Skip to main content

DO IT YOURSELF

Αν είσαι rock, μετά τα χείλη, ήρθε η ώρα να διαλέξεις και το κατάλληλο μανικιουρ

Να πώς θα το πετύχεις!



Είναι η κατάλληλη εποχή για να υιοθετήσεις το πιο hot trend στο μανικιούρ και να αποκτήσεις σέξι και μυστήριο look, χωρίς να γίνεσαι gothic. Μαύρο, βαθύ μπλε ή κόκκινο; Εσύ επιλέγεις το χρώμα και εμείς σου δείχνουμε, πως να πετύχεις ένα αψεγάδιαστο  nail trend  στο σπίτι, σαν να βγήκες μόλις από σαλόνι ομορφιάς. 

1. Προετοίμασε τα νύχια και ενυδάτωσε την περιοχή με τα πετσάκια, για να τα απομακρύνεις χωρίς να τραυματίσεις το δέρμα σου. 

2. Άπλωσε πρώτα ένα base coat, δηλαδή τη βάση, πριν χρησιμοποιήσεις το μανό. 

3. Απέφυγε τους λεκέδες. Για να μην βγεις εκτός ορίων και βάψεις κατά λάθος και την επιδερμίδα, με τη βοήθεια μιας μπατονέτας, άπλωσε λίγο λαδάκι περιμετρικά του νυχιού. 

4. Έλεγξε την ποσότητα στο πινελάκι, πριν από κάθε πέρασμα του βερνικιού. Η σωστή ποσότητα παίζει πολύ μεγαλύτερο ρόλο από ότι φαντάζεσαι, γιατί αν το παρακάνεις, ακόμα και μια σταγόνα επιπλέον, μπορεί να αποδειχτεί καταστροφική για το μανικιούρ. 

5. Κατά τη διάρκεια του μανικιούρ, κράτησε τις παλάμες σταθερές σε ένα τραπέζι και ξέχνα την κακιά συνήθεια, που σε θέλει με το ένα χέρι στον αέρα.

6. Εξαφάνισε τα σημάδια. Το καλύτερο tip είναι να καθαρίζεις με ασετόν τους λεκέδες ανά δάχτυλο, κάθε φορά που το πινελάκι πάει στραβά.

Διαβάστε επίσης

DO IT YOURSELF

Pastels for spring: 7 παστέλ βερνίκια νυχιών για το μανικιούρ της άνοιξης

Χρώματα που θυμίζουν σορμπέ, για τα μανικιούρ που θα δοκιμάσουμε την περίοδο που η φύση ανθίζει

DO IT YOURSELF

Πέντε πολυτελή scrubs για το σώμα για να μετατρέψεις το σπίτι σου στο spa που έχεις ανάγκη

Προϊόντα για απολέπιση του σώματος, με πολύτιμα έλαια και πολυτελή αίσθηση

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 27 Απριλίου

Προσπεράστε με άνεση ό,τι δεν σας πάει καλά

VIRAL

Η Taylor Swift παρουσιάζει το video της για το “Fortnight”, στο οποίο συνεργάζεται με τον Post Malone

Ethan Hawke και Josh Charles συμπρωταγωνιστούν μαζί με τους Swift και Malone στο πρώτο μουσικό video του Tortured Poets Department