Skip to main content

ΣΗΜΕΡΑ ΑΚΟΥΜΕ...

Αdele - Hello

H επιστροφή μιας ντίβας...



Όταν είσαι πάρα πολύ διάσημος καλλιτέχνης, ξέρεις ότι ακόμη κι αν δεν την πολυαντέχεις την φασαρία και τους δημοσιογράφους, όταν βγάζεις δίσκο πρέπει να πεις και μια κουβέντα παραπάνω. 

Έτσι και η Adele, επί χρόνια ολόκληρα κανείς δεν ήξερε καλά - καλά που βρίσκεται και τώρα έχει βγάλει τα εσώψυχα της με δημόσια επιστολή στα social media. Mετά, λοιπόν, από την ανακοίνωση της κυκλοφορίας του νέο της δίσκου, ο οποίος έρχεται τον επόμενο μήνα στα δισκοπωλεία, η Adele έγραψε ένα γράμμα προς τους θαυμαστές της, μιλώντας για το πώς έχασε τη μισή ζωή της ευχόμενη να μεγαλώσει πιο γρήγορα από την ηλικία της. 

Όπως και να 'χει, με γράμμα ή χωρίς, ο χαμός και η προσμονή γύρω από το νέο δίσκο ήταν δεδομένος και η Adele φροντίζει να καλλιεργήσει ακόμη περισσότερο τον ενθουσιασμό, δίνοντας στη δημοσιότητα το πρώτο single μέσα από το άλμπουμ. 

Ήρθε λοιπόν το "Hello", το οποίο μπορείς πλέον να προμηθευτείς διαδικτυακά. Φυσικά, ένα τέτοιο γεγονός δεν θα μπορούσε να μην συνοδεύεται και από μία οπτική κατάθεση. Οπότε το τραγούδι έχει και βιντεοκλίπ, σε σκηνοθεσία Xavier Dolan...

{videobox}YQHsXMglC9A{/videobox}

Διαβάστε επίσης

ΣΗΜΕΡΑ ΑΚΟΥΜΕ...

Rihanna ft. Drake - Work

Το πρώτο δείγμα από το "ANTI"...

ΣΗΜΕΡΑ ΑΚΟΥΜΕ...

The Last Shadow Puppets - Bad Habbits

Οι Μαριονέτες επιστρέφουν!

ΣΗΜΕΡΑ ΑΚΟΥΜΕ...

Roy Orbinson - Only The Lonely

Mαθήματα ερμηνείας...

Προτεινόμενα

BLOGS

"Το πιο ρομαντικό που μπορείς να κάνεις για κάποιον είναι να βρεθείς κοντά του όταν σε χρειάζεται" James McAvoy

Γοητευτικός, ταλαντούχος και φιλάνθρωπος – ένας ευγενικός υπερήρωας!

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 20 Απριλίου

Εάν πιστεύετε ότι μέχρι στιγμής τα έχετε δει όλα, θα διαπιστώσετε ότι κάνατε λάθος