Γιώργος Σατσίδης: Φιλιά από το Los Angeles

Ο Mr Ηollywood μας στέλνει το ρεπορτάζ και τις ευχές του από το L.A.

Τζίνα Σπάρτακου

“ To Los Angeles αυτή την εποχή, έχει ανάλογο καιρό με την Αθήνα, με πιο κρύα βράδια και πιο ζεστές ημέρες. Μπορεί να υπάρξει και μια μέρα που έχει πάρα πολύ ζέστη, αλλά σίγουρα Miami δεν είναι, όπου κάνεις άνετα μπάνιο.

To L.A. είναι μια πόλη πολυπολιτισμική, που φιλοξενεί όλες τις εθνότητες και όλες τις θρησκείες. Μπορεί να υπάρχουν στολισμένα δέντρα και να γίνονται κάποια πάρτι, αλλά δεν υπάρχει Christmas spirit. Εδώ, όλοι εύχονται “Happy Holidays” και στις γιορτές προτιμούν να ταξιδεύουν στο εξωτερικό, ή να επισκέπτονται τις πόλεις από τις οποίες κατάγονται. Δεν είναι σαν την Ευρώπη, που όλοι κλείνονται στα σπίτια τους και κάνουν γιορτές οικογενειακά.

Για το 2020 αν κάτι εύχομαι και για κάτι προσεύχομαι, είναι να υπάρχει ειρήνη και ασφάλεια στη χώρα μας. Διανύουμε μια φάση που πρέπει να κοιτάζουμε περισσότερο τον εσωτερικό μας κόσμο, να κάνουμε βουτιά στην αυτογνωσία και να διατηρούμε ένα ειρηνικό συναίσθημα σε όλες τις στιγμές της ζωής μας. Να είμαστε ήρεμοι και ήμεροι… Καλή χρονιά!”

Ο Γιώργος Σατσίδης είναι δημοσιογράφος και παρουσιαστής.  Εμφανίζεται σε ζωντανή σύνδεση από το L.A. στην εκπομπή “Happy Days” του Aplha, κάθε Κυριακή στην τηλεοπτική εκπομπή “Buzz” και τον ακούμε κάθε βράδυ στις 21.00, στην εκπομπή “Live from L.A.” στο ραδιόφωνο του Music FM 89,2.

 

 About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares