μαύρα μάτια σου...

Πόσες φορές έχεις ζηλέψει τα πράσινα ή τα γαλανά μάτια μιας διάσημης; Κακώς! Βρες το χρώμα που σου ταιριάζει και μαγνήτισε με τα καστανά σου μάτια.

Μαρκέλλα Μακρυγιάννη

Το βαθύ, μυστηριώδες, καστανό χρώμα των ματιών είναι ο απόλυτος μαγνήτης θαυμασμού, αρκεί να ξέρεις να το τονίσεις φυσικά. Παρακάτω θα βρεις όλα τα χρώματα σκιών με τα οποία μπορείς να αναδείξεις το βλέμμα σου.

1.Χρυσό 

Κι όμως, μία χρυσή σκιά μπορεί να αναδείξει τα καστανά μάτια σου και να "βγάλει" ωραίες καφέ και μελί αποχρώσεις. Όχι, δεν κάνει για πρωί. Είναι πιο απογευματινό-βραδινό βάψιμο, αλλά δοκίμασέ το.

2. Δαμασκηνί 

Το δαμασκηνί... παίζει πολύ. Βάλε μία πιο ανοιχτή σκιά στο εσωτερικό του ματιού, μία δαμασκηνί στην εξωτερική γωνία (τύπου smoky), λίγο μολύβι και είσαι έτοιμη.

3. Το πράσινο της ελιάς 

Όχι ανοιχτό πράσινο από αυτά τα φωσφοριζέ. Βρες και δοκίμασε μία σκιά ή ένα μολύβι σε χρυσοπράσινη απόχρωση και δες τα μάτια σου να μεταμορφώνονται.

4. Γκρι 

Εάν θες να δώσεις την ψευδαίσθηση ότι τα μάτια σου έχουν και λίγο μπλε, η γκρι σκιά μπορεί να βοηθήσει. Λίγη γκρι σκιά πάνω στο βλέφαρο ή ένα γκρι eyeliner είναι must have για το τσαντάκι σου.

5. Dark Blue 

Το τελευταίο που έχω να σου προτείνω (ένα τρικ για να τονίσεις τυχόν γκρι ή μπλε αποχρώσεις που υπάρχουν στα μάτια σου) είναι το σκούρο μπλε. Δοκίμασέ το σε σκιά, σε eyeliner, ακόμη και σε μάσκαρα. Θα εκπλαγείς.

eyeshad350.jpg

 About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares