Skip to main content

ΕΠΟΜΕΝΟ

ΑΡΘΡΑ

Όταν... "αυτο­παπαρατσίζομαι"

Το ξέρω... Βαρέθηκες να βλέπεις τον "απλό λαό" της showbiz να πηγαίνει στη Μύκονο και σε κάθε φωτογράφο να χαρίζει την καλύτερή του πόζα.


Σπύρος Γουναρόπουλος

Βαρέθηκες να βλέπεις ορισμένες "wanna be" stars να κάνουν μπάνιο στη Ψαρρού και να περιμένουν μήπως μπουν σε κάποιο περιοδικό. Αλλά θα μου πεις "έτσι ξεκινούν οι καριέρες". 

Μάθε λοιπόν ότι πλέον η Μύκονος είναι ένα μέρος να αποφύγεις αν θέλεις να αποκαλείσαι άνθρωπος που έχει κερδίσει την εκτίμηση από το ευρύ κοινό. Αυτό θέλει ο πραγματικός star και μάλλον οι περισσότεροι άργησαν να το καταλάβουν.

Βλέπε την Ελένη Μενεγάκη, η οποία έχει εγκατασταθεί στην Άνδρο, δίπλα στον καλό της. Έχει βρει την ηρεμία της φέτος, άσχετα αν πέρυσι οι παπαράτσι της είχαν κάνει τη ζωή δύσκολη. "Καλά", θα μου πεις... "Αυτή είναι η εξαίρεση". Και σου απαντώ ότι η Ελένη έχει άλλα προβλήματα. Αυτά με τον πρώην της. Τον Γιάννη Λάτσιο. Το δικαστήριο αποφάσισε ότι θα πρέπει να του πληρώσει 700.000 ευρώ και πλέον τρέχει και δεν προλαβαίνει. Γι ́ αυτό και έφυγε άρον ­άρον από τα Αχλα για να βρεθεί με τους δικηγόρους της. Ο λόγος; Να πουλήσει κάποια κτήματα στην Κάρυστο Ευβοίας μήπως και η έφεση που θα κάνει δεν πιάσει τόπο τελικά. Τα προβλήματα πολλά, αλλά το "χόμπι" της δεν το ξεχνάει. Τη θαυμάζουμε όταν τη βλέπουμε αγκαλιά με τον Ματέο να ατενίζουν το πέλαγος, να κλικάρει τον εαυτό της άβαφη και να δροσίζεται πίνοντας παγωμένη μπύρα!

Βλέπε την Τατιάνα, η οποία αποφεύγει τη Μύκονο σαν... το διάολο το λιβάνι. Που πηγαίνει; Εύβοια και μόνο Εύβοια! Α, λατρεύει και την Σαντορίνη! Την είδαμε να ανεβάζει κάποιες φωτογραφίες στο Instagram. Kαι φυσικά δεν ξεχνάει και την γεννέτειρά της, τη Γερμανία. Προχθές, πήγαν οικογενειακώς στο Βερολίνο και μαζί με την κόρη της Λυδία έκαναν "κλικ" στο μνημείο του Ολοκαυτώματος.

Η Φαίη Σκορδά ψηφίζει Τήνο δαγκωτό. Μετά και τη δεύτερη γέννα ήθελε να ξεκουραστεί πάση θυσία. Θέλει να είναι τέλεια μάνα κι αυτό την αγχώνει. Αλλά δεν άντεξε άλλο. Τη βλέπουμε με κορμί λαμπάδα να κάνει τη barwoman, να παίζει beach voley και να ποζάρει όλο χάρη και ανανεωμένη.

Η Τζένη Μπαλατσινού μετά τον χωρισμό (;) της πήρε την κόρη της Αμαλία και πήγαν Πάτμο. Τα περνάνε θαυμάσια. Τη βλέπουμε καθημερινά (διαδικτυακά). 

Φαίνεται πως η Ελένη άνοιξε σχολή. Ξεκίνησε το αυτοπαπαρατσίζεται (συγνώμη για την έκφραση, μου βγήκε αυθόρμητα) πρώτη και οι υπόλοιπες ακολουθούν! 

Το ζήτημα βέβαια με όλες τις κυρίες είναι ένα! Εκείνες που είναι στη Μύκονο περιμένουν να φωτογραφηθούν, ενώ οι άλλες φωτογραφίζονται αυτοβούλως!

Άρα, μία απ' τα ίδια...

Διαβάστε επίσης

ΑΡΘΡΑ

Σεισμός 5,2 Ρίχτερ στην Αθήνα

Η πόλη στους δρόμους

ΑΡΘΡΑ

Jean-Marc Fournie: Μοντέρνοι Άγγελοι

«Ο πατέρας Φουρνιέ είναι ένας απόλυτος ήρωας» 

ΑΡΘΡΑ

Η Παναγία των Παρισίων στις φλόγες

Μεγάλη πυρκαγιά βρίσκεται σ' εξέλιξη από το απόγευμα της Δευτέρας στον Καθεδρικό ναό

Προτεινόμενα

CELEBS

Νίκος Βέρτης: Εξιτήριο μετά την περιπέτεια υγείας του

Το Σαββατοκύριακο θα επιστρέψει κανονικά στο νυχτερινό κέντρο

ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ

Πώς να επανεφεύρετε τον εαυτό σας κάνοντας restart

Ασυνήθιστοι τρόποι για να ανακαλύψετε ξανά τον εαυτό σας σε οποιαδήποτε ηλικία