Skip to main content

DO IT YOURSELF

Είσαι καλεσμένη σε γάμο; 2 χτενίσματα που μπορείς να δημιουργήσεις στο σπίτι

Θα είναι σαν να βγήκες μόλις από το κομμωτήριο!



Έφτασε αυτή η εποχή του χρόνου με τους περισσότερους γάμους και δεξιώσεις! Σίγουρα θα έχεις λάβει τα πρώτα προσκλητήρια για τους γάμους του φθινοπώρου, και αυτή τη φορά το δίλλημά σου θα είναι το εξής: να κλείσω ραντεβού στο κομμωτήριο ή να φτιάξω τα μαλλιά μόνη μου; Η λύση βρίσκεται στο να έχεις το κατάλληλο εργαλείο hairstyling το οποίο θα σε βοηθήσει να δημιουργήσεις γρήγορα, εύκολα και πάντοτε με σεβασμό προς τα μαλλιά, τα ωραιότερα και πιο κομψά χτενίσματα.

Έχοντας το Dyson Airwrap στη συλλογή σου, θα έχεις ένα επαγγελματικό αποτέλεσμα στο σπίτι και θα σου δοθεί η ευκαιρία να γίνεις ο προσωπικός σου κομμωτής. Τι χτενίσματα μπορείς να δημιουργήσεις;

ΧΤΕΝΙΣΜΑ ΑΛΑ 70s

Ένα έξτρα θηλυκό και διαχρονικό hair look είναι αναμφισβήτητα το 70s χτένισμα με όγκο στην κορυφή της κεφαλής και σχήμα στις άκρες. Για να το πετύχεις αυτό το πιο «καθώς πρέπει» χτένισμα, χρησιμοποίησε τη κυλινδρική βούρτσα για όγκο του Airwrap, που είναι επίσης ιδανική σε περίπτωση που έχεις αδύναμη και λεπτή τρίχα. Ολοκλήρωσε το styling των μαλλιών με ένα μεγάλο και μονόχρωμο headband ή μια λεπτεπίλεπτη αστραφτερή στέκα.

dysonhairair

 

ΜΠΟΥΚΛΕΣ «ΣΤΑ ΕΠΙΣΗΜΑ»

Ένα ακόμη hairstyle για γάμο είναι το λεγόμενο «halfs-up» με wavy μπούκλα. Για να το δημιουργήσεις, φέρνεις τα μαλλιά σε ημίστεγνη κατάσταση με το στεγνωτήρα προφορμαρίσματος μαλλιών και στη συνέχεια, τοποθέτησε εναλλάξ στη συσκευή τις κυλινδρικές 40mm Airwrap βούρτσες για να σχηματίσεις ανάλαφρες και wavy μπούκλες. Στη συνέχεια, πιάσε τα μισά μαλλιά πάνω με ένα απλό κοκαλάκι και τοποθέτησε ένα φιόγκο για μια παραμυθένια εμφάνιση. Εάν από την άλλη προτιμάς μια πιο στυλιζαρισμένη μπούκλα, τότε μπορείς να την πετύχεις με τις κυλινδρικές βούρτσες 30mm. Σε αυτή την περίπτωση, δοκίμασε ένα ψηλό ponytail που θα αναδείξει το όμορφο σχήμα της μπούκλας.

 

 

 

 

 

cover photo pexels.com

Διαβάστε επίσης

DO IT YOURSELF

Pastels for spring: 7 παστέλ βερνίκια νυχιών για το μανικιούρ της άνοιξης

Χρώματα που θυμίζουν σορμπέ, για τα μανικιούρ που θα δοκιμάσουμε την περίοδο που η φύση ανθίζει

DO IT YOURSELF

Πέντε πολυτελή scrubs για το σώμα για να μετατρέψεις το σπίτι σου στο spa που έχεις ανάγκη

Προϊόντα για απολέπιση του σώματος, με πολύτιμα έλαια και πολυτελή αίσθηση

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 26 Απριλίου

Αφεθείτε στην ευτυχία που σας προσφέρει η καθημερινότητα

PETS

Γιατί η γάτα μου με κοιτάζει επίμονα;

6 λόγοι για τους οποίους οι γάτες κοιτούν επίμονα και πώς να ανταποκριθείτε

ΒΙΒΛΙΟ

12 βιβλία για το Πάσχα του 2024

Η Ναταλία Πετρίτη επιλέγει τα βιβλία που θα μας κρατήσουν συντροφιά στις διακοπές και που θα χαρίσουμε στους αγαπημένους μας.