Τόνια Μητρούδη: "Όπου γιορτάζει η ομαδικότητα, είναι πάντα Χριστούγεννα"

Η γνωστή σχεδιάστρια Μόδας* μοιράζεται μαζί μας μια ιστορία με πολύ συναίσθημα

Ζωή Γκόρου

"'Εχω να θυμάμαι πολλές και διαφορετικές Χριστουγεννιάτικες ιστορίες.

Θα μοιραστώ μαζί σας τη φετινή μου, παρόλο που δεν φτάσανε ακόμη τα Χριστούγεννα, αλλά ζώντας έντονα την κάθε στιγμή,  ήδη χαράχτηκε στη μνήμη μου. 

Είναι μια ιστορία γύρω από το νέο μας εγχείρημα στο online shop της  Nidodileda.  Προσθέσαμε  ένα  νέο section που θα έχει να κάνει με decoration και αντικείμενα για το σπίτι, όλα φτιαγμένα από εμάς στο χέρι και σχεδιασμένα από την αδελφή μου που είναι αρχιτέκτονας και διακοσμήτρια και σ' αυτό το πλαίσιο,  αποφασίσαμε να φτιάξουμε χειροποίητες μπάλες για το δέντρο. Μαζευτήκαμε, μια μέρα, όλοι οι συνεργάτες και φίλοι και ξεκινήσαμε, πιστεύοντας ότι είναι κάτι  εύκολο αυτό που θα κάναμε, αφού θα φιάχναμε τις μπάλες ακολουθώντας  τα πρωτότυπα σχέδια της αδελφής μου.

Πολύ σύντομα με έπιασα να παρατηρώ τους φίλους και τους συνεργάτες  γύρω μου, άντρες και γυναίκες και να σκέφτομαι πόσο κοντά μας φέρνει η δημιουργικότητα και πόσο παιδιά γινόμαστε όλοι, όταν δημιουργούμε κάτι ωραίο. Τα Χριστούγεννα είναι από τις πιο αγαπημένες γιορτές ακριβώς γιατί έxουν χαρούμενη  διάθεση, δημιουργικότητα (στολισμό, φωτά κτλ) και γιατί όλα αυτά προϋποθέτουν παρέα, αγάπη και συντροφιά.

Στο μυαλό μου θα μείνουν οι εκφράσεις απορίας, απόγνωσης και ερωτηματικών από όλους γύρω που καταπιαστήκαμε πρώτη φορά με κάτι τέτοιο (σκέψου έναν άντρα να τυλίγει κορδέλες και βελούδα...). Από την πρώτη στιγμή της προσπάθειας όλων μας  με γέλια, χαχανητά και  αρκετό κρασί, μετρήσαμε 6  ώρες, αλλά και  τις πιο όμορφες μπάλες που είχαμε δει όλοι μας,  μέχρι τότε.

Όπου  γιορτάζει η ομαδικότητα θα είναι πάντα Χριστούγεννα."

*Τις δημιουργίες της Τόνια Μητρούδη θα τις βρεις στο brand της Nidodileda

 About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares