Skip to main content

DO IT YOURSELF

Rice Toner: Σήμερα, κλέβουμε μυστικά ομορφιάς από τη μακρινή Ασία!

Να πώς θα φτιάξεις τη συνταγή. 



Μας αρέσει να δοκιμάζουμε θεραπείες περιποίησης με φυσικά συστατικά και ιδιαίτερα τις δύσκολες ώρες, όταν δηλαδή έχουμε ξεμείνει από επαγγελματικά προϊόντα και χρειαζόμαστε μια γρήγορη λύση. 

Φαίνεται πως οι Ασιάτισσες έχουν την ίδια άποψη και βρήκαν ένα βρώσιμο και αναλώσιμο προϊόν, που το εκμεταλλεύτηκαν από αρχαιοτάτων χρόνων για να τονώσουν την επιδερμίδα τους

Ποιο είναι αυτό; Δε θα μπορούσα να σκεφτώ κάτι πιο αντιπροσωπευτικό από το αρωματικό ρύζι, με του οποίου το νερό μπορείς να φτιάξεις μια εξαιρετική συνταγή προσώπου. Το συγκεκριμένο νερό είναι πλούσιο σε βιταμίνη Β και γνωστό για την ιδιότητα του να αφήνει απαλό το δέρμα, ενώ παράλληλη συσφίγγει τους πόρους. 

Πως θα την παρασκευάσεις: 

Η πιο αποτελεσματική μέθοδος για να διατηρήσεις όλα τα θρεπτικά στοιχεία του νερού, είναι να βράσεις το ρύζι. Ακολούθησε τη συνηθισμένη διαδικασία, με τη διαφορά ότι θα προσθέσεις περισσότερη ποσότητα νερού. Μόλις μαγειρευτεί το ρύζι, σούρωσε το και άφησε το νερό να κρυώσει. 

Πώς θα το χρησιμοποιήσεις:

Αρχικά καθάρισε το πρόσωπο σου με άφθονο νερό και έπειτα, βρέξε κομμάτια από βαμβάκι με ρυζόνερο. Άπλωσε σε όλη την επιφάνεια του προσώπου και άφησε το να απορροφηθεί. 

asian eswt 750.jpg

Διαβάστε επίσης

DO IT YOURSELF

4 eye patches για να «ξυπνήσεις» τη λάμψη στο βλέμμα σου

Τα eye patches που θα σώσουν την όψη των ματιών σου τις μέρες που νιώθεις κούραση από την έκθεση στο blue light ή την έλλειψη ύπνου

DO IT YOURSELF

Τα beauty secrets της Emma Watson που έγινε μόλις 34 ετών

5 συνήθειες ομορφιάς της Emma Watson που αξίζει να υιοθετήσεις

DO IT YOURSELF

Το μέλλον στα νύχια σας… όταν το manifestation συνάντησε το μανικιούρ

Αναρωτιέστε πώς να εκδηλώσετε το μέλλον σας; Ίσως θελήσετε να εξετάσετε το ενδεχόμενο να αξιοποιήσετε το χρώμα νυχιών σας.

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 20 Απριλίου

Εάν πιστεύετε ότι μέχρι στιγμής τα έχετε δει όλα, θα διαπιστώσετε ότι κάνατε λάθος

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Όλα όσα θα δούμε στο Disney+ τον Απρίλιο

Με αποκλειστικό, πρωτότυπο περιεχόμενο, χιλιάδες τίτλους Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic και περιεχόμενο γενικής ψυχαγωγίας, το Disney+ προσφέρει στους fans περισσότερα από όσα φαντάζονται, όλα σε ένα σημείο.