Skip to main content

DO IT YOURSELF

Αυτή η θαυματουργή μάσκα ποδιών θα σε βοηθήσει να ανακουφιστείς από τις σκασμένες φτέρνες

Μια DIY μάσκα που φτιάχνεται εύκολα και γρήγορα στο σπίτι 



Το καλοκαίρι τα πόδια μας έχουν την ευκαιρία να φανούν λίγο περισσότερο από κάθε άλλη εποχή. Λίγο τα πιο ελαφριά ρούχα που επιλέγουμε, λίγο οι ώρες που περνάμε στην παραλία, λίγο το ότι φοράμε σανδάλια ή ότι περπατάμε χωρίς υποδήματα στην αμμουδιά ή ακόμα και στο σπίτι, όλα αυτά μπορεί να μας προσφέρουν μια αίσθηση άνεσης και ελευθερίας, ωστόσο συχνά ταλαιπωρούν το δέρμα και προκαλούν ξηρότητα. 

Αν έχεις παρατηρήσει λοιπόν ότι έχεις σκασμένες φτέρνες ή ότι το δέρμα σου έχει γίνει ξηρό και θαμπό, μην ανησυχείς, σου έχουμε τη λύση. Αυτή η μάσκα ποδιών που σου προτείνουμε σήμερα είναι πραγματικά θαυματουργή!

Πώς θα τη φτιάξεις: 

Για τη μάσκα ποδιών που χαρίζει βαθιά ενυδάτωση, επανόρθωση και λάμψη στο δέρμα, θα χρειαστείς 1/4 φλιτζ. έλαιο αμυγδάλου, 2 κουταλιές της σούπας λάδι καρύδας, μισό κουταλάκι του γλυκού λάδι νυχτολούλουδου, 2 κοφτές κουταλιές της σούπας τριμμένο κερί μέλισσας, 1/4 φλιτζ. γλυκερίνη και 2 σταγόνες αιθέριο έλαιο γεράνι.

Λιώσε το κερί μέλισσας σε μπεν μαρί βάζοντας μαζί και το λάδι αμυγδάλου και καρύδας. Στη συνέχεια, πρόσθεσε τη γλυκερίνη και ανακάτεψε καλά. Μόλις το μείγμα κρυώσει, βάλε το αιθέριο έλαιο γεράνι και το λάδι νυχτολούλουδου. Η μάσκα σου είναι έτοιμη για εφαρμογή! Καλύτερα να την εφαρμόζεις το βράδυ πριν από τον ύπνο. 

Διαβάστε επίσης

DO IT YOURSELF

4 eye patches για να «ξυπνήσεις» τη λάμψη στο βλέμμα σου

Τα eye patches που θα σώσουν την όψη των ματιών σου τις μέρες που νιώθεις κούραση από την έκθεση στο blue light ή την έλλειψη ύπνου

DO IT YOURSELF

Τα beauty secrets της Emma Watson που έγινε μόλις 34 ετών

5 συνήθειες ομορφιάς της Emma Watson που αξίζει να υιοθετήσεις

DO IT YOURSELF

Το μέλλον στα νύχια σας… όταν το manifestation συνάντησε το μανικιούρ

Αναρωτιέστε πώς να εκδηλώσετε το μέλλον σας; Ίσως θελήσετε να εξετάσετε το ενδεχόμενο να αξιοποιήσετε το χρώμα νυχιών σας.

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 19 Απριλίου

Δεν πρέπει να υποτιμάτε την καρδιά σας μονίμως, αλλά να της δίνετε προτεραιότητα

BLOGS

Σε ένα biopic για τον Frank Sinatra δια χειρός Martin Scorsese φημολογείται ότι θα παίξει ο Leonardo DiCaprio

Και το ίδιο ισχύει για την Jennifer Lawrence, που θα υποδυθεί κατά πάσα πιθανότητα τη δεύτερη σύζυγο του Sinatra, την ηθοποιό Ava Gardner

ΜΟΥΣΙΚΗ

Η Nalyssa Green επιστρέφει με το νέο της single, «Όλα Τα Πάρτυ Του Κόσμου»

Από τον επερχόμενο δίσκο της με τίτλο Πολύ Καλή Στα Πάρτυ