Skip to main content

DO IT YOURSELF

Φτιάξε μόνη σου το πιο ανοιξιάτικο άρωμα μαλλιών

Για μαλλιά που μυρίζουν υπέροχα όλη μέρα 



Από πάντα είχα τρέλα με τα αρώματα. Είναι το καλλυντικό που δεν ξεχνάω να φορέσω ποτέ όταν πρόκειται να βγω έξω, αλλά και σπίτι που μένω, μερικές σταγόνες από το αγαπημένο μου άρωμα είναι ότι πρέπει για να μου αλλάξει αμέσως διάθεση. Μάλιστα, από μικρή θυμάμαι να ψεκάζω την βούρτσα των μαλλιών μου με άρωμα γιατί δεν υπάρχει πιο όμορφη αίσθηση από τα μυρωδάτα μαλλιά, που γαργαλούν ευχάριστα τις μύτες των περαστικών που αφήνω πίσω μου. Οι τρίχες των μαλλιών έχουν την ιδιότητα να εγκλωβίζουν διάφορες ευωδιές, που τις κουβαλάς παντού μαζί σου μέχρι το επόμενο λούσιμο. Σύντομα ανακάλυψα τα hair mist, σίγουρα θα τα έχεις ακούσει ή δοκιμάσει. Αυτά σε βοηθούν να φρεσκάρεις τα μαλλιά ή να δώσεις επιπλέον ένταση στο άρωμα του σαμπουάν σου. Μην βιαστείς να πεις ότι δεν χρειάζεται να σπαταλάς και άλλα λεφτά σε «περιττά» beauty προϊόντα, γιατί και εδώ σου έχω την λύση. Ετοίμασε εύκολα και σχεδόν ανέξοδα το δικό σου DIY hair mist, που μυρίζει άνοιξη, απολαμβάνοντας ωστόσο και τις ενυδατικές του ιδιότητες.

Υλικά:

20 σταγόνες αιθέρια έλαια της επιλογής σας (προτείνω 10 σταγόνες γιασεμί για τις νότες κορυφής, 5 σταγόνες λεβάντα για τις νότες της καρδιάς και 5 σταγόνες τριαντάφυλλο για τις νότες βάσης)

2 κουταλιές της σούπας gel αλόη βέρα

Μισό φλιτζάνι ροδόνερο

Ανακάτεψε σε ένα καθαρό μπολ τις σταγόνες με την αλόη βέρα και έπειτα ρίξε το ροδόνερο. Ρίξε το μείγμα σε ένα μπουκαλάκι με καπάκι spray και ανακίνησε πολύ καλά. Διατήρησε το σε ξηρό και δροσερό μέρος και αρωμάτισε τα μαλλιά σου κάθε μέρα.

Διαβάστε επίσης

DO IT YOURSELF

Pastels for spring: 7 παστέλ βερνίκια νυχιών για το μανικιούρ της άνοιξης

Χρώματα που θυμίζουν σορμπέ, για τα μανικιούρ που θα δοκιμάσουμε την περίοδο που η φύση ανθίζει

DO IT YOURSELF

Πέντε πολυτελή scrubs για το σώμα για να μετατρέψεις το σπίτι σου στο spa που έχεις ανάγκη

Προϊόντα για απολέπιση του σώματος, με πολύτιμα έλαια και πολυτελή αίσθηση

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ανάπαυση: Ο Ερμής παύει να είναι ανάδρομος

Τι επιφυλάσσει σε κάθε ζώδιο η ορθή πορεία του Ερμή από τις 25 Απριλίου έως τις 15 Μαΐου

CELEBS

Κομψή εγκυμονούσα η Βασιλική Τρουφάκου: Με στενό μαύρο φόρεμα με σκισίματα!

Πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης