Skip to main content

BEAUTY WEEKEND VIBES

Το μανικιούρ της Chiara Ferragni είναι η πιο γιορτινή ιδέα για τα νύχια

Μπλε και χρυσό συνδυάζονται άψογα



Αυτή είναι η πιο λαμπερή εποχή του χρόνου και πάντοτε τέτοιο καιρό, φροντίζουμε να αναδεικνύουμε την πιο όμορφη και αστραφτερή εκδοχή του εαυτού μας. Η σημερινή ημέρα σε βρίσκει από το πρωί να κάνεις τις απαραίτητες ετοιμασίες για το Ρεβεγιόν της Πρωτοχρονιάς στο σπίτι, αλλά και να κάνεις βόλτες στην αγορά για να πραγματοποιήσεις τα τελευταία σου ψώνια.

Μεταξύ άλλων, το πρόγραμμά σου σίγουρα περιλαμβάνει beaute αφού η ημέρα το επιβάλλει! Μαλλιά, αποτρίχωση, περιποίηση προσώπου, μασάζ και φυσικά μανικιούρ και πεντικιούρ έχουν την τιμητική τους.

Αν δεν έχεις σκεφτεί το σχέδιο που θέλεις για τα νύχια σου αλλά προτιμάς κάτι γιορτινό, εντυπωσιακό και ταυτόχρονα σικ, τότε η Chiara Ferragni έχει την ωραιότερη πρόταση.

Η γνωστή επιχειρηματίας και influencer, δημοσίευσε μια σειρά από φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, στις οποίες δείχνει το μανικιούρ της το οποίο είναι υπέροχο.

Η Chiara Ferragni επέλεξε μια βάση σε μπλε σκούρο τύπου navy χρώμα με glitter και πρόσθεσε αστεράκια και φεγγαράκια σε χρυσό χρώμα για να ολοκληρώσει το μανικιούρ της, δίνοντας ένα glam touch.

@chiaraferragni

 

 

 

Διαβάστε επίσης

BEAUTY WEEKEND VIBES

Το τέλειο tip για να δώσεις λάμψη στο σημερινό σου χτένισμα

Το προϊόν που πρέπει να εφαρμόζεις 

BEAUTY WEEKEND VIBES

Η καλύτερη DIY ενυδατική κρέμα για το χειμώνα

Αν έχεις ξηρό δέρμα αυτήν την περίοδο, δοκίμασε την super κρέμα προσώπου που προσφέρει ενυδατωση και θρέψη στην επιδερμίδα 

BEAUTY WEEKEND VIBES

Αυτό είναι το πιο playful χτένισμα για την Πρωτοχρονιά

Μπορείς να το δημιουργήσεις χρησιμοποιώντας απλά κορδέλες

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Δευτέρας 29 Απριλίου

Μην κάνετε σοβαρές συζητήσεις, όταν είστε συναισθηματικά φορτισμένοι

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Μυσταγωγία του Θείου Πάθους με στίχους της ποιήτριας Αναστασίας Γκίτση

Μεγαλοβδομάδα: όταν το μεγάλο Α της αγάπης γεφυρώνεται με το μικρό α του ανθρώπου μέσω της κατάργησης του θανάτου και τη βεβαιότητα της Ανάστασης

CELEBS

Τόνια Σωτηροπούλου: Η τρυφερή φωτογραφία με τη μαμά της - Δες πόσο μοιάζουν

Η μαμά της ηθοποιού γιόρτασε τα 74α γενέθλιά της