Είσαι καλεσμένη σε γάμο; 2 χτενίσματα που μπορείς να δημιουργήσεις στο σπίτι

Θα είναι σαν να βγήκες μόλις από το κομμωτήριο!

Allyou Team

Έφτασε αυτή η εποχή του χρόνου με τους περισσότερους γάμους και δεξιώσεις! Σίγουρα θα έχεις λάβει τα πρώτα προσκλητήρια για τους γάμους του φθινοπώρου, και αυτή τη φορά το δίλλημά σου θα είναι το εξής: να κλείσω ραντεβού στο κομμωτήριο ή να φτιάξω τα μαλλιά μόνη μου; Η λύση βρίσκεται στο να έχεις το κατάλληλο εργαλείο hairstyling το οποίο θα σε βοηθήσει να δημιουργήσεις γρήγορα, εύκολα και πάντοτε με σεβασμό προς τα μαλλιά, τα ωραιότερα και πιο κομψά χτενίσματα.

Έχοντας το Dyson Airwrap στη συλλογή σου, θα έχεις ένα επαγγελματικό αποτέλεσμα στο σπίτι και θα σου δοθεί η ευκαιρία να γίνεις ο προσωπικός σου κομμωτής. Τι χτενίσματα μπορείς να δημιουργήσεις;

ΧΤΕΝΙΣΜΑ ΑΛΑ 70s

Ένα έξτρα θηλυκό και διαχρονικό hair look είναι αναμφισβήτητα το 70s χτένισμα με όγκο στην κορυφή της κεφαλής και σχήμα στις άκρες. Για να το πετύχεις αυτό το πιο «καθώς πρέπει» χτένισμα, χρησιμοποίησε τη κυλινδρική βούρτσα για όγκο του Airwrap, που είναι επίσης ιδανική σε περίπτωση που έχεις αδύναμη και λεπτή τρίχα. Ολοκλήρωσε το styling των μαλλιών με ένα μεγάλο και μονόχρωμο headband ή μια λεπτεπίλεπτη αστραφτερή στέκα.

dysonhairair

 

ΜΠΟΥΚΛΕΣ «ΣΤΑ ΕΠΙΣΗΜΑ»

Ένα ακόμη hairstyle για γάμο είναι το λεγόμενο «halfs-up» με wavy μπούκλα. Για να το δημιουργήσεις, φέρνεις τα μαλλιά σε ημίστεγνη κατάσταση με το στεγνωτήρα προφορμαρίσματος μαλλιών και στη συνέχεια, τοποθέτησε εναλλάξ στη συσκευή τις κυλινδρικές 40mm Airwrap βούρτσες για να σχηματίσεις ανάλαφρες και wavy μπούκλες. Στη συνέχεια, πιάσε τα μισά μαλλιά πάνω με ένα απλό κοκαλάκι και τοποθέτησε ένα φιόγκο για μια παραμυθένια εμφάνιση. Εάν από την άλλη προτιμάς μια πιο στυλιζαρισμένη μπούκλα, τότε μπορείς να την πετύχεις με τις κυλινδρικές βούρτσες 30mm. Σε αυτή την περίπτωση, δοκίμασε ένα ψηλό ponytail που θα αναδείξει το όμορφο σχήμα της μπούκλας.

 

 

 

 

 

cover photo pexels.com 

allyou_google_news

About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares