Skip to main content

DO IT YOURSELF

Κυτταρίτιδα: φυσική αντιμετώπιση

3 υλικά που μάλλον δεν ήξερες ότι καταπολεμούν φυσικά την κυτταρίτιδα


Κέλλυ Νόβακ

Ποτέ δεν είναι πολύ νωρίς για να ξεκινήσεις τις… προετοιμασίες για το καλοκαίρι. Και ειδικά όταν έχεις να κάνεις με ένα ζήτημα σαν αυτό της κυτταρίτιδας που ταλαιπωρεί όλες τις γυναίκες. Δεν υπάρχει γυναίκα σε αυτό τον κόσμο που να μην έχει ίχνος κυτταρίτιδας, είτε είναι αδύνατη, είτε curvy, είτε ψηλή ή πιο κοντή. Όλες έχουμε αυτό το... ιδιαίτερο χαρακτηριστικό στο σώμα μας και όλες θέλουμε να το αποβάλλουμε όσο περισσότερο γίνεται.

Φυσική αντιμετώπιση κυτταρίτιδας με 3 υλικά

Ανακάλυψα (και δοκίμασα) λοιπόν πρόσφατα 3 υλικά τα οποία δεν θα περίμενες ποτέ ότι κάνουν καλό σε αυτό το πρόβλημα. Πρόκειται για φυσικά υλικά –όχι δηλαδή καλλυντικά προϊόντα του εμπορίου- και τα οποία είναι άκρως αποτελεσματικά.

#1. Μηλόξυδο

Το μηλόξυδο προσφέρει αισθητά αποτέλεσμα όσον αφορά την κυτταρίτιδα και αυτό γιατί βοηθάει πολύ όχι μόνο στην καλύτερη κυκλοφορία του δέρματος αλλά και στο να κάνει την περιοχή με κυτταρίτιδα πιο μαλακή και λεία. Κάνε μασάζ στην περιοχή που έχεις περισσότερο ανάγκη με ένα μείγμα από κάποιο φυσικό έλαιο ομορφιάς και λίγο μηλόξυδο.

#2. Πράσινο τσάι

Eίναι πολλές οι έρευνες που έχουν αποδείξει τις ευεργετικές ιδιότητες του πράσινου τσαγιού όχι μόνο στον οργανισμό, αλλά και την κυτταρίτιδα συγκεκριμένα. Το πράσινο τσάι βοηθάει να αποβληθούν όλες οι βλαβερές τοξίνες από το σύστημά μας κάτι που βελτιώνει και την γνωστή σε όλες, «όψη» του πορτοκαλιού. Πίνε 2-3 κούπες πράσινο τσάι σε καθημερινή βάση για μέγιστα αποτελέσματα.

#3. Πάστα ντομάτας

Aν θέλεις να δεις μείωση της κυτταρίτιδας στο δέρμα σου, τότε κατανάλωσε 2-3 κ.σ πάστα βιολογικής ντομάτας. Λόγω της μείωσης του κολλαγόνου από τον οργανισμό που προκαλεί εν μέρει και την κυτταρίτιδα, η ντομάτα βοηθάει στην αναπαραγωγή και ανάπλασή του. 

Διαβάστε επίσης

DO IT YOURSELF

4 eye patches για να «ξυπνήσεις» τη λάμψη στο βλέμμα σου

Τα eye patches που θα σώσουν την όψη των ματιών σου τις μέρες που νιώθεις κούραση από την έκθεση στο blue light ή την έλλειψη ύπνου

DO IT YOURSELF

Τα beauty secrets της Emma Watson που έγινε μόλις 34 ετών

5 συνήθειες ομορφιάς της Emma Watson που αξίζει να υιοθετήσεις

DO IT YOURSELF

Το μέλλον στα νύχια σας… όταν το manifestation συνάντησε το μανικιούρ

Αναρωτιέστε πώς να εκδηλώσετε το μέλλον σας; Ίσως θελήσετε να εξετάσετε το ενδεχόμενο να αξιοποιήσετε το χρώμα νυχιών σας.

Προτεινόμενα

BLOGS

"Το πιο ρομαντικό που μπορείς να κάνεις για κάποιον είναι να βρεθείς κοντά του όταν σε χρειάζεται" James McAvoy

Γοητευτικός, ταλαντούχος και φιλάνθρωπος – ένας ευγενικός υπερήρωας!

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 20 Απριλίου

Εάν πιστεύετε ότι μέχρι στιγμής τα έχετε δει όλα, θα διαπιστώσετε ότι κάνατε λάθος