Κάτι άλλαξε μέσα μας!

Γιορτινές μέρες και λέω αυτή τη φορά να είμαι ήρεμος και να αφήσω για λίγο την ξινίλα που με πιάνει (που και που).

Σπύρος Γουναρόπουλος

 

Προσπαθώ, όμως, να μπω στο κλίμα, αλλά πιστέψτε με δεν μου βγαίνει. Ίσως να είναι όλα αυτά που βλέπω γύρω μου κάθε μέρα ή όλα αυτά που μας "ποτίζουν" στο κεφάλι.

Όχι, δεν έχω χαζέψει!

Απλώς, όπως εγώ, όλος ο κόσμος ταλαιπωρείται από ζητήματα που δεν λένε να τον αφήσουν.

Μήπως τελικά κάνουμε γιορτές επειδή το... "απαιτεί" το ημερολόγιο;

Οι διαφορές από τα παλαιότερα χρόνια είναι εμφανείς. Τουλάχιστον για μένα. Παρατηρώ τον κόσμο στους δρόμους και όλοι έχουν φορέσει τη μάσκα της θλίψης. Κανείς δεν είναι όπως παλιά.

Κάνουμε γιορτές, γιατί ΠΡΕΠΕΙ να κάνουμε. Έτσι απλά...

Δεν είμαι υπέρ της άποψης να αφήσουμε όλο αυτό το πράγμα να μας παρασύρει, απλώς πρωταρχικός μας στόχος είναι να φτιάξουμε πρώτα τον εαυτό μας και μετά να προσφέρουμε στον περίγυρό μας αυτά που έχουμε να δώσουμε.

Δεν θα κάτσω να γράψω αυτή τη φορά για τη σόουμπιζ και διάφορα άλλα που απασχολούν περισσότερο τους ίδιους τους "celebrities", παρά όλους εμάς.

Κάτι, όμως, έχει αλλάξει στην πόλη. Κι όταν λέω "πόλη", εννοώ σε όλους τους Ελληνες. Ξέρουμε όλοι τις μας περιμένει και πλέον έχουμε αφεθεί, περιμένοντας τα γεγονότα. Δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι. 'Η μήπως μπορούμε;

H επανάσταση ξεκινάει από τις ψυχές μας.

Από εκεί θα βρούμε την έξοδο απ' όλα αυτά που μας βασανίζουν. Ο καθένας έχει φτιάξει ένα δικό του μικρόκοσμο κι έχει κλειστεί εκεί για τα καλά.

Νιώθει ασφαλής. Νιώθει σίγουρος ότι δεν θα τον πειράξει κανείς. 

Το μόνο σίγουρο είναι ότι όσο μεγαλώνω τόσο με πιάνει το φιλοσοφικό μου. Αυτά που βλέπω, όμως, δεν μ ́αρέσουν. Κι ούτε πρόκειται να προσποιηθώ για να γίνω αρεστός. Δεν θα κάτσω να το παίξω χαζοχαρούμενος, επειδή χθες ήταν Χριστούγεννα. Δεν θα δείτε ποτέ από μένα να κάνω ευχές για τη νέα χρονιά που έρχεται. Γιατί ξέρετε ότι ναι μεν οι ευχές μπορεί να πιάσουν, αλλά μέσα σας γνωρίζετε πολύ καλά ότι τη μοίρα μπορείτε να την αλλάξετε μόνο εσείς και κανένας άλλος!

Ρε λέτε επειδή έχω μπει στα 40 να με έχει πιάσει η γεροντοστριμάδα;

Και για να μην το ρίξουμε στα αντικαταθλιπτικά, σας υπόσχομαι ότι την άλλη φορά θα είμαι πιο up mood.About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares

Σου αρέσει αυτό που διάβασες;

Ακολούθησέ μας στα social. Κάνε κλικ σε ένα από τα εικονίδια!

0
Shares