Και στα δικά μας οι ανύπαντροι!

Πρώτη μου απόπειρα για το 2015 και εύχομαι, με τη σειρά μου, να τη βγάλουμε και φέτος όσο πιο αναίμακτα γίνεται.

Σπύρος Γουναρόπουλος

Και ξαφνικά που λέτε, λίγο πριν φύγει το 2014, πλάκωσαν οι χωρισμοί. Μου έκατσε ο κουραμπιές στο λαιμό. Ήταν σοκ για μένα! Τα ακούσατε τα μαντάτα από παντού, με τελευταίο παράδειγμα αυτή την χρυσή κοπέλα, την Ευαγγελία Αραβανή. Εφοπλιστές και επιχειρηματίες μάς έχουν κλέψει τα καλύτερα κορίτσια.

Μην σας κουράζω κι εγώ με τα ίδια. 

Ευτυχώς υπάρχουν ζευγάρια που αντιστέκονται στη φθορά του χρόνου και της συνήθειας και μας βάζουν τα γυαλιά στον ερωτικό τομέα.

Η Ζέτα και ο Μιχάλης είναι δύο παιδιά αγαπημένα, που δεν κάνουν ο ένας μακριά απ' τον άλλον (μέχρι να βγάλουν είδηση τα περιοδικά ότι η σχέση τους περνάει κρίση). Μόλις δουν τις φάτσες τους στα εξώφυλλα, τρέχουν και δεν φτάνουν. Κάνουν τα αδύνατα, δυνατά να στηθούν μπροστά στα φλας για να μας αποδείξουν ότι έρωτας είναι αυτός, δεν είναι αστεία...

Kαι τι σημαίνει ότι είχαν να βρεθούν κανά δίμηνο; Γι' αυτό είμαστε εμείς εδώ. Για να τους θυμίσουμε ότι κάποια στιγμή θα πρέπει να βρεθούν από κοντά και να τα πουν και λίγο.

Έτσι, τσούπ, και νάτος ο Μιχάλης στην πρεμιέρα της Ζέτας. Το φιλί στο αυτί της Ζέτας έπεσε σύννεφο και κάποια στιγμή από την αμηχανία της εκείνη χαμογελούσε τόσο ψεύτικα μπροστά στις κάμερες ώστε όλοι μας συμφωνήσαμε ότι ο οδοντίατρός της έχει κάνει άριστη δουλειά με τη λεύκανση!

Ούτε η Σπυροπούλου στα "Καρντάσιανς" τόσο fake...

Αλλά τόση αγάπη ρε παιδιά που να χωρέσει σε ολόκληρο πλανήτη; Γράψανε οι άσχετοι δημοσιογραφίσκοι ότι η σχέση τους δεν πάει και τόσο καλά και αμέσως στήθηκαν να μας αποδείξουν το αντίθετο.

Άσε που ο Μιχάλης από το τόσο πάθος που έχει για τη Ζέτα έχει πλακώσει τις πίτσες και τα "τρία διπλά απ' όλα" και έχει γίνει σαν τον Πιτ Παπαδάκο. Δεν έχει σημασία αυτό... Η γυναίκα θέλει τον άντρα άρχοντα, με τις μπάκες του και τα διπλοσάγονά του. 

Μπράβο Μιχάλη!

Γάμο δεν βλέπω, όμως... Πολύ το καθυστερούν. Όλοι περιμένουμε με αγωνία πότε θα αποφασίσουν να ενωθούν εις σάρκαν μία. Μεταξύ μας, δεν το βλέπω να γίνεται ποτέ. Εκείνος έχει τις συναυλίες του, εκείνη την καούρα με το θέατρο, άσε που έχουν και το σπίτι στο Γκάζι και κάθεται κλειστό!

Πιο γρήγορα βλέπω εμένα γαμπρό, παρά τον Μιχάλη. Και δεν μου το 'χα...About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares

Σου αρέσει αυτό που διάβασες;

Ακολούθησέ μας στα social. Κάνε κλικ σε ένα από τα εικονίδια!

0
Shares