Skip to main content

DO IT YOURSELF

#diy ενυδατική μάσκα για τις φθινοπωρινές μέρες

Με υλικά από την κουζίνα σου!



Ωραίο το φθινόπωρο, δεν λέω, ωραία και τα πρώτα κρυάκια που κάνουν το δερματάκι μας να "τσιτώνει".  Αυτό μπορεί να είναι καλό για το σώμα μας, είναι όμως ο χειρότερος εχθρός για το πρόσωπό μας. Η έλλειψη ενυδάτωσης από την ξηρότητα που επιφέρει η αλλαγή του καιρού, είναι πολύ συχνό φαινόμενο, το οποίο μπορεί να βλάψει την επιδερμίδα μας.

Γι΄αυτό και εγώ σου προτείνω να δοκιμάσεις την πιο (πραγματικά) εύκολη diy μάσκα προσώπου, ιδανική για την ενυδάτωση του προσώπου σου, την οποία μπορείς να παρασκευάσεις με μόλις δύο υλικά. Και όχι υλικά που θα χρειαστεί να βρεις στο φαρμακείο ή στο βιολογικό μπακάλικο της γειτονιάς, αλλά που έχεις ήδη στην κουζίνα σου.

Θα χρειαστείς:

5-6 κουταλιές της σούπας γάλα

2 κουταλιές της σούπας μέλι

Εκτέλεση:

Ανακάτεψε καλά τα δύο υλικά, δημιουργώντας μια απαλή πάστα. Άπλωσέ την καλά σε καθαρό δέρμα στο πρόσωπο και τον λαιμό και κάνε μασάζ για 5 λεπτά. Έπειτα, άφησέ την να «κάτσει» για 20 λεπτά και στη συνέχεια ξέβγαλε με χλιαρό νερό. 

Αυτός είναι ο πιο εύκολος τρόπος για να καταπολεμήσεις την ξηρότητα!

Διαβάστε επίσης

DO IT YOURSELF

4 eye patches για να «ξυπνήσεις» τη λάμψη στο βλέμμα σου

Τα eye patches που θα σώσουν την όψη των ματιών σου τις μέρες που νιώθεις κούραση από την έκθεση στο blue light ή την έλλειψη ύπνου

DO IT YOURSELF

Τα beauty secrets της Emma Watson που έγινε μόλις 34 ετών

5 συνήθειες ομορφιάς της Emma Watson που αξίζει να υιοθετήσεις

DO IT YOURSELF

Το μέλλον στα νύχια σας… όταν το manifestation συνάντησε το μανικιούρ

Αναρωτιέστε πώς να εκδηλώσετε το μέλλον σας; Ίσως θελήσετε να εξετάσετε το ενδεχόμενο να αξιοποιήσετε το χρώμα νυχιών σας.

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 20 Απριλίου

Εάν πιστεύετε ότι μέχρι στιγμής τα έχετε δει όλα, θα διαπιστώσετε ότι κάνατε λάθος

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Όλα όσα θα δούμε στο Disney+ τον Απρίλιο

Με αποκλειστικό, πρωτότυπο περιεχόμενο, χιλιάδες τίτλους Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic και περιεχόμενο γενικής ψυχαγωγίας, το Disney+ προσφέρει στους fans περισσότερα από όσα φαντάζονται, όλα σε ένα σημείο.

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Αθήνα: Βόλτα σε έξι ξεχωριστά βιβλιοπωλεία

Έξι ιδιαίτερα βιβλιοπωλεία της Αθήνας, γεμάτα τέχνη, ποίηση, design, κυψέλες φιλαναγνωσίας και επικοινωνίας. Γράφει ο Μάνος Νομικός