Ανανέωσε το μακιγιάζ σου εύκολα και γρήγορα - AllYou.gr

Search

 

Ανανέωσε το μακιγιάζ σου εύκολα και γρήγορα

Βήμα-βήμα!

24 Σεπτεμβρίου 2018
Συντάκτης : Κέλλυ Νόβακ

Είσαι στο γραφείο όλη μέρα και η ώρα έχει πάει 6.30 μ.μ. Πάνω που σκεφτόσουν να τελειώσεις λίγη δουλειά παραπάνω, σε παίρνει τηλέφωνο μια φίλη σου και σε “ξεσηκώνει” για να πάτε για after work cocktails. Δελεάζεσαι σίγουρα, αλλά μετά από μια επίσκεψη στην τουαλέτα, συνειδητοποιείς ότι το μακιγιάζ σου δεν είναι το ίδιο φρέσκο με το πρωί ή κατάλληλο για βραδινή έξοδο.

Δεν υπάρχει λόγος να προβληματίζεσαι ή να ακυρώσεις την έξοδό σου. Με 4 απλά βήματα (που δεν θα σου πάρουν πάνω από 60 δευτερόλεπτα για να τα εφαρμόσεις), μπορείς να τα έχεις όλα! Και ένα ανανεωμένο μακιγιάζ και ένα “drinks appropriate” look!

Βήμα #1:

Φώτισε την επιδερμίδα σου. Άσε για λίγο στην άκρη το κανονικό σου concealer και -για αυτές τις περιπτώσεις- προτίμησε ένα πιο ανοιχτόχρωμο (σχεδόν διάφανο) και ελαφρύ. Βάλε λίγο κάτω από την περιοχή των ματιών και όπου αλλού έχεις ατέλειες και αμέσως θα καλύψεις τους τυχόν μαύρους κύκλους, αλλά και θα φωτίσεις την περιοχή, με αποτέλεσμα να δείχνεις πιο φρέσκια!

Βήμα #2:

Τόνισε τα μάτια. Επειδή ή μάσκαρα μπορεί να έχει "τρέξει" λίγο παραπάνω, κάλυψέ την και παράλληλα τόνισε τα μάτια και το βλέμμα σου, χρησιμοποιώντας ένα μαλακό μολύβι ματιών. Έτσι και θα καλύψεις τυχόν ατέλειες του μακιγιάζ αλλά και θα έχεις ένα πιο smokey, βραδινό look.

Bήμα #3:

Χρησιμοποίησε ψαλίδι για τις βλεφαρίδες. Προσθέτοντας λίγη (ή πολύ) μάσκαρα πάνω από αυτήν που έχεις φορέσει από το πρωί, θα κάνει τις βλεφαρίδες σου να κολλήσουν μεταξύ τους με αποτέλεσμα το μακιγιάζ σου να δείχνει “βαρύ”. Χρησιμοποίησε, λοιπόν, ένα ψαλίδι (ακόμα και πάνω από την μάσκαρα) και με αυτό θα τονίσεις τις βλεφαρίδες σου, οι οποίες θα δείξουν αμέσως πιο έντονες και φυσικές!

Βήμα #4:

Τελευταίες πινελιές. Ολοκλήρωσε το μακιγιάζ σου με ένα κραγιόν σε ανοιχτόχρωμες αποχρώσεις. Με ένα ροζ ή nude χρώμα κραγιόν θα έχεις το απόλυτο θηλυκό μακιγιάζ!Ακολούθησε το allyou στο Instagram!