Σκασμένα χείλη: αντιμετώπιση

Τι να κάνεις όταν σκάνε τα χείλη σου

Κέλλυ Νόβακ

Υπάρχει γυναίκα στον πλανήτη, που τον χειμώνα να μην σκάνε τα χείλη της; Και στις καλύτερες... οικογένειες συμβαίνει αυτό! Aκόμα και σε εμάς τις εμμονικές με το chop stick που δεν σταματάμε να εφαρμόζουμε στα χείλη μας!

Χειμώνας είναι, κρύο κάνει, λογικό. Στο δια ταύτα όμως! Πρέπει να βρούμε λύση για να κάνουμε τα χείλη μας και πάλι απαλά σαν βελούδο!

Not to worry, γιατί την λύση την βρήκα. Αρκούν 4 βήματα και θα έχεις γρήγορα κι εύκολα, χείλη για… φίλημα! Πάνω στην ώρα για την γιορτή του Αγ. Βαλεντίνου! Τέλεια!

#1. Δημιούργησε ένα περιβάλλον όπου υπάρχει υγρασία. Η υγρασία θα επαναφέρει την…. υγρασία και στα χείλη σου!

#2. Κάνε μια μάσκα χειλιών (βλ. σαν αυτές που κάνουν και οι σταρ πριν εμφανιστούν σε κάποιο επίσημο event) η οποία θα ενυδατώσει, αλλά θα θρέψει και τα χείλη.

#3. Κάνε ένα scrub χειλιών. Ανάμειξε λίγη ζάχαρη και ελαιόλαδο σε ένα μπολάκι, και εφάρμοσε στα χείλη, τρίβοντας απαλά. Αυτό θα αφαιρέσει το νεκρό δέρμα από τα χείλη κάνοντάς τα και πάλι απαλά!

#4. «Κλείδωσε» την υγρασία με ένα ενυδατικό lip balm. Μπορείς να το κάνεις και με ένα λαδάκι, βλ. λάδι καρύδας, jojoba oil ή και ελαιόλαδο που θα διατηρήσει τα χείλη ενυδατωμένα ενώ θα θρέψει το δέρμα.About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares