Πώς να κάνω μπούκλες με ψαλίδι

Κάνε τις μπούκλες που πάντα ονειρεύοσουν, με ψαλίδι, σε 4 απλά βήματα

Ειρήνη Διαμαντακίδου

Όταν πρόκειται για ειδική περίσταση, δεν είναι πάντοτε εύκολο να επιμεληθείς ολοκληρωτικά το look σου. Είναι σίγουρα χρονοβόρα η διαδικασία της περιποίησης από την κορυφή έως και τα νύχια και κατανοώ απόλυτα τα ραντεβού που κλείνεις εγκαίρως στα nailspa και τα κομμωτήρια. 

Glam chic hairstyle με την υπογραφή σου

Πώς θα σου φαινόταν όμως, αν αυτή τη φορά δοκίμαζες ένα glam chic hairstyle με την υπογραφή σου; Αν έχεις μακριά μαλλιά, τότε θα το πετύχεις γρήγορα και εύκολα και δεν έχεις παρά να κάνεις μια πρόβα. Τόλμησε το στην επόμενη σου έξοδο, κλέψε τις εντυπώσεις και υιοθέτησε το look!

Πώς να κάνω μπούκλες με ψαλίδι; Οδηγίες

1. Στέγνωσε τα λουσμένα σου μαλλιά και χώρισε τα σε δυο πλευρές.

Ο περισσότερος όγκος θα πρέπει να μεταφερθεί προς το καλό σου προφίλ και να πέφτει πάνω από το τόξο του φρυδιού. 

2. Με τη βοήθεια ενός εργαλείου για μπούκλες, το λεγόμενο "ψαλίδι", και ξεκινώντας από τη μεριά με τα λιγότερα μαλλιά, δημιούργησε χοντρές μπούκλες.

Για να δεις το σωστό αποτέλεσμα, κάθε τούφα πρέπει να έχει αρκετό πάχος. Μην ξεχνάς τη σημασία που έχει και η φορά της μπούκλας, η οποία πρέπει να "κοιτάει" το πρόσωπο. Συνέχισε σε όλο το κεφάλι, κινούμενη από τη μέση και προς τις άκρες.

3. Μόλις ολοκληρώσεις με τις μπούκλες, βούρτσισε τες απαλά με μια χοντρή βούρτσα προς τα έξω, μέχρι να αισθανθείς ότι είναι πιο χαλαρές και έχουν ανοίξει προς τα κάτω. 

4. Φέρε την πλευρά με τα λιγότερα μαλλιά από την άλλη και στερέωσε την πίσω από το αυτί με φουρκέτες. Ψέκασε με λίγη λακ, για έντονο κράτημα.

μπουκλες 750 .jpgAbout us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares