Αν είσαι rock, μετά τα χείλη, ήρθε η ώρα να διαλέξεις και το κατάλληλο μανικιουρ - AllYou.gr

Search

 

Αν είσαι rock, μετά τα χείλη, ήρθε η ώρα να διαλέξεις και το κατάλληλο μανικιουρ

Να πώς θα το πετύχεις!

10 Νοεμβρίου 2014
Συντάκτης : Ειρήνη Διαμαντακίδου

Είναι η κατάλληλη εποχή για να υιοθετήσεις το πιο hot trend στο μανικιούρ και να αποκτήσεις σέξι και μυστήριο look, χωρίς να γίνεσαι gothic. Μαύρο, βαθύ μπλε ή κόκκινο; Εσύ επιλέγεις το χρώμα και εμείς σου δείχνουμε, πως να πετύχεις ένα αψεγάδιαστο  nail trend  στο σπίτι, σαν να βγήκες μόλις από σαλόνι ομορφιάς. 

1. Προετοίμασε τα νύχια και ενυδάτωσε την περιοχή με τα πετσάκια, για να τα απομακρύνεις χωρίς να τραυματίσεις το δέρμα σου. 

2. Άπλωσε πρώτα ένα base coat, δηλαδή τη βάση, πριν χρησιμοποιήσεις το μανό. 

3. Απέφυγε τους λεκέδες. Για να μην βγεις εκτός ορίων και βάψεις κατά λάθος και την επιδερμίδα, με τη βοήθεια μιας μπατονέτας, άπλωσε λίγο λαδάκι περιμετρικά του νυχιού. 

4. Έλεγξε την ποσότητα στο πινελάκι, πριν από κάθε πέρασμα του βερνικιού. Η σωστή ποσότητα παίζει πολύ μεγαλύτερο ρόλο από ότι φαντάζεσαι, γιατί αν το παρακάνεις, ακόμα και μια σταγόνα επιπλέον, μπορεί να αποδειχτεί καταστροφική για το μανικιούρ. 

5. Κατά τη διάρκεια του μανικιούρ, κράτησε τις παλάμες σταθερές σε ένα τραπέζι και ξέχνα την κακιά συνήθεια, που σε θέλει με το ένα χέρι στον αέρα.

6. Εξαφάνισε τα σημάδια. Το καλύτερο tip είναι να καθαρίζεις με ασετόν τους λεκέδες ανά δάχτυλο, κάθε φορά που το πινελάκι πάει στραβά.Ακολούθησε το allyou στο Instagram!