Skip to main content

DO IT YOURSELF

Mαύρισμα σε 5'; Κι όμως, ΓΙΝΕΤΑΙ

Κι όμως γίνεται!


Κέλλυ Νόβακ

Δεν ξέρω για το δικό σου, αλλά το δικό μου news feed στο Facebook έχει ήδη γεμίσει με άπειρες φωτογραφίες φίλων μου που έχουν πάει για μπάνιο στην θάλασσα: Άλλοτε να πλατσουρίζουν στα καταγάλανα νερά της Αττικής και άλλοτε απλά να φρεσκάρουν το -ήδη- ηλιοκαμμένο δέρμα τους. Τους ζηλεύω απίστευτα, να ξέρεις. Ειδικά, για αυτό το ηλιοκαμμένο δέρμα. Και ειδικά αυτές τις ημέρες που δεν έχω χρόνο να πάω στην παραλία για να αποκτήσω κι εγώ αυτό το μαύρισμα, αλλά οι γάμοι διαδέχονται ο ένας τον άλλον! Και πώς να το κάνουμε. Λίγο μαυρισματάκι, για να αναδείξω το outfit μου, το χρειάζομαι!

Αλλά υπάρχει τρόπος να το αποκτήσω. Θα πάρω ένα προϊόν self tan, για να δείχνω έστω και για λίγες ώρες, μαυρισμένη. Ξέρω ότι μπορεί να τα φοβάσαι αυτά τα προϊόντα, κυρίως γιατί δεν ξέρεις πώς να τα εφαρμόσεις σωστά. Ε, λοιπόν όχι πια! Γιατί σου αποκαλύπτω βήμα-βήμα τις σωστές κινήσεις για να το εφαρμόσεις άψογα!

1. Έλεγξε το ρούχο που θα βάλεις και φόρεσέ το πριν. Είναι καλό να γνωρίζεις την ποσότητα που θα βάλεις, για να ξέρεις πόσο σκούρο θα είναι το χρώμα του δέρματός σου σε σχέση με την απόχρωση του ρούχου σου. 

2. Χρησιμοποίησε γάντια πριν το εφαρμόσεις, γιατί διαφορετικά θα δυσκολευτείς να αφαιρέσεις το χρώμα του προϊόντος από τα χέρια σου.

3. Άπλωσε μια γενναιόδωρη ποσότητα self tan και μοίρασε ομοιόμορφα σε όλο το σώμα για ένα καλύτερο αποτέλεσμα. Μην αφήσεις κανένα σημείο χωρίς να το περάσεις με το προϊόν –ακόμη και τα πόδια- και με ένα μαντηλάκι, αφαίρεσε την επιπλέον ποσότητα.

4. Στέγνωσε με το σεσουάρ στο μαλλιών –αφού το γυρίσεις στο κρύο.

5. Για να έχεις το ίδιο χρώμα και στο πρόσωπο, απλά ανέμειξε λίγη ποσότητα από το προϊόν με το foundation σου και άπλωσε καλά στο πρόσωπο. Προσοχή! Τα υπόλοιπα προϊόντα μακιγιάζ που θα "φορέσεις" μετά, δεν πρέπει να έχουν βάση διάφορα έλαια, γιατί θα καταστρέψουν το ψεύτικο μαύρισμά σου!

Διαβάστε επίσης

DO IT YOURSELF

Pastels for spring: 7 παστέλ βερνίκια νυχιών για το μανικιούρ της άνοιξης

Χρώματα που θυμίζουν σορμπέ, για τα μανικιούρ που θα δοκιμάσουμε την περίοδο που η φύση ανθίζει

DO IT YOURSELF

Πέντε πολυτελή scrubs για το σώμα για να μετατρέψεις το σπίτι σου στο spa που έχεις ανάγκη

Προϊόντα για απολέπιση του σώματος, με πολύτιμα έλαια και πολυτελή αίσθηση

Προτεινόμενα

ASK THE EDITOR

5 cream bronzers για sun-kissed όψη και αποτελεσματικό contouring στην επιδερμίδα

Το holy grail προϊόν επιστρέφει στο νεσεσέρ μας για την άνοιξη και το καλοκαίρι και αυτές είναι τέσσερις επιλογές που δεν θα σε αφήσουν ανικανοποίητη

CELEBS

Κέιτ Μίντλετον: Το πρώτο post μετά την ανακοίνωση πως πάσχει από καρκίνο

Φωτογράφισε τον πρίγκιπα Λούις που είχε γενέθλια

FASHION NEWS

«Stay Authentic»: Η νέα καμπάνια της Kappa για τη σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι ’24 είναι εδώ

Στην καμπάνια κυριαρχεί η καθαρότητα και το λευκό χρώμα που «αγκαλιάζει» τη δυναμική κίνηση των χορευτών