Skip to main content

ALL YOU NEED IS LOVE

Τόνια Μητρούδη: "Όπου γιορτάζει η ομαδικότητα, είναι πάντα Χριστούγεννα"

Η γνωστή σχεδιάστρια Μόδας* μοιράζεται μαζί μας μια ιστορία με πολύ συναίσθημα


Ζωή Γκόρου

"'Εχω να θυμάμαι πολλές και διαφορετικές Χριστουγεννιάτικες ιστορίες.

Θα μοιραστώ μαζί σας τη φετινή μου, παρόλο που δεν φτάσανε ακόμη τα Χριστούγεννα, αλλά ζώντας έντονα την κάθε στιγμή,  ήδη χαράχτηκε στη μνήμη μου. 

Είναι μια ιστορία γύρω από το νέο μας εγχείρημα στο online shop της  Nidodileda.  Προσθέσαμε  ένα  νέο section που θα έχει να κάνει με decoration και αντικείμενα για το σπίτι, όλα φτιαγμένα από εμάς στο χέρι και σχεδιασμένα από την αδελφή μου που είναι αρχιτέκτονας και διακοσμήτρια και σ' αυτό το πλαίσιο,  αποφασίσαμε να φτιάξουμε χειροποίητες μπάλες για το δέντρο. Μαζευτήκαμε, μια μέρα, όλοι οι συνεργάτες και φίλοι και ξεκινήσαμε, πιστεύοντας ότι είναι κάτι  εύκολο αυτό που θα κάναμε, αφού θα φιάχναμε τις μπάλες ακολουθώντας  τα πρωτότυπα σχέδια της αδελφής μου.

Πολύ σύντομα με έπιασα να παρατηρώ τους φίλους και τους συνεργάτες  γύρω μου, άντρες και γυναίκες και να σκέφτομαι πόσο κοντά μας φέρνει η δημιουργικότητα και πόσο παιδιά γινόμαστε όλοι, όταν δημιουργούμε κάτι ωραίο. Τα Χριστούγεννα είναι από τις πιο αγαπημένες γιορτές ακριβώς γιατί έxουν χαρούμενη  διάθεση, δημιουργικότητα (στολισμό, φωτά κτλ) και γιατί όλα αυτά προϋποθέτουν παρέα, αγάπη και συντροφιά.

Στο μυαλό μου θα μείνουν οι εκφράσεις απορίας, απόγνωσης και ερωτηματικών από όλους γύρω που καταπιαστήκαμε πρώτη φορά με κάτι τέτοιο (σκέψου έναν άντρα να τυλίγει κορδέλες και βελούδα...). Από την πρώτη στιγμή της προσπάθειας όλων μας  με γέλια, χαχανητά και  αρκετό κρασί, μετρήσαμε 6  ώρες, αλλά και  τις πιο όμορφες μπάλες που είχαμε δει όλοι μας,  μέχρι τότε.

Όπου  γιορτάζει η ομαδικότητα θα είναι πάντα Χριστούγεννα."

*Τις δημιουργίες της Τόνια Μητρούδη θα τις βρεις στο brand της Nidodileda

 

Διαβάστε επίσης

ALL YOU NEED IS LOVE

Ντορέττα Παπαδημητρίου: Η μαγική στιγμή της γέννησης

Η γνωστή ηθοποιός  θυμάται την παραμονή που ήρθε στον κόσμο ο πρώτος  της γιός

ALL YOU NEED IS LOVE

Γιώργος Σατσίδης: Φιλιά από το Los Angeles

Ο Mr Ηollywood μας στέλνει το ρεπορτάζ και τις ευχές του από το L.A.

ALL YOU NEED IS LOVE

Πέρσα Κουμούτση: "Το δέντρο και η Λούνα"

Η καλή συγγραφέας, η Λούνα  και το δέντρο της ζωής

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 29 Μαρτίου

Μην αποφύγετε να βρείτε τη λύση σε κάτι που σας βασανίζει, όσο και αν φοβάστε μήπως πληγωθείτε

BLOGS

Η Beyoncé αποκαλύπτει την tracklist του νέου της δίσκου, Cowboy Carter

Ο οποίος θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων ένα cover του “Jolene” της Dolly Parton, αλλά και συμμετοχή του θρύλου της country, Willie Nelson

VIRAL

Το teaser trailer της νέας ταινίας του Γιώργου Λάνθιμου Kinds Of Kindness είναι εδώ

Στο Ιστορίες Καλοσύνης πρωταγωνιστεί η άρτι βραβευθείσα με Όσκαρ Emma Stone, ενώ το σενάριο της ταινίας συνυπογράφει το δίδυμο Γιώργος Λάνθιμος-Ευθύμης Φιλίππου.