Skip to main content

DO IT YOURSELF

3 διαφορετικά μακιγιάζ για να συνδυάσεις το κόκκινο κραγιόν σου

Νέα looks ΤΩΡΑ!


Κέλλυ Νόβακ

Το κόκκινο κραγιόν είναι από τα προϊόντα μακιγιάζ που δεν λείπει από το νεσεσέρ καμιάς γυναίκας. Είναι αυτό που θα φορέσεις όταν δεν έχεις χρόνο να ασχοληθείς με το μακιγιάζ σου αλλά θέλεις να δείχνεις βαμμένη, είναι αυτό που θα βάλεις όταν θέλεις να δείχνεις σέξι, εκκεντρική, μοναδική. Και επειδή είμαι σίγουρη ότι το έχεις φορέσει μέχρι τώρα άπειρες φορές, εγώ σου προτείνω 3 νέους και φρέσκους τρόπους να το συνδυάσεις με το υπόλοιπο μακιγιάζ σου.

Pixel

Σε προειδοποιώ: Είναι πολύ… μπροστά αυτά τα μακιγιάζ!

#1. Mε έντονα φρύδια: Φόρεσε μια ανοιχτόχρωμη βάση και πρόσθεσε λίγο bronzer στα μάγουλα, το μέτωπο και το πηγούνι. Τόνισε τα φρύδια σου με ένα μολύβι φρυδιών- ένα τόνο πιο σκούρο. Επίλεξε μια μπορντό εκδοχή του κόκκινου κραγιόν και το αποτέλεσμα θα σε εντυπωσιάσει.

3freshways4redlipstick-01.jpg

#2. Με μεταλλική σκιά ματιών: Glam all the way! Αυτό το μακιγιάζ είναι μίνιμαλ αλλά φαντασμαγορικό. Βρες μια απόχρωση μεταλλικής σκιάς που ταιριάζει στο δέρμα σου –προτίμησε γήινες γενικά- και ολοκλήρωσε με ένα ματ ή gloss κόκκινο κραγιόν.

Pixel

3freshways4redlipstick-02.jpg

#3. Mε… τίποτα άλλο: «Παίξε» το παιχνίδι του απόλυτα φυσικού look, φορώντας μόνο το αγαπημένο σου κραγιόν. Αρκέσου σε μια ανοιχτόχρωμη βάση με λίγο bronzer, για ένα natural look και βάψε τα χείλη σου με όποια απόχρωση κόκκινου κραγιόν σου αρέσει. Για εσένα που είσαι… πολύ προχωρημένη, μπορείς μέχρι και να ανοίξεις την απόχρωση των φρυδιών σου, για ένα πιο εκκεντρικό αποτέλεσμα…

3freshways4redlipstick-03.jpg

Διαβάστε επίσης

DO IT YOURSELF

8 tips για να διαλέξεις το άρωμά σου

Τι να έχεις στο μυαλό σου αν θέλεις να διαλέξεις ένα νέο άρωμα που θα σε συντροφεύει στην καθημερινότητά σου.

DO IT YOURSELF

Ποιο χορταρικό ενισχύει το κολλαγόνο και κάνει καλό στο δέρμα σου

Extra bonus: Μια γρήγορη συνταγή για Smoothie σύσφιξης

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τετάρτης15 Μαΐου

Δείτε τις ανάγκες σας και μην ασχολείστε μόνο με τις υποχρεώσεις σας

ΣΙΝΕΜΑ

Θύμα απρόκλητης επίθεσης έπεσε ο Steve Buscemi όσο περπατούσε στο Manhattan

Ο ηθοποιός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για να του προσφερθούν οι πρώτες βοήθειες

VIRAL

Μαρίνα Σάττι: Το "ZARI" επανακυκλοφορεί σε 4 διαφορετικές εκδοχές!

Στην “A capella”, την “Instrumental”, την “Sped Up” καθώς και την Live έκδοση που έκλεψε τις εντυπώσεις πριν από λίγες εβδομάδες μέσα από το Eurovision.TV.