Skip to main content

DO IT YOURSELF

Αυτό είναι το ωραιότερο makeup challenge που «τρέχει» στο Instagram

Είδαμε να το αποδέχονται εμβληματικές προσωπικότητες



Το μακιγιάζ είναι τέχνη αλλά και «παιχνίδι» μέσα από το οποίο όλες οι γυναίκες μπορούν να πειραματιστούν και να αναδείξουν τον πιο όμορφο και εντυπωσιακό τους εαυτό, δημιουργώντας ξεχωριστά looks. Η MAC προ(σ)καλεί όσες γυναίκες λατρεύουν το μακιγιάζ να λάβουν μέρος στο ωραιότερο makeup challenge που «τρέχει» στο Instagram και να μοιραστούν μέσα από αυτό τη δική τους αγαπημένη εκδοχή του εαυτού τους.

Το makeup challenge αποδέχτηκαν δύο εμβληματικές προσωπικότητες, η θρυλική Cher και η ανατρεπτική Saweetie, δύο superstars που καταφέρνουν να ξεχωρίζουν με τον δικό τους μοναδικό τρόπο. Βασικό χαρακτηριστικό και των δύο είναι πως ποτέ δε συμβιβάζονται. Δε φοβούνται να αμφισβητήσουν τα δεδομένα, είναι δύο καλλιτέχνιδες που καθρεφτίζουν τη δέσμευσή του brand να δημιουργεί best-in-class προϊόντα μακιγιάζ.

chermac

«Ήμουν πάντα η Cher, αλλά δεν είχα την πολυτέλεια του makeup, της περιποίησης των μαλλιών αλλά και των κουστουμιών στην ηλικία των 4. Επίσης, έτρεχα χωρίς ρούχα στο σπίτι τραγουδώντας με τη βοήθεια της χτένας της μητέρας μου. Ήμουν πάντα επίμονη. Αργότερα η επιμονή μου έγινε ο οδηγός μου. ΔΕ ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΤΗ ΛΕΞΗ ‘ΟΧΙ’ …. ότι κι αν γινόταν ποτέ δε το έβαζα κάτω. Δεν επέτρεπα στον εαυτό μου να τον επηρεάζει η γνώμη του κόσμου. Έπαιρνα ρίσκα…γιατί τι άλλο θα μπορούσα να κάνω; Ήμουν σαν ένα συγκρουόμενο αμάξι: μόλις χτυπούσα σε τοίχο απλά έκανα πίσω και άλλαζα κατεύθυνση. Έλεγα πάντα ναι στις νέες προκλήσεις», αναφέρει η Cher.

Δοκίμασε τα προϊόντα της MAC που διαθέτουν απίστευτη απόδοση χρωμάτων, είναι αδιάβροχα, ανθεκτικά στον ιδρώτα και την υγρασία και αντέχουν στο χρόνο. Προκάλεσε τον εαυτό σου, δημιούργησε το αγαπημένο σου make-up look και δοκίμασε τη δυναμική και την απόδοσή του, ξεπερνώντας  κάθε προσδοκία.

Μην ξεχάσεις να χρησιμοποιήσεις το hashtag #MACChallengeAccepted.

https://www.instagram.com/p/CYjjN1ZAB0p/ 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης

DO IT YOURSELF

Pastels for spring: 7 παστέλ βερνίκια νυχιών για το μανικιούρ της άνοιξης

Χρώματα που θυμίζουν σορμπέ, για τα μανικιούρ που θα δοκιμάσουμε την περίοδο που η φύση ανθίζει

DO IT YOURSELF

Πέντε πολυτελή scrubs για το σώμα για να μετατρέψεις το σπίτι σου στο spa που έχεις ανάγκη

Προϊόντα για απολέπιση του σώματος, με πολύτιμα έλαια και πολυτελή αίσθηση

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 27 Απριλίου

Προσπεράστε με άνεση ό,τι δεν σας πάει καλά

VIRAL

Η Taylor Swift παρουσιάζει το video της για το “Fortnight”, στο οποίο συνεργάζεται με τον Post Malone

Ethan Hawke και Josh Charles συμπρωταγωνιστούν μαζί με τους Swift και Malone στο πρώτο μουσικό video του Tortured Poets Department