Skip to main content

DO IT YOURSELF

Θέλεις λαμπερό πρόσωπο; Απόκτησέ το σε 30' με ΑΥΤΗ τη θεραπεία

Μικρά μυστικά.



Αυτή είναι η κατάλληλη περίοδος για να χαρίσεις στη επιδερμίδα σου μια περιποίηση λάμψης και φρεσκάδας – ανανέωσης, η οποία μάλιστα θα την θρέψει σε βάθος με ένα πολύτιμο στοιχείο, τη βιταμίνη C. Κάνε το στο σπίτι εύκολα και σε 30 μόνο λεπτά!

Θα χρειαστείς: 

Ένα προϊόν καθαρισμού για το πρόσωπο

Ένα σέρουμ προσώπου, με βιταμίνη C

Μια sheet mask, δηλαδή μία μάσκα προσώπου που μοιάζει με χαρτομάντιλο και είναι εμποτισμένη με ενυδατικά συστατικά, που τονώνουν και ενυδατώνουν την επιδερμίδα σε βάθος. 

Η διαδικασία: 

Ξεκίνα με τον καθιερωμένο καθαρισμό κι έπειτα άπλωσε μερικές σταγόνες από τον ορό – σέρουμ στο πρόσωπο. Κάλυψε με τη μάσκα για είκοσι λεπτά και αφαίρεσε την, χωρίς να ξεπλύνεις το δέρμα. Τόσο απλά! Ρίξε μια ματιά στον καθρέφτη και θαύμασε τη λαμπερή επιδερμίδα σου με τη βελούδινη πια υφή. 

Extra tip: Περιόρισε το μακιγιάζ σου σε μια BB cream, με προστασία UV. Για ελαφριά αίσθηση στην επιδερμίδα, μη λιπαρή και με μηδέν ατέλειες, εγώ χρησιμοποιώ την BB Cream Nude Magique της L’ Oreal Paris. 

 

 

Διαβάστε επίσης

DO IT YOURSELF

4 eye patches για να «ξυπνήσεις» τη λάμψη στο βλέμμα σου

Τα eye patches που θα σώσουν την όψη των ματιών σου τις μέρες που νιώθεις κούραση από την έκθεση στο blue light ή την έλλειψη ύπνου

DO IT YOURSELF

Τα beauty secrets της Emma Watson που έγινε μόλις 34 ετών

5 συνήθειες ομορφιάς της Emma Watson που αξίζει να υιοθετήσεις

DO IT YOURSELF

Το μέλλον στα νύχια σας… όταν το manifestation συνάντησε το μανικιούρ

Αναρωτιέστε πώς να εκδηλώσετε το μέλλον σας; Ίσως θελήσετε να εξετάσετε το ενδεχόμενο να αξιοποιήσετε το χρώμα νυχιών σας.

Προτεινόμενα

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Αθήνα: Βόλτα σε έξι ξεχωριστά βιβλιοπωλεία

Έξι ιδιαίτερα βιβλιοπωλεία της Αθήνας, γεμάτα τέχνη, ποίηση, design, κυψέλες φιλαναγνωσίας και επικοινωνίας. Γράφει ο Μάνος Νομικός

FASHION RADAR

Η Rihanna κλέβει τις εντυπώσεις με το statement look της σε oversized fit

Τι φόρεσε η αγαπημένη RiRi στην επίσημη παρουσίαση της Fenty x PUMA;

ASK THE EDITOR

6 fluid αντιηλιακά για εσένα που δεν αντέχεις τη λιπαρότητα στην επιδερμίδα σου

Με τα προϊόντα που υπάρχουν πλέον στην αγορά δεν υπάρχει καμία δικαιολογία για να παραλείψεις την πιο σημαντική ασπίδα για το δέρμα σου